27 Μαρτίου, 2023

Το Tri παρουσιάζει το Generation Happy Program σε Έξι Πόλεις, Υπάρχει Διαγωνισμός Βίντεο με Εκατοντάδες Εκατομμύρια Βραβεία

Το Gadgetren – Tri Indonesia φημολογείται ότι διοργανώνει το τελευταίο πρόγραμμα Generation Happy που θα εφαρμοστεί σε έξι μεγάλες πόλεις της Ινδονησίας, συμπεριλαμβανομένων των Makassar, Bandung, Jogja, Surabaya, Palembang και Jakarta.

Η πρώτη πόλη που θα ξεκινήσει τη συναυλία του Generation Happy είναι το Makassar στις 15 Οκτωβρίου 2022 στο Phinisi Point Parking Field που θα παρουσιάσει τον οικοδεσπότη Najwa Shihab με αρκετούς ερμηνευτές από μουσικούς, influencers, δημιουργούς περιεχομένου, κωμικούς και πολλούς άλλους.

Για χρήστες Tri που έχουν ήδη μια κάρτα happy starter, μπορούν να καταχωρήσουν τον αριθμό Tri τους στον ιστότοπο Ευτυχισμένη Γενιά. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανανεώσετε το Happy ξεκινώντας από 15.000 Rp. και θα λάβετε ένα SMS που περιέχει μοναδικές πληροφορίες κωδικών που μπορούν στη συνέχεια να ανταλλάσσονται σε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο στον ιστότοπο Generation Happy.

Εν τω μεταξύ, για τους νέους χρήστες Tri, πρέπει να αγοράσουν μια κάρτα Prime Happy οτιδήποτε για τουλάχιστον 15.000 IDR και εγγραφείτε για να ενεργοποιήσετε τον αριθμό Tri. Στη συνέχεια, καταχωρήστε τον νέο αριθμό στο Generation Happy και ακολουθήστε τα ίδια βήματα παραπάνω.

Για να διεκδικήσετε ηλεκτρονικά εισιτήρια στον ιστότοπο Generasi, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν εγγεγραμμένο προσωπικό λογαριασμό και στη συνέχεια να συμπληρώσετε νέα στοιχεία δεδομένων. Το όφελος όταν η επαναφόρτωση του Happy ξεκινά από 15.000 Rp. είναι ότι θα λάβετε ένα μπόνους ποσόστωσης 7 GB TikTok για 7 ημέρες και ούτω καθεξής.

  Generation-Happy-3

Εκτός από τις συναυλίες και τα οφέλη που αποκομίζονται από την αγορά ή την αναπλήρωση της κάρτας Happy Perdana, το πρόγραμμα Generation Happy διοργανώνει επίσης διαγωνισμούς βίντεο για σχολεία και κολέγια.

Το θέμα του βίντεο που πρέπει να γίνει είναι το Turn Negativity Into Positivity, όπου μεταξύ άλλων μπορεί να συζητηθεί η λογοκλοπή, η κουλτούρα απόρριψης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περιεχόμενο για ιούς, η ευέλικτη συμπεριφορά, ο διαδικτυακός εκφοβισμός και το Trash Talking στο Game World.

Το βίντεο πρέπει να έχει διάρκεια 3 λεπτών και να έχει πορτραίτο 9:16. Στη συνέχεια, ανεβάστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Instagram με τους όρους και τις προϋποθέσεις που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο Generation Happy και εισαγάγετε τον σύνδεσμο βίντεο στον ιστότοπο.

Υπάρχουν συνολικά 500 εκατομμύρια βραβεία που μπορούν να κερδίσουν οι συμμετέχοντες σε διάφορες κατηγορίες. Με τον πρώτο νικητή να προσφέρει ένα έπαθλο 30 εκατομμυρίων Rp., τον δεύτερο νικητή 15 εκατομμύρια Rp., τον τρίτο νικητή 1o εκατομμυρίων Rp., τον τέταρτο νικητή Rp. 4 εκατ. και τον πέμπτο νικητή Rp. 2,5 εκατομμύρια.

Ο Galuh Neftita ως SVP του Brand Marketing & Communication Tri είπε ότι η Generation Happy είναι εδώ για να διασφαλίσει και να υποστηρίξει το Gen Z, προκειμένου να αλλάξει η ψηφιακή εμπιστοσύνη, να ενδυναμώσει τους νέους Ινδονήσιους να επιτύχουν τις καλύτερες δυνατότητές τους και να είναι πιο δημιουργικοί.

Με την ίδια ευκαιρία, ο Najwa Shihab ως Ιδρυτής του Narasi είπε ότι ένα από τα θέματα για την ανάπτυξη της νεολαίας που θα συζητηθεί στο Bandung είναι η δημιουργικότητα και η δημιουργικότητα, που είναι το πιο πολύτιμο νόμισμα στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.

«Πώς να εξερευνήσουμε τη δημιουργικότητα, πώς βρίσκουμε ιδέες ανάμεσα σε άλλες ιδέες, χωρίς την αντιλογοκλοπή της δουλειάς των ανθρώπων, υπάρχουν πολλά πράγματα που μαθαίνουμε να παράγουμε πρωτότυπα έργα», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *