23 Μαρτίου, 2023

Το ROG Strix GeForce RTX 4090 μπαίνει επίσημα στην Ινδονησία, η τιμή είναι 35 εκατομμύρια ρουπίες

Gadgetren – Αφού παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό, επιτέλους η ASUS ROG κυκλοφόρησε επίσημα την κάρτα γραφικών ROG Strix GeForce 40 Series στην Ινδονησία. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, οι παραλλαγές αυτής της κάρτας γραφικών που μπορείτε να αγοράσετε είναι: Έκδοση ROG Strix GeForce 4090 Over Clocking (OC). με 24GB GDDR6X.

Η τιμή της κάρτας γραφικών είναι 35.460.000 IDR. Οι αγοραστές μπορούν να το αποκτήσουν απευθείας μέσω του επίσημου καταστήματος ASUS ROG Indonesia, τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης. Εκτός από τη διπλάσια ταχύτερη απόδοση, αυτή η κάρτα γραφικών διαθέτει επίσης έναν πυρήνα τανυστήρα τέταρτης γενιάς και έναν πυρήνα RT τρίτης γενιάς.

Επιπλέον, υποστηρίζεται από την αρχιτεκτονική Ada Lovelace που καθιστά αυτόν τον επεξεργαστή γραφικών ικανό να εκτελεί μεγάλο φόρτο εργασίας για χρήστες που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια, δημιουργούς περιεχομένου βίντεο, προγραμματιστές παιχνιδιών, γραφικά σχέδια και πολλά άλλα.

Το σύστημα ψύξης παρέχει επίσης ενημερώσεις στοιχείων στις οποίες μπορούν να βασιστούν οι χρήστες χάρη σε έναν μεγαλύτερο ανεμιστήρα που υποστηρίζεται ότι μπορεί να μειώσει τη θερμότητα όταν εκκινείται με μεγάλο φόρτο εργασίας, αλλά δεν είναι θορυβώδης και εξακολουθεί να διατηρεί την απόδοσή του.

Σε κοινή θέα, αυτή η κάρτα γραφικών έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος και σχεδίαση 3,5 θέσεων για να μεγιστοποιήσει το σύστημα ψύξης του ανεμιστήρα. Ο θάλαμος ατμών στο σύστημα ψύξης μπορεί να μειώσει τη θερμότητα κατά 5ºC από θερμικό φορτίο 500 watt.

Όπως και άλλες κάρτες γραφικών της ASUS, αυτή η κάρτα γραφικών κατασκευάζεται επίσης με την τεχνολογία Auto Extreme, η οποία έχει ως αποστολή τη μείωση του φορτίου θερμοκρασίας σε κάθε εξάρτημα. Αυτή η κάρτα γραφικών διαθέτει επίσης φώτα RGB με Aura Sync που μπορούν να ρυθμιστούν και να ρυθμιστούν ανεξάρτητα από τον χρήστη μέσω των λειτουργιών που παρέχονται.

ASUS-ROG-Strix-GeForce-4090-4

Όχι μόνο αυτό, το ROG Strix GeForce 4090 Over Clocking Edition είναι επίσης εξοπλισμένο με ενσωματωμένο λογισμικό και υλικό για εξατομίκευση της απόδοσης για πιο βέλτιστη εμπειρία ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένων των GPU Tweak III και QuantumCloud.

Μαζί με την κυκλοφορία αυτής της κάρτας γραφικών, η ASUS πούλησε επίσης την TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition που κυκλοφορεί για 33.050.000 Rp. και η non OC Edition κοστίζει 29.900.000 Rp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *