27 Μαρτίου, 2023

Το realme TechLife Air Purifier Pro Παρουσιάστηκε επίσημα στην Ινδονησία, μπορεί να κάνει καθαρότερο αέρα

Gadgetren – Εκτός από την κυκλοφορία της σφαίρας της TechLife Handheld Vacuum Cleaner, η Ινδονησία φέρνει επίσης μια άλλη έξυπνη οικιακή συσκευή που ονομάζεται σφαίρα TechLife Air Purifier Pro.

Με τιμή προσφοράς 999.000 IDR, η σφαίρα TechLife Air Purifier Pro μπορεί να αγοραστεί στην Ινδονησία μέσω ενός προγράμματος φλας πώλησης στις 11 Ιανουαρίου 2023 στις 12.00 WIB. Μετά τη λήξη του προγράμματος flash sales, η σφαίρα TechLife Air Purifier Pro θα πωλείται στην κανονική τιμή των 1.299.000 IDR.

Το realme TechLife Air Purifier Pro διατίθεται σε μία χρωματική παραλλαγή, δηλαδή το λευκό. Αυτός ο νέος καθαριστής αέρα προσφέρει ενημερώσεις λειτουργιών που είναι καλύτερες από την προηγούμενη γενιά.

Αυτός ο καθαριστής αέρα εσωτερικού χώρου υποστηρίζεται ότι μπορεί να απομακρύνει διάφορους τύπους μικροβίων όπως σκόνη, τρίχες, μικρά σωματίδια, βακτήρια, ιούς, κακούς ρύπους, έως κακά αέρια με τη μορφή καπνού τσιγάρου και παρόμοια, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν καλύτερη αναπνοή υγεία.

Επειδή είναι εξοπλισμένο με σύστημα φιλτραρίσματος ή φίλτρο H12 HEPA, το οποίο υποστηρίζεται ότι μπορεί να σκοτώσει το 99,98 τοις εκατό των μικρών σωματιδίων έως και 0,3 μικρά, έτσι ώστε ο αέρας στο δωμάτιο να είναι πιο καθαρός από πριν.

Η εμβέλεια του δωματίου για τον καθαρισμό του αέρα υποστηρίζεται ότι έχει αυξηθεί κατά 18 m² από τον προκάτοχό του. Το realme TechLife Air Purifier Pro μπορεί να καθαρίσει τον αέρα σε ένα δωμάτιο με μέγεθος 57m².

Αυτή η συσκευή μπορεί να εκτελέσει πλήρες φιλτράρισμα 480 m³/h όπου ο ρυθμός CADR έχει αυξηθεί κατά 45 τοις εκατό από την προηγούμενη γενιά. Υπάρχουν έως και 8000 λίτρα καθαρού αέρα κάθε λεπτό που αυτή η συσκευή εκπέμπει μέσω των οπών αέρα στο επάνω μέρος του σώματος.

Το ίδιο το σώμα φέρει ένα σχήμα σαν σωλήνα που δεν είναι πολύ μεγάλο με βάρος 4,9 κιλά και υποστηρίζει μια οθόνη LED στο μπροστινό μέρος. Στη συνέχεια, από πάνω υπάρχουν πέντε κουμπιά λειτουργιών με τη μορφή τροφοδοσίας, κλειδώματος, χρονοδιακόπτη, ανεμιστήρα και άλλων ρυθμίσεων.

realme-TechLife-Air-Purifier-2

Η οθόνη LED εμφανίζει τρεις έγχρωμες ενδείξεις που δείχνουν ότι η στάθμη του αέρα στο δωμάτιο είναι καλή με πράσινο, αρκετά καλή με πορτοκαλί ή κακή με κόκκινο.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ρυθμίσουν τη λειτουργία φιλτραρίσματος μέσω των 6 λειτουργιών που παρέχονται, οι οποίες περιλαμβάνουν τη λειτουργία αδράνειας, την προσαρμοσμένη λειτουργία, την αυτόματη λειτουργία, τη λειτουργία Soft, την κανονική λειτουργία και τη λειτουργία ισχυρής λειτουργίας. Μέσω του κουμπιού χρονοδιακόπτη, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τον καθαρισμό του αέρα στο δωμάτιο σε προκαθορισμένο χρόνο με επιλογή 1, 2, 4 ή 8 ωρών.

Μετά τη λήξη του χρόνου, η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εξοικονομούν ηλεκτρική ενέργεια και χρήση στο σπίτι και να μπορούν να διατηρήσουν τη χρήση της σφαίρας TechLife Air Purifier Pro ώστε να διαρκέσει περισσότερο. Αυτό το μηχάνημα μπορεί επίσης να λειτουργήσει απομακρυσμένα χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή στην εφαρμογή realme Link, η οποία μπορεί να ληφθεί δωρεάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *