27 Μαρτίου, 2023

Το Vivo V25 Series 5G Middle Class Mobile είναι εγγυημένο ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδονησία

Gadgetren – Πριν από λίγο καιρό ήταν παρούσα η σειρά Vivo V23 5G, τώρα η Vivo Indonesia φημολογείται και πάλι ότι φέρνει το νεότερο κινητό της μεσαίας κατηγορίας μέσω της σειράς Vivo V25 5G που έχει δύο μοντέλα, το Vivo V25 5G και το Vivo V25 Pro 5G.

Η vivo Indonesia κυκλοφόρησε επίσης ένα teaser βίντεο σχετικά με τη σειρά V25 5G που δείχνει ότι το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε έντονο μπλε και πράσινο. Τόσο το vivo V25 5G όσο και το vivo V25 5G Pro θα έχουν επίσης χαρακτηριστικά κινηματογραφικής φωτογραφίας και βίντεο.

Με βάση τις εικόνες των συσκευών της σειράς vivo V25 5G που εμφανίζονται, η σειρά vivo V25 5G φαίνεται να χρησιμοποιεί τρεις φακούς πίσω κάμερας, καθένας από τους οποίους περιλαμβάνει δύο κάμερες με μεγάλο δακτύλιο και μία κάμερα με μικρό δακτύλιο.

Και οι δύο πίσω κάμερες θα υποστηρίζονται επίσης από φωτισμό φλας LED. Το vivo διέρρευσε επίσης ότι η πίσω κάμερα θα χρησιμοποιεί ανάλυση 64MP με υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS). Με το OIS, η διαδικασία λήψης βίντεο με τη σειρά vivo V25 5G θα γίνει πιο σταθερή.

Η κάμερα θα είναι επίσης εξοπλισμένη με λειτουργία νυχτερινής κάμερας για καλύτερη εγγραφή εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, η σειρά Vivo V25 5G θα είναι εξοπλισμένη με τεχνολογίες Bokeh Flare Portrait και Bokeh Portrait Video, οι οποίες υποστηρίζεται ότι μπορούν να καταγράφουν εικόνες και φωτογραφίες προσώπου πιο καθαρά και να εμφανίζουν πιο λεία υφή δέρματος.

VIVO-V25-SERIES-5G

Ενώ στο εσωτερικό, που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, θα συνοδεύεται από 12 GB RAM για το vivo V5 Pro 5G και 8 GB RAM για το vivo V25 5G. Και οι δύο αυτές νέες κινητές RAM θα ​​υποστηρίζονται επίσης από την πρόσθετη λειτουργία RAM έως και 8 GB.

Για να είναι αποτελεσματική η απόδοση της συσκευής και να μειωθεί ο αντίκτυπος στη CPU, η οποία θα θερμαίνεται όταν ανοίγετε πολλές εφαρμογές, αυτές οι δύο συσκευές θα υποστηρίζονται από ένα σύστημα ψύξης με τη μορφή ενός Bionic Cooling System που μπορεί να λειτουργήσει πιο γρήγορα στην ψύξη της συσκευής.

Όσον αφορά τον χρόνο κυκλοφορίας, είναι γνωστό ότι η σειρά Vivo V25 5G μπορεί να αγοραστεί μέσω ενός προγράμματος προπαραγγελίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2022, το οποίο θα προσφέρει ελκυστικά προνόμια με ονομαστική αξία έως 3.000.000 IDR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *