23 Μαρτίου, 2023

Το Twitter Trials Blue for Business Service για να προσθέσει ετικέτες σε νόμιμες εταιρείες και τους υπαλλήλους τους

Gadgetren – Λίγο καιρό από τότε που ανακοινώθηκε η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue, τώρα το Twitter επιστρέφει με μια νέα παραλλαγή της υπηρεσίας που ονομάζεται Twitter Blue for Business.

Αυτή η υπηρεσία είναι ένας νέος τρόπος επαλήθευσης και διάκρισης χρηστών ή υπαλλήλων που συνδέονται με μια συγκεκριμένη επωνυμία ή εταιρεία στο Twitter, ώστε να μπορούν να δημοσιευτούν μέσω των λογαριασμών προφίλ τους, ώστε οι ακόλουθοι να γνωρίζουν σε ποια εταιρεία ανήκει ο χρήστης.

Το ίδιο το Twitter διαθέτει τρία σήματα επαλήθευσης για τους χρήστες του, τα οποία διαφέρουν σε μπλε, χρυσό και γκρι. Το μπλε σημάδι επιλογής σε έναν λογαριασμό περιγράφει τους χρήστες ως μεμονωμένα άτομα ή μεμονωμένα προσωπικά και το χρυσό τικ είναι χρήστης μιας εταιρείας ή μιας επωνυμίας.

Ενώ τα γκρίζα σημάδια είναι για λογαριασμούς κυβερνήσεων, χωρών ή ιδρυμάτων παγκόσμιων οργανισμών. Στην ανακοίνωση στο τον επίσημο ιστότοπο Το Twitter λέει ότι η υπηρεσία Twitter Blue for Business μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από επιλεγμένες εταιρείες προς το παρόν.

Το 2023, η υπηρεσία Twitter Blue for Business φέρεται να διατεθεί σε περισσότερες επωνυμίες που θέλουν να εγγραφούν. Ως εκ τούτου, το Twitter επίσης δεν έχει δηλώσει λεπτομερώς πόσο κοστίζει μια συνδρομή στο Twitter Blue for Business και τους όρους και τα κριτήρια για τις εταιρείες που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία.

  Twitter-Blue-for-Business-2

Τεχνικά, εάν μια εταιρεία εγγραφεί στην υπηρεσία Twitter Blue for Business, ο υπάλληλος ή η μεμονωμένη θυγατρική της θα λάβει ένα σήμα με τη μορφή ενός μικρού λευκού πουλιού σε ένα ανοιχτό μπλε κουτί. Το σήμα πουλιού θα εμφανιστεί στα δεξιά του μπλε τσιμπούρι εάν ο χρήστης το έχει.

Αφού η εταιρεία τους εγγραφεί σε αυτή τη νέα υπηρεσία, το Twitter θα επαληθεύσει επίσης κάθε μεμονωμένη συνεργασία και θα συνδεθεί επίσημα με την κύρια εταιρεία. Για παράδειγμα, μπορούμε τώρα να δούμε ότι ο λογαριασμός ενός υπαλλήλου του Twitter έχει ένα σήμα πουλιού που επισημαίνει ότι είναι μέρος του Twitter.

Η Esther Crawford ως Διευθύντρια Διαχείρισης Προϊόντων στο Twitter αποκάλυψε σε ένα tweet στον λογαριασμό Το Twitter του ότι έχει κυκλοφορήσει μια δοκιμή Blue for Business και από σήμερα οι χρήστες θα αρχίσουν να βλέπουν το σήμα της εταιρείας σε ορισμένα προφίλ. “Θα επεκτείνουμε το πρόγραμμα σύντομα και ελπίζουμε να προσθέσουμε περισσότερες επιχειρήσεις το νέο έτος!” έγραψε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *