23 Μαρτίου, 2023

Το Splashy, το Twitter είχε αποκλείσει χρήστες που προωθούν άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Gadgetren – Το Twitter σόκαρε πρόσφατα τον εικονικό κόσμο εκδίδοντας έναν κανονισμό σύμφωνα με τον οποίο οι χρήστες δεν επιτρέπεται να συνδέουν άλλους συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Twitter.

Αυτές οι πληροφορίες υποβλήθηκαν προηγουμένως μέσω του επίσημου νήματος λογαριασμού @TwitterSupport στις 18 Δεκεμβρίου 2022 χθες. Ωστόσο, στις 19 Δεκεμβρίου 2022 γύρω στις 10.00 WIB, η ανακοίνωση μιας νέας πολιτικής σχετικά με την απαγόρευση σύνδεσης άλλων συνδέσμων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Κελάδημα η επίσημη σελίδα εξαφανίστηκε.

Μέχρι να γίνει αυτή η είδηση, δεν ήταν γνωστό ποιος ήταν ο λόγος για την κατάργηση της νέας πολιτικής, είναι πιθανό το Twitter να φαίνεται να αναστέλλει αυτόν τον νέο κανόνα. Αν και ο νέος κανόνας στο νήμα Υποστήριξης Twitter έχει καταργηθεί, μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες στη διεύθυνση τροχοδρομική μηχανή.

Στην ανακοίνωση, το Twitter δεν εξήγησε πότε θα εφαρμοστούν επίσημα οι νέοι κανόνες παγκοσμίως. Το σίγουρο είναι ότι οι νέοι κανόνες ισχύουν για όλους τους χρήστες, τόσο απλούς όσο και χρήστες Twitter που έχουν ήδη λάβει μπλε τικ.

Ωστόσο, αυτός ο κανόνας έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις λόγω των ενεργειών του Elon Musk που περιόρισαν τον χώρο για ομιλία στο Twitter, όπως δήλωσε ο πρώην του Τζακ Ντόρσεϊ ως Διευθύνων Σύμβουλος Twitter αυτό είπε ότι δεν έχει νόημα.

Ο κανόνας εξηγεί ότι οι χρήστες του Twitter απαγορεύεται να προωθούν συνδέσμους ή άλλους συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Post, Nostr σε πλατφόρμες που κατευθύνουν σε άλλους συνδέσμους, όπως linktr.ee και lnk.bio.

Με αυτόν τον τρόπο, αυτός ο κανονισμός δεν θα επηρεάσει μόνο τους χρήστες που μοιράζονται άλλους ιστότοπους ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα νήματα ή τα tweet τους, αλλά και χρήστες που συνδέουν τις σελίδες linktr.ee και lnk.bio στους λογαριασμούς προφίλ τους με σκοπό την προβολή τους.

Νέος-Τουίτερ-κανόνας-Απαγόρευση-αναφορά-άλλα-μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν θα επηρεαστούν και άλλοι ιστότοποι ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δεν αναφέρονται παραπάνω, επομένως αυτός ο κανονισμός είναι ακόμα ασαφής. Ωστόσο, ορισμένοι λογαριασμοί χρηστών έχουν ήδη ανασταλεί όπως και οι άλλοι ανταγωνιστές της Mastodon.

Το Twitter είπε ότι όσον αφορά την επιβολή των δικών του κυρώσεων εάν ένας χρήστης παραβιάσει τον λογαριασμό θα ανασταλεί προσωρινά. Στη συνέχεια, το Twitter θα ζητήσει από τον χρήστη να διαγράψει τη σελίδα βιογραφικού προφίλ ή κάποια tweets που αναφέρουν άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, εάν ο χρήστης συνεχίσει να το παραβιάζει, θα αποκλειστεί οριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *