27 Μαρτίου, 2023

Το TikTok παρουσιάζει μια λειτουργία “Δεν μου αρέσει” στη στήλη των σχολίων

Gadgetren – Πρόσφατα, το TikTok κυκλοφόρησε μια λειτουργία “δεν μου αρέσει” που επιτρέπει στους χρήστες να πατήσουν το κουμπί “δεν μου αρέσει” ή “δεν μου αρέσει” στη στήλη σχολίων ορισμένων λογαριασμών. Προηγουμένως, αυτή η δυνατότητα είχε δοκιμαστεί και τώρα μπορούν να την απολαμβάνουν όλοι οι χρήστες του TikTok στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας.

Για να μπορέσουμε να λάβουμε ένα εικονίδιο “δεν μου αρέσει” στη στήλη σχολίων ενός συγκεκριμένου λογαριασμού, πρέπει να ενημερώσουμε την εφαρμογή TikTok στο Google Play Store ή το Apple App Store στα κινητά μας τηλέφωνα. Μετά από αυτό, μπορείτε να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή TikTok.

Κατά την ανάγνωση ενός σχολίου από έναν συγκεκριμένο λογαριασμό TikTok, ένα εικονίδιο “δεν μου αρέσει” θα παρέχεται με μια ανεστραμμένη εικόνα αντίχειρα δίπλα στο εικονίδιο “μου αρέσει” με μια εικόνα αγάπης. Τεχνικά, αυτό το κουμπί “δεν μου αρέσει” δεν εμφανίζει τον αριθμό των χρηστών που το έχουν πατήσει, επομένως δεν θα προκαλέσει χάος.

Αυτό συμβαίνει επειδή το TikTok παρουσιάζει σκόπιμα το κουμπί “δεν μου αρέσει” για να προστατεύσει την κοινότητά του από σχόλια που είναι λιγότερο ευχάριστα ή ακατάλληλα. Σύμφωνα με το TikTok σε μια ανάρτηση στο Twitter, το κουμπί “dislike” είναι ένας νέος τρόπος για το TikTok να ακούει καλύτερα τα σχόλια των χρηστών.

Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται άνετα χρησιμοποιώντας το TikTok. Παρόλο που ο αριθμός των κουμπιών “δεν μου αρέσει” δεν εμφανίζεται στη στήλη των σχολίων, οι χρήστες μπορούν να αναιρέσουν το κουμπί “δεν μου αρέσει” σε οποιαδήποτε ανάρτηση βίντεο.

TikTok-Dislike-Ινδονησία

Εν τω μεταξύ, οι λογαριασμοί που λαμβάνουν αντιπάθεια για μια από τις αναρτήσεις τους δεν θα λάβουν ειδοποίηση και θα είναι γνωστοί μόνο από το TikTok για περαιτέρω εξέταση. Ωστόσο, το TikTok δεν εξηγεί πώς να προχωρήσει περαιτέρω για τον λογαριασμό που λαμβάνει τα περισσότερα κουμπιά “δεν μου αρέσει”.

Τα σχόλια θα απενεργοποιηθούν ή θα διαγραφούν όταν λάβετε μεγάλο αριθμό επισημάνσεων “δεν μου αρέσει” ή λάβετε πρώτα μια προειδοποίηση. Εκτός από αυτό, αναρτήσεις βίντεο στο TikTok που μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί “δεν μου αρέσει”, όπως αυτές που εμφανίζουν ακατάλληλο περιεχόμενο, ανεπιθύμητο περιεχόμενο, παραβιάζουν τους κανόνες του TikTok με τη μορφή δίωξης, συκοφαντίας, φάρσες, που είναι ενοχλητικές και άλλα παρόμοια.

Με αυτόν τον τρόπο η ίδια η δυνατότητα “δεν μου αρέσει” μπορεί να είναι ένα νέο μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν ακατάλληλες αναρτήσεις. Ωστόσο, η ίδια η δυνατότητα “δεν μου αρέσει” εξακολουθεί να είναι διαφορετική από τη λειτουργία “Αναφορά” στα μενού Ρυθμίσεις και Απόρρητο στη σελίδα προφίλ χρήστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *