27 Μαρτίου, 2023

Τρία ακουστικά της σειράς Razer Kaira Επισκεφτείτε την Ινδονησία, υπάρχει προσφορά επιστροφής χρημάτων!

Η Gadgetren – Η Razer έφερε τρία από τα νεότερα ακουστικά gaming που περιλαμβάνονται στην οικογένεια της σειράς Kaira στην Ινδονησία, συμπεριλαμβανομένων των Kaira X, Kaira Hyperspeed και Kaira Pro Hyperspeed. Αυτά τα τρία ακουστικά έχουν επίσης λάβει επίσημες άδειες από τη Sony Playstation, ώστε να είναι συμβατά με την κονσόλα παιχνιδιών Playstation 5.

Και τα τρία μπορούν να αγοραστούν στην Ινδονησία μέσω καταστημάτων Αστική Δημοκρατία και το διαδικτυακό κανάλι πωλήσεων eraspace.com καθώς και το επίσημο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου Urban Republic Official Store στο Tokopedia και στο Shopee. Όσον αφορά την τιμή, το Kaira X κυκλοφορεί στις 959.000 IDR, το Kaira HyperSpeed ​​2.199.000 IDR και το Kaira Pro HyperSpeed ​​3.099.000 IDR.

Ως ελκυστική προσφορά έως τις 31 Ιανουαρίου 2023, οι αγοραστές θα λάβουν επιστροφή μετρητών 5% αξίας 150.000 IDR και ένα δωρεάν ποντίκι Razer DeathAdder Essential Gaming αξίας 260.000 IDR με όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, η σειρά Kaira προσφέρει προηγμένες δυνατότητες ήχου. Το φθηνότερο μοντέλο, το Kaira X, εξακολουθεί να βασίζεται σε ένα καλώδιο μήκους 1,3 μέτρων μέσω μιας θύρας υποδοχής 3,5 mm για σύνδεση με υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα.

Εν τω μεταξύ, το Kaira Hyperspeed και το Kaira Pro Hyperspeed χρησιμοποιούν ασύρματη σύνδεση. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού της σειράς Kaira είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα ηχείο 50 χιλιοστών το οποίο μπορεί να επεξεργάζεται ξεχωριστά υψηλούς, μεσαίους και χαμηλούς τόνους, ώστε να παράγει καλύτερες λεπτομέρειες και ισχυρά μπάσα.

Και τα τρία υποστηρίζονται επίσης από ένα μικρόφωνο που μπορεί να λυγίσει ή να κατευθυνθεί μπροστά από το στόμα, έτσι ώστε ο ήχος να καταγράφεται καθαρά. Στα αυτιά, τα ακουστικά της σειράς Kaira είναι εξοπλισμένα με μαξιλάρια μνήμης Razer Flowknit για άνεση όταν φοράτε τα ακουστικά για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Ειδικά για το μικρόφωνο Kaira Pro Hyperspeed, υποστηρίζει τη λειτουργία περιβαλλοντικής ακύρωσης θορύβου (ENC) που είναι σε θέση να μειώσει τον θόρυβο γύρω από τον χρήστη. Όταν συνδέεται σε μια κονσόλα Playstation 5, το Kaira Pro Hyperspeed είναι σε θέση να παρέχει ανατροφοδότηση με δόνηση με βάση τον ήχο που αναπαράγεται για μια καθηλωτική εμπειρία.

Razer-Kaira-HyperSpeed.

Όσον αφορά την αντοχή της μπαταρίας, το Kaira Hyperspeed υποστηρίζεται ότι χρησιμοποιείται έως και 30 ώρες. Εν τω μεταξύ, το Kaira Pro Hyperspeed μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 11 ώρες ενεργοποιώντας τις λειτουργίες Chroma Lighting ή Haptic και έως και 30 ώρες χωρίς τη χρήση των λειτουργιών Chroma Lighting ή Haptic. Αυτά τα τρία ακουστικά προσφέρουν μία παραλλαγή χρώματος, δηλαδή το λευκό.

Ο Djohan Sutanto ως Διευθύνων Σύμβουλος της Erajaya Active Lifestyle δήλωσε ότι η Erajaya Active Lifestyle είναι περήφανη που μπορεί να παρουσιάζει ταυτόχρονα τρία προϊόντα gaming ακουστικών από τη Razer, τα οποία μπορούν να ληφθούν αποκλειστικά στο δίκτυο Urban Republic, το οποίο είναι παρόν ως προορισμός για αγορές gadget lifestyle που υποστηρίζει τον τρόπο ζωής και την ανάγκη για προϊόντα τεχνολογίας.

«Αυτό το Trio των ακουστικών gaming της σειράς Razer Kaira πιστεύεται ότι μπορεί να παρουσιάσει την καλύτερη ποιότητα ήχου και μικροφώνου που θα υποστηρίξει μια καθηλωτική εμπειρία κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Πιστεύουμε ότι αυτό το προϊόν θα είναι η κορυφαία επιλογή για τους παίκτες στην Ινδονησία», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *