21 Μαρτίου, 2023

Το WhatsApp κυκλοφορεί τη δυνατότητα επαναφοράς διαγραμμένων μηνυμάτων, μπορεί να δοκιμαστεί στην Ινδονησία

Gadgetren – Μετά από μια μακρά αναμονή, επιτέλους το WhatsApp κυκλοφόρησε επίσημα τη νέα του δυνατότητα που ονομάζεται Accidental Delete. Αυτή η δυνατότητα αναμενόταν με ανυπομονησία από τους χρήστες επειδή μπορεί να επαναφέρει τα διαγραμμένα μηνύματα.

Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρθηκαν απευθείας από τον Will Cathcart ως επικεφαλής του WhatsApp στο Meta μέσω προσωπικού λογαριασμού Το Twitter του. Στο tweet του, ο Will είπε ότι το κόμμα του είχε προσθέσει μια επιλογή για την αναίρεση της δυνατότητας «Διαγραφή για μένα» ή «Διαγραφή για όλους».

Προηγουμένως, η ίδια η WhatsApp είχε δοκιμάσει αυτήν τη δυνατότητα μέσω της έκδοσης WhatsApp Beta v2.22.18.13. Με την παρουσία της δυνατότητας Τυχαίας διαγραφής, οι χρήστες που επιλέγουν λανθασμένα να διαγράψουν μηνύματα με πρόθεση για όλους ή «Διαγραφή για όλους» αντί να επιλέξουν κατά λάθος για τον εαυτό τους ή «Διαγραφή για μένα» ή το αντίστροφο μπορούν να το ακυρώσουν.

Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να επαναφέρουν τα διαγραμμένα μηνύματα στην επιθυμητή επιλογή διαγραφής. Αυτό μπορεί επίσης να λύσει το πρόβλημα των χρηστών που δεν είχαν άλλη επιλογή όταν διαγράφουν κατά λάθος μηνύματα σε ομάδες ή σε ιδιωτικές συνομιλίες.

Σύμφωνα με την παρακολούθηση της ομάδας Gadgetren, τα καλά νέα είναι ότι η δυνατότητα τυχαίας διαγραφής μπορεί να δοκιμαστεί στην Ινδονησία τόσο σε προσωπικές συνομιλίες όσο και σε ομαδικές συνομιλίες. Μπορούμε να διαγράψουμε αμέσως το επιθυμητό μήνυμα σε ένα προσωπικό ή ομαδικό chat room. Στη συνέχεια, αφού διαγραφεί το μήνυμα για εσάς ή για όλους, θα εμφανιστεί ένα κουμπί Αναίρεση για επαναφορά του μηνύματος.

Η διάρκεια της εμφάνισης Αναίρεσης στα μηνύματα που διαγράφουμε είναι μόνο για λίγο, περίπου πέντε δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος, αλλά αφού πατήσουμε το κουμπί Αναίρεση, το διαγραμμένο μήνυμα μπορεί να επιστραφεί και να το διαγράψουμε ξανά στον σωστό προορισμό.

WhatsApp-Τυχαία-Διαγραφή

Η λειτουργία “Διαγραφή για μένα” ή “Διαγραφή για όλους” ήταν αρχικά παρούσα το 2017. Εκείνη την εποχή, για να αποκτήσει αυτήν τη δυνατότητα, το WhatsApp επέβαλε ένα χρόνο για να μπορέσει να λάβει την επιλογή διαγραφής για 7 λεπτά. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το WhatsApp πρόσθεσε τη διάρκεια αυτής της δυνατότητας σε 60 ώρες αργότερα φέτος.

Είναι πιθανό στο μέλλον το WhatsApp να παρέχει επίσης μεγαλύτερη χρονική διάρκεια για αυτήν τη δυνατότητα τυχαίας διαγραφής, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν πολύ μεγαλύτερο χρόνο ώστε να μπορούν να επιστρέψουν τα λάθος μηνύματα προς διαγραφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *