1 Απριλίου, 2023

Το WhatsApp ξεκινά τη δοκιμή συνομιλίας μπορεί να είναι σε περισσότερα από δύο κινητά τηλέφωνα

Gadgetren – Μετά την εισαγωγή της συνοδευτικής λειτουργίας που επιτρέπει στους χρήστες του WhatsApp να συνδέουν τους λογαριασμούς τους με συσκευές tablet, το WhatsApp φημολογείται τώρα ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα μια λειτουργία συνομιλίας σε περισσότερα από ένα κινητά τηλέφωνα.

Αυτό διέρρευσε από τον ιστότοπο του ιστολογίου Wabetainfo η οποία αναφέρει ότι η λειτουργία συνοδευτικής λειτουργίας μπορεί ήδη να δοκιμαστεί από ορισμένους χρήστες της έκδοσης Beta του WhatsApp. Αυτή η συνοδευτική λειτουργία μπορεί να αποκτηθεί από τους χρήστες μέσω του WhatsApp Beta για Android στην έκδοση ενημέρωσης 2.22.24.18.

Πιο συγκεκριμένα, το Wabetainfo εξηγεί επίσης πώς λειτουργεί η συνοδευτική λειτουργία WhatsApp όταν είναι συνδεδεμένη με άλλη συσκευή, ώστε να μπορείτε να κάνετε συνομιλίες ή να συνομιλείτε.

Μέσω του στιγμιότυπου οθόνης που εμφανίζεται από το Wabetainfo, η συνοδευτική λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα πατώντας απλώς το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην εφαρμογή WhatsApp για άλλες κινητές συσκευές. Στη συνέχεια, επιλέξτε το μενού Ρυθμίσεις ή Ρυθμίσεις και επιλέξτε Σύνδεση συσκευής.

Εκτός από τη δυνατότητα μη αυτόματης σύνδεσης, αυτή η συνοδευτική λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω ενός γραμμικού κώδικα που εμφανίζεται στο μενού Σύνδεση συσκευής στην εφαρμογή WhatsApp. Σύμφωνα με το Wabetainfo, σε έναν λογαριασμό WhatsApp σε μια δεύτερη κινητή συσκευή, οι χρήστες της έκδοσης Beta του WhatsApp, σύμφωνα με το Wabetainfo, δεν χρειάζεται πλέον να καταχωρούν τον αριθμό τους αλλά απλώς να εισέρχονται στο μενού Ρυθμίσεις.

Αφού συνδεθεί ο κύριος λογαριασμός WhatsApp σε άλλο κινητό τηλέφωνο, οι χρήστες μπορούν να δουν όλο το ιστορικό συνομιλιών στον κύριο λογαριασμό WhatsApp επειδή συνδέεται αυτόματα. Ωστόσο, επειδή είναι ακόμα σε έκδοση Beta, η Wabetainfo είπε ότι ορισμένες λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες, όπως η δυνατότητα εύρεσης τοποθεσιών, λιστών εκπομπής και χαρακτηριστικών αυτοκόλλητων.

WhatsApp-Linked-a-device-

Είναι ενδιαφέρον ότι η Wabetainfo δήλωσε ότι αυτή η έκδοση Beta της συνοδευτικής λειτουργίας θα μπορεί αργότερα να συνδέσει τέσσερις κινητές συσκευές ταυτόχρονα. Ωστόσο, η ασφάλεια και το απόρρητο διατηρούνται σε αυτήν τη συνοδευτική λειτουργία. Όλες οι συνομιλίες των χρηστών, τόσο προσωπικές όσο και σε ομάδες, καθώς και οι εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και τα βίντεο εξακολουθούν να είναι κρυπτογραφημένα.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά τη διαθεσιμότητά του, η Wabetainfo είπε ότι αυτή η συνοδευτική λειτουργία θα κυκλοφορήσει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες. Πρέπει να περιμένετε εάν δεν έχετε αυτή τη νέα λειτουργία και να ενημερώνετε πάντα το WhatsApp τακτικά μέσω του Google Play Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *