21 Μαρτίου, 2023

Το realme C55 κυκλοφορεί στην Ινδονησία σύντομα, εδώ είναι μια διαρροή των δυνατοτήτων του!

Gadgetren – Το βασίλειο της Ινδονησίας επιβεβαίωσε επίσημα την παρουσία του νεότερου κινητού του τηλεφώνου, δηλαδή του C55 NFC. Αυτό το κινητό τηλέφωνο για αρχάριους θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου 2023 και η Ινδονησία θα είναι η πρώτη χώρα που θα φέρει στη σφαίρα του C55 NFC.

Η κυκλοφορία του κινητού τηλεφώνου C55 NFC realme μπορεί να παρακολουθηθεί διαδικτυακά στην Ινδονησία στις 13.00 WIB μέσω ζωντανών μεταδόσεων ροής στο επίσημο κανάλι YouTube βασίλειο Ινδονησία.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του αργότερα, η Realme παρέχει επίσης διαρροές λειτουργιών που θα συμπληρώσουν το κινητό τηλέφωνο Realme C55 NFC. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες NFC για πληρωμές χωρίς μετρητά, έλεγχο ή συμπλήρωση ηλεκτρονικού χρήματος και μεταφορά δεδομένων.

Αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο θα προσφέρει επίσης δύο χρωματικές παραλλαγές, συγκεκριμένα το Sunshower και το Rainy Night που φέρουν ένα επίπεδο πλαίσιο με καμπύλες γωνίες. Στην κάτω αριστερή γωνία του πίσω μέρους του σώματος, το λογότυπο realme θα είναι γραμμένο σε κάθετη μορφή.

Στον τομέα της φωτογραφίας, η σφαίρα C55 NFC θα υποστηρίζεται επίσης από δύο μονάδες πίσω κάμερας στις οποίες η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 64 MP. Στα δεξιά της μονάδας κάμερας, ένα φλας LED θα είναι διαθέσιμο ως υποβοήθηση φωτισμού για τη λήψη εικόνων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με βάση τα εσωτερικά δεδομένα του realme από δεκάδες χιλιάδες εισόδους χρηστών της σειράς C, η realme διαπίστωσε ότι περίπου το 70% των χρηστών ήθελε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, το 56% ήθελε καλύτερη κάμερα και το 50% χρειαζόταν ταχύτερη φόρτιση.

Επομένως realme C55 NFC θα είναι εξοπλισμένο με όλα τα αιτήματα που προτείνουν οι χρήστες της σειράς C. Εκτός από καλύτερη κάμερα. Το realme C55 NFC θα υποστηρίξει επίσης τη μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης αποθήκευσης στην κατηγορία του, προσφέροντας έως και 16 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

realme-C55-NFC-Launch-Event.

Αυτό γίνεται για την υποστήριξη διαφόρων δραστηριοτήτων πολλαπλών εργασιών χρηστών χωρίς εμπόδια, όπως το άνοιγμα περισσότερων από μία εφαρμογών, η πλοήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή η αναπαραγωγή παιχνιδιών. Θα παρέχεται επίσης υποστήριξη φόρτισης για SUPERVOOC 33W, ώστε οι χρήστες να μπορούν να φορτίζουν αποτελεσματικά.

Η Michonne Wang, ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Realm Indonesia, αποκάλυψε ότι αυτό το smartphone θα είναι η αρχή για να αλλάξει η άποψη της σφαίρας της σειράς C μέσω της μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερας και της μεγαλύτερης μνήμης αποθήκευσης στην κατηγορία του.

Όσον αφορά την τιμή, η Sherry Dong ως επικεφαλής μάρκετινγκ για το realme, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Ασία και τη Λατινική Αμερική είπε ότι η σφαίρα της σειράς C αντιστοιχεί στην έννοια του δικού της ονόματος, C που σημαίνει Πρωταθλητής και θα υλοποιηθεί σε ένα προϊόν που έχει περισσότερα πλεονεκτήματα στην κατηγορία του σε χαμηλότερη τιμή.προσιτό.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η στρατηγική θα προσελκύσει καταναλωτές και θα ενισχύσει τη θέση της στην αγορά των smartphone», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *