25 Μαρτίου, 2023

Το Spotify κυκλοφορεί νέα διαδραστική λειτουργία για να αποκτήσετε περισσότερες εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής με τα δικά σας ρούχα

Η υπηρεσία ροής μουσικής Gadgetren – Spotify φημολογείται ότι παρουσιάζει μια νέα δυνατότητα που φέρει τον τίτλο GetReadyWithMusic. Αυτή η νέα δυνατότητα παρέχει μια διαδραστική εμπειρία στους χρήστες όπου θα απαντούν σε κουίζ για να αποκτήσουν μια πιο εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής ή λίστα αναπαραγωγής.

Όχι μόνο αυτό, για να αποκτήσουν τη σωστή λίστα αναπαραγωγής, οι χρήστες πρέπει επίσης να πουν τις δραστηριότητές τους και να ανεβάσουν φωτογραφίες από τα ρούχα που φορούν. Με τη φωτογραφία της στολής, το Spotify θα πάρει το χρώμα και θα το ταιριάξει με το εξώφυλλο της λίστας αναπαραγωγής. Αυτή η λειτουργία μπορεί να γίνει περισσότερες από μία φορές με διάφορα στυλ και μοντέλα ρούχων ή χρωμάτων που χρησιμοποιούνται.

Κάθε ανεβασμένη φωτογραφία ρούχων θα περιλαμβάνει διαφορετική σύνθεση τραγουδιών. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε κάθε δραστηριότητά τους, όπως όταν ξυπνούν, θέλουν να ασκηθούν, να εργαστούν, να γευματίσουν ή να δειπνήσουν με φίλους ή να πάνε μια βόλτα το βράδυ.

Με αυτόν τον τρόπο, η ρουτίνα κάθε χρήστη θα έχει τη δική του λίστα αναπαραγωγής ή playlist, ώστε να μην ξεμείνει από τραγούδια ή να βαρεθεί να ακούει τα ίδια τραγούδια. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει πρώτα να σημειώσετε ότι ο χρήστης πρέπει να έχει ενημερώσει την ενημέρωση Spotify σε συσκευή Android ή iOS.

Spotify-CURVE

Στη συνέχεια, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στις λειτουργίες GetReadyWithMusic σε αυτόν τον ιστότοπο μέσω του κινητού του τηλεφώνου Android ή iOS. Στη συνέχεια, το Spotify θα κάνει ερωτήσεις με τη μορφή κουίζ σχετικά με τις αποχρώσεις των ρούχων, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων αφήγησης, των χρωμάτων και της υφής των ρούχων που φοράτε.

Αφού οι χρήστες απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την αίσθηση του ντυσίματός τους, πρέπει στη συνέχεια να ανεβάσουν μια φωτογραφία στη στήλη που παρέχει το Spotify. Η φωτογραφία δείχνει όσο το δυνατόν περισσότερο την ολόσωμη ενδυμασία που χρησιμοποιείται στη δραστηριότητα που διεξάγεται ή έχει ειπωθεί προηγουμένως.

Η φωτογραφία θα είναι το εξώφυλλο της νέας λίστας αναπαραγωγής. Εάν έχει μεταφορτωθεί με επιτυχία, ο χρήστης θα λάβει μια εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής σύμφωνα με το στυλ του ντυσίματος. Το εξώφυλλο της λίστας αναπαραγωγής μπορεί να κοινοποιηθεί από τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα τα εξώφυλλα και οι λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται από αυτήν τη δυνατότητα GetReadyWithMusic μπορούν να προβληθούν ξανά ελέγχοντας το μενού Music Closet. Εκεί, οι χρήστες μπορούν να παίξουν ελεύθερα τη λίστα αναπαραγωγής που θέλουν να ακούσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *