21 Μαρτίου, 2023

Τρία αξεσουάρ ASUS ROG Phone 6 Series πωλούνται επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Εκτός από τη μεταφορά του νεότερου gaming τηλεφώνου της μέσω της σειράς ROG Phone 6, η ASUS έφερε επίσης συμπληρωματικά αξεσουάρ στην Ινδονησία, όπως το Glass Screen Protector, το AeroActive Cooler 6 και το Kunai GamePad 3 για το ROG Phone 6.

Και τα τρία μπορούν να αγοραστούν στην Ινδονησία τόσο διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου ASUS Official Store και του ιστότοπου αγορών ASUS Indonesia καθώς και του επίσημου φυσικού καταστήματος ASUS. Για αξεσουάρ ψύξης, το AeroActive Cooler 6 μπορεί να αγοραστεί ταυτόχρονα με την παραγγελία της σειράς ROG Phone 6, η οποία αποτελείται από δύο μοντέλα, δηλαδή το ROG Phone 6 και το ROG Phone 6 Pro.

Η τιμή του Glass Screen Protector είναι 399.000 IDR. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το AeroActive Cooler 6 στην τιμή των 999.000 Rp. Ενώ το Kunai GamePad 3 κοστίζει 1.499.000 IDR.

Αυτά τα τρία αξεσουάρ παρουσιάζονται για να παρέχουν την άνεση της αναπαραγωγής παιχνιδιών χρησιμοποιώντας τη σειρά ROG Phone 6 σε καθημερινή χρήση για επικοινωνία, ψυχαγωγία και παραγωγικότητα.

Γυάλινο προστατευτικό οθόνης

ASUS-Screen-Glass-Protecto

Γυάλινο προστατευτικό οθόνης είναι ένα αξεσουάρ για την προστασία της οθόνης της σειράς ROG Phone 6 από γρατσουνιές και χτυπήματα από σκληρά αντικείμενα. Επιπλέον, το Glass Screen Protector είναι επίσης εύκολο να προσαρτηθεί στην οθόνη της σειράς ROG Phone 6.

Η ανθεκτική στις γρατσουνιές επίστρωση έχει πάχος γυαλιού 0,16 mm το οποίο είναι ημιδιαφανές με το άγγιγμα ενός δακτύλου για λειτουργία οθόνης και σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

AeroActive Cooler 6

ASUS-AeroActive-Cooler-6

Προσωρινός AeroActive Cooler 6 είναι ένα αξεσουάρ που βοηθά τις συσκευές της σειράς ROG Phone 6 και ROG Phone 6D να παραμείνουν δροσερές ενώ παίζουν βαριά παιχνίδια. Το AeroActive Cooler 6 χρησιμοποιείται εγκαθιστώντας το στο πίσω μέρος της συσκευής ακριβώς πάνω στη CPU.

Αυτό το εξάρτημα ψύξης είναι εξοπλισμένο με ένα θερμοηλεκτρικό σύστημα ψύξης που βασίζεται σε AI, το οποίο είναι σε θέση να ανιχνεύει αυτόματα τη θερμοκρασία της συσκευής, ώστε η μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Ακόμη ισχυρίστηκε ότι μπορεί να σταθεροποιήσει τη θερμοκρασία των 25ºC.

Όχι μόνο αυτό, αυτό το εξάρτημα ψύξης είναι επίσης εξοπλισμένο με λειτουργίες ψύξης, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ψύξης που χρησιμοποιεί μόνο ανεμιστήρα, της λειτουργίας Frosty που χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα και ένα θερμοηλεκτρικό τσιπ ψύξης όπου η τροφοδοσία παρέχεται από τη συσκευή και τη λειτουργία Frozen που χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα και ένα θερμοηλεκτρικό τσιπ ψύξης όπου η ισχύς προέρχεται από έναν εξωτερικό φορτιστή. .

Για να προσθέσετε στη διασκέδαση του παιχνιδιού, αυτό το αξεσουάρ ψύξης διαθέτει επίσης φωτισμό RGB στο πίσω μέρος του σώματος με τη μορφή ματιών ROG που μπορούν να αλλάξουν χρώμα.

Kunai 3 GamePad

ASUS-Kunai-3-GamePad-ROG-Phone-6

Το τελευταίο είναι τα αξεσουάρ Kunai 3 GamePad που μπορεί να κάνει συσκευές της σειράς ROG Phone 6 ή ROG Phone 6D όπως πραγματικά χειριστήρια παιχνιδιών. Αυτό το GamePad προσφέρει τρεις λειτουργίες χρήσης, συγκεκριμένα τη λειτουργία χειρός, όπου οι σειρές ROG Phone 6 και ROG Phone 6D μπορούν να ενσωματωθούν μεταξύ των δύο ελεγκτών.

Μια άλλη λειτουργία είναι το All in One που επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν το GamePad ως πλήρες χειριστήριο με την παρουσία μιας λαβής από κάτω. Ενώ η σειρά ROG Phone 6 ή ROG Phone 6D μπορεί να είναι μια οθόνη που εμφανίζει το παιχνίδι.

Επιπλέον, η λειτουργία Mobility είναι σχεδόν ίδια με τη λειτουργία Όλα σε Ένα, αλλά δεν υπάρχει λαβή ή λαβή από κάτω. Επιπλέον, αυτό το GamePad διαθέτει πολλά πλήκτρα λειτουργιών για παιχνίδια όπως αναλογικά σκανδάλια, ALPS Joysticks, τέσσερα κουμπιά στα δεξιά και πλήκτρα κατεύθυνσης στα αριστερά και πλήκτρα ελέγχου. Υπάρχει επίσης φωτισμός RGB κάτω αριστερά κοντά στα κουμπιά κατεύθυνσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *