27 Μαρτίου, 2023

Τρεις φορητοί υπολογιστές MSI Business και Creator με Intel 13th Gen κυκλοφόρησαν επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Εκτός από τη μεταφορά των έξι νεότερων φορητών υπολογιστών gaming στην Ινδονησία, η MSI παρουσιάζει επίσης τρεις νέους φορητούς υπολογιστές για επαγγελματίες χρήστες και δημιουργούς περιεχομένου. Οι δύο φορητοί υπολογιστές business class περιλαμβάνουν τα MSI Prestige 13 Evo και Summit E14 Flip Evo ενώ ο φορητός υπολογιστής δημιουργίας περιεχομένου ονομάζεται Creator Z17HX Studio.

Για το μοντέλο φορητού υπολογιστή Summit E14 Flip Evo, μπορεί να παραγγελθεί στην Ινδονησία μέσω e-commerce, το οποίο είναι ο επίσημος συνεργάτης της MSI στην Ινδονησία στο Tokopedia, Shopee και Blibli με τιμή 25.999.000 IDR. Εν τω μεταξύ, δύο άλλοι φορητοί υπολογιστές θα είναι διαθέσιμοι στην Ινδονησία τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Εκτός από το ηλεκτρονικό εμπόριο, η αγορά των τριών φορητών υπολογιστών μπορεί να γίνει και μέσω φυσικών καταστημάτων MSI σε όλη την Ινδονησία. Για κάθε αγορά τριών νέων φορητών υπολογιστών MSI, οι χρήστες θα λαμβάνουν δύο χρόνια εγγύηση επισκευής.

Μιλώντας για πλεονεκτήματα, οι τρεις νέοι φορητοί υπολογιστές τροφοδοτούνται από επεξεργαστές Intel 13ης γενιάς. Για το Creator Z17HX Studio, χρησιμοποιεί επεξεργαστή Core i9-13950HX σε συνδυασμό με NVIDIA GeForce RTX 4070 GDDR6 8GB. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται επίσης από DDR5 RAM χωρητικότητας 16GB x 2 και αποθήκευση NVMe PCle Gen4x4 SSD χωρητικότητας 2TB.

Εν τω μεταξύ, το Prestige 13 Evo και το Summit E14 Flip Evo βασίζονται στην παραλλαγή του επεξεργαστή Core i7-1360P που είναι εξοπλισμένο με Iris Xe. Στη συνέχεια, ο επεξεργαστής υποστηρίζεται επίσης από LPDDR5 RAM χωρητικότητας 16 GB και αποθήκευση NVMe PCle Gen 4×4 SSD με χωρητικότητα 512 GB για το Prestige 13 Evo και 1 TB για το Summit E14 Flip Evo.

Τόσο το Creator Z17HX Studio όσο και το Summit E14 Flip Evo είναι εξοπλισμένα με Stylus Pen στο πακέτο αγοράς, το οποίο μπορεί να προσαρτηθεί στην αριστερή πλευρά του πληκτρολογίου με μαγνητικό σύστημα. Το Stylus Pen και στους δύο φορητούς υπολογιστές έχει ως στόχο να μπορεί να βοηθά τους χρήστες να εργάζονται σε πολλαπλές εργασίες για να κρατούν σημειώσεις, να σχεδιάζουν, να μετακινούνται σελίδες κ.λπ.

MSI-Summit-E14-Flip-Evo-A13M

Όσον αφορά την εμφάνιση, το Creator Z17HX Studio φέρει τη μεγαλύτερη οθόνη μεταξύ άλλων, δηλαδή 17″ που μπορεί να χειριστεί με την αφή και έχει ανάλυση QHD + και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 165Hz και 100% DCI-P3.

Ενώ για Summit E14 Flip Evo έρχεται με οθόνη 14 ιντσών που μπορεί επίσης να αγγίξει και έχει ανάλυση 100% QHD+ και DCI-P3. Τέλος, για το φορητό υπολογιστή Prestige 13 Evo, έχει γούρι με μια μικρή οθόνη 13,3″ που έχει ανάλυση FHD + και υποστηρίζει πάνελ IPS και 100% sRGB.

Αυτοί οι τρεις νέοι φορητοί υπολογιστές χρησιμοποιούν επίσης το λειτουργικό σύστημα Windows 11 Home, WiFi 6E και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *