25 Μαρτίου, 2023

Το Xiaomi TV Stick έρχεται τώρα με υποστήριξη ανάλυσης 4K, που πωλείται μόνο για 600.000 IDR

Gadgetren – Συνεχίζοντας το προηγούμενο προϊόν, δηλαδή το Xiaomi Mi TV Stick πρώτης γενιάς που κυκλοφόρησε το 2020, η Xiaomi κυκλοφόρησε ξανά τη δεύτερη γενιά Xiaomi TV Stick που αυτή τη φορά υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση, δηλαδή 4K (3.840 x 2.160 pixel).

Με ποιότητα ανάλυσης εικόνας 4K στο νέο Xiaomi TV Stick, φυσικά, μπορεί να παρουσιάσει πιο καθαρές και λεπτομερείς εικόνες. Με τιμή 699.000 IDR, η τιμή αυτής της συσκευής είναι σχεδόν η ίδια με το προηγούμενο Xiaomi TV Stick όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Το Xiaomi TV Stick 4K μπορεί να αγοραστεί τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης. Τα διαδικτυακά κανάλια πωλήσεων μπορούν να είναι μέσω του ιστότοπου mi.com και Shopee. Εν τω μεταξύ, το κανάλι πωλήσεων εκτός σύνδεσης μπορεί να βρίσκεται στα φυσικά καταστήματα Xiaomi Store και Xiaomi Shop.

Ως συσκευή ροής για ψηφιακό περιεχόμενο, αυτό το προϊόν είναι εξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα Android TV 11. Όπως και το προηγούμενο Xiaomi TV Stick, αυτή η συσκευή προσφέρει μια ποικιλία δημοφιλών εφαρμογών ροής, όπως YouTube, WeTV, σε HBO, οι οποίες μπορούν να ληφθούν μέσω το Google Play Store.

Παρά το μικροσκοπικό του σχήμα, το Xiaomi TV Stick 4K τροφοδοτείται από επεξεργαστή Quad Core Cortex A35+, ο οποίος συνοδεύεται από 2GB RAM και 8GB εσωτερικής αποθήκευσης. Αυτή η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με όλους τους τύπους τηλεοράσεων, παλιών και νέων, διαφόρων μεγεθών, αρκεί να διαθέτει θύρα HDMI ως σύνδεση σύνδεσης.

Xiaomi-TV-Stick-4K-3

Όσον αφορά την ποιότητα εικόνας, έχει επίσης πιστοποιηθεί Dolby Vision και διαθέτει πιστοποίηση Dolby Atmos. Εκτός από τη σύνδεση θύρας HDMI, το Xiaomi TV Stick 4K είναι επίσης εξοπλισμένο με συνδεσιμότητα WiFi 2,4 GHz/5 GHz και Bluetooth 5.0. Με τη διαθέσιμη σύνδεση Bluetooth, αυτή η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές, όπως ασύρματα ηχεία και πληκτρολόγια.

Εκτός από αυτό, το Xiaomi TV Stick 4K επιτρέπει επίσης στην τηλεόραση που παρακολουθούμε να μπορεί να εμφανίζει περιεχόμενο στην οθόνη του κινητού μέσω της λειτουργίας Chromecast.

Αυτή η συσκευή ροής υποστηρίζεται επίσης από ένα τηλεχειριστήριο με τεχνολογία Bluetooth που διαθέτει ειδικά κουμπιά όπως το κουμπί λειτουργίας για απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της τηλεόρασης, ένα κουμπί για την υπηρεσία Google Assistant, το κουμπί Netflix, το κουμπί Amazon Prime Video, το κουμπί εισαγωγής κουμπί, τα κουμπιά κατεύθυνσης, το κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί ρυθμίσεων μενού. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *