21 Μαρτίου, 2023

Το Secretlab Special Edition House of the Dragon Gaming Chair πωλείται επίσημα στην Ινδονησία, εδώ είναι η τιμή!

Η Gadgetren – Secretlab κυκλοφόρησε μια ειδική έκδοση gaming καρέκλα για τη σειρά ταινιών House of the Dragon, συγκεκριμένα TITAN Evo 2022 House of The Dragon Edition. Αυτή η ειδική έκδοση gaming καρέκλας συμπληρώνει τις άλλες τρεις καρέκλες gaming στη σειρά Game of Thrones, δηλαδή τους Targaryen, Lannister και Stark.

Σύμφωνα με την παρακολούθηση της ομάδας Gadgetren, αυτή η ειδική έκδοση της καρέκλας παιχνιδιών House of The Dragon μπορεί πλέον να αγοραστεί στην Ινδονησία μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Secretlab Indonesia στο Tokopedia.

Στο ηλεκτρονικό εμπόριο της Tokopedia, αυτή η νέα καρέκλα τυχερών παιχνιδιών διατίθεται μόνο σε μεσαία ή κανονικά μεγέθη στην τιμή των 7.800.000 IDR, η οποία έχει λάβει έκπτωση 16 τοις εκατό από την κανονική τιμή περίπου 9.250.000 IDR. Κάθε αγορά αυτής της καρέκλας παιχνιδιών, οι χρήστες θα έχουν επίσης 5 χρόνια εγγύηση.

Είναι ενδιαφέρον ότι για κάθε αγορά αυτής της καρέκλας παιχνιδιών στην Tokopedia, ο αγοραστής θα λάβει επίσης επιστροφή μετρητών 250.000 IDR. Εκτός από την Tokopedia, αυτή η καρέκλα παιχνιδιών θα πωλείται επίσης στο επίσημο κατάστημα Secretlab στο ηλεκτρονικό εμπόριο Shopee και Blibli.

Εκτός από το μεσαίο μέγεθος, αυτή η καρέκλα παιχνιδιών διατίθεται και σε δύο άλλα μεγέθη, δηλαδή μικρό και μεγάλο. Το μικρό μέγεθος προορίζεται για χρήστες που ζυγίζουν κάτω από 90 κιλά με ύψος 169 εκατοστά. Ενώ το μεσαίο μέγεθος προορίζεται για χρήστες που ζυγίζουν λιγότερο από 100 κιλά με ύψος 170-189 cm.

Secretlab-TITAN-Evo-2022-House-of-the-Dragon-Edition-3

Όσο για το μεγάλο μέγεθος, αυτή η καρέκλα gaming μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χρήστες που ζυγίζουν 80-180 κιλά με ύψος 181-205 cm. Η παρουσία αυτής της ειδικής καρέκλας gaming είναι για να γιορτάσει την κυκλοφορία της σειράς ταινιών House of The Dragon που προβάλλεται στην πλατφόρμα ροής βίντεο του HBO.

Από φυσικής πλευράς, αυτή η καρέκλα gaming είναι κατασκευασμένη από ένα δερμάτινο υλικό που ονομάζεται Secretlab NEO Hybrid Leatherette, το οποίο υποστηρίζεται ότι είναι 12 φορές πιο ανθεκτικό από το συνηθισμένο δέρμα. Αυτή η καρέκλα διαθέτει μαξιλάρι με κεφαλή ψύξης, ρυθμιζόμενο οσφυϊκό στήριγμα τεσσάρων κατευθύνσεων και μαγνητικά υποβραχιόνια για ρύθμιση.

Αυτό που την κάνει μοναδική είναι ότι αυτή η καρέκλα gaming διαθέτει ένα μικρό λογότυπο δράκου με τρία κεφάλια στο μπροστινό μέρος που βρίσκεται κάτω από το λογότυπο Secretlab και επίσης στη μεγάλη πλάτη της καρέκλας. Και τα δύο λογότυπα του δράκου είναι κόκκινα. Επιπλέον, στη δεξιά και την αριστερή πλευρά, υπάρχουν τόνοι μιας πινελιάς υφής με λέπια δράκου που είναι ραμμένη σε μαύρο χρώμα που προσθέτει μια έντονη εντύπωση σε αυτή την καρέκλα gaming.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *