23 Μαρτίου, 2023

Το TECNO SPARK 9T είναι σίγουρο ότι θα εισέλθει στην αγορά της Ινδονησίας με μπροστινή κάμερα 32 MP

Gadgetren – Μετά την άφιξη της νιγηριανής αγοράς τον Ιούνιο του 2022, η Tecno Mobile ανακοίνωσε ότι σύντομα θα φέρει το κινητό τηλέφωνο TECNO SPARK 9T στην Ινδονησία.

Σε μια εκδήλωση εκτός σύνδεσης, η Tecno Mobile Indonesia διέρρευσε επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά του πρωταθλητή TECNO SPARK 9T στην ομάδα Gadgetren. Σε κοινή θέα, το σώμα αυτής της συσκευής θα έχει επίπεδη σχεδίαση και στις τέσσερις πλευρές.

Ενώ κάθε γωνία θα έχει καμπύλη ώστε να μην αισθάνεται το χέρι αιχμηρό όταν το κρατάτε. Στο πίσω μέρος του σώματος υπάρχουν οι λέξεις Stop At Nothing που θα βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που επισημαίνεται στο TECNO SPARK 9T είναι ότι θα υποστηρίζεται από μπροστινή κάμερα 32 MP. Η μπροστινή κάμερα θα βρίσκεται στην μπροστινή οθόνη με σχέδιο σταγόνας νερού και θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα ISOCELL 2.0 της Samsung.

Ο αισθητήρας συνδυάζεται με τεχνολογία 4 σε 1 big pixel, η οποία ισχυρίζεται η Ade Yunita Batubara ως Product Manager της Tecno Indonesia ότι μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν αργότερα να βελτιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των νυχτερινών φωτογραφιών και των φωτογραφιών που λαμβάνονται σε ένα δωμάτιο με λίγο φως. Ενώ η πίσω κάμερα θα είναι διαθέσιμη με δύο φακούς των οποίων το μέγεθος δεν είναι ακόμη γνωστό.

Η πίσω κάμερα θα είναι επίσης εξοπλισμένη με φλας LED για να βοηθά στη λήψη τη νύχτα ή σε εσωτερικούς χώρους με ανεπαρκή φωτισμό. Επιπλέον, αυτή η οθόνη κινητού τηλεφώνου θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz που μπορεί να ειπωθεί ότι παρουσίαζε ομαλό και ομαλό περιεχόμενο.

TECNO-SPARK-9T-2.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, δυστυχώς, το Tecno Mobile είναι ακόμα κλειστά ερμητικά. Ωστόσο, η Tecno Mobile ενημέρωσε ότι το TECNO SPARK 9T θα κυκλοφορήσει στην Ινδονησία στις 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε τις πλήρεις προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης της τιμής και του προγράμματος πωλήσεων του TECNO SPARK 9T τη στιγμή της κυκλοφορίας του. Άγνωστο ακόμα, η Tecno Mobile θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση έναρξης online ή εκτός σύνδεσης

Για πρόσθετες πληροφορίες, το TECNO SPARK 9T είναι μέρος της οικογένειας της σειράς TECNO SPARK 9, η οποία χωρίζεται σε τρία μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των TECNO SPARK 9, SPARK 9T και SPARK 9 Pro. Για άλλες σειρές, δεν είναι σίγουρο αν θα μεταφερθεί και στην Ινδονησία. Ας περιμένουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *