27 Μαρτίου, 2023

Τώρα μπορείτε να ανανεώσετε το υπόλοιπο GoPay μέσω του Indomaret

Το Gadgetren – Το GoPay αναφέρεται ότι έχει διευρυμένες επιλογές ανανέωσης ή υπόλοιπα ανανέωσης μέσω καταστημάτων Indomaret. Αυτή η μέθοδος ανανέωσης υπολοίπου συμπληρώνει άλλες διαθέσιμες επιλογές ανανέωσης GoPay, όπως mobile banking, internet banking, SMS banking, BCA OneKlik, δίκτυο Alfamart, Pegadaian, Tokopedia Partners και Bukalapak Partners.

Με αυτή τη νέα επιλογή, οι χρήστες που έχουν πρόσβαση στο Indomaret μπορούν να ανανεώσουν το GoPay με πληρωμές με μετρητά. Όπως κάθε άλλο συμπλήρωμα, ανανεώστε το GoPay στο Indomaret Χρεώνεται επίσης μια προμήθεια διαχειριστή 2.000 IDR ανά συναλλαγή, η οποία προστίθεται απευθείας στο ονομαστικό ποσό ανανέωσης που θα καταβληθεί.

Οι χρήστες που επιθυμούν να ανανεώσουν το GoPay στο Indomaret πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουν και να έχουν λογαριασμό Gojek στην κινητή συσκευή τους. Μετά από αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε το GoPay στο Indomaret πατώντας το κουμπί ανανέωσης ή συμπληρώνοντας το υπόλοιπο στην Αρχική σελίδα της εφαρμογής Gojek.

Η ανανέωση GoPay στο Indomaret μπορεί να επιλεγεί απευθείας μαζί με άλλες μεθόδους ανανέωσης αφού ο χρήστης καθορίσει το επιθυμητό ονομαστικό υπόλοιπο, ξεκινώντας από 19.000 IDR έως 499.000 IDR.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν την επιθυμητή ονομαστική επιλογή με συγκεκριμένους αριθμούς, για παράδειγμα 20.000 IDR, 40.000 IDR, 50.000 IDR, 100.000 IDR και ούτω καθεξής. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ανανέωσης του GoPay στο Indomaret στην εφαρμογή Gojek, μπορούμε να μάθουμε μέσω των παρακάτω βημάτων.

Πώς να ανανεώσετε το GoPay στο Indomaret

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Gojek στο κινητό σας τηλέφωνο.
  • Στην κύρια σελίδα πατήστε το κουμπί μενού Ξεχειλίζω ή Συμπληρώστε το υπόλοιπο.
  • Επιλέγω ονομαστικό υπόλοιπο ή μπορείτε να συμπληρώσετε το ποσό του υπολοίπου.
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο κουμπί Συνέχισε.
  • Πατήστε το κουμπί μεθόδου συμπλήρωσης.
  • Επιλέγω Μέθοδος ανανέωσης Indomaret.
  • Πατήστε το κουμπί Επιβεβαίωση & Συμπλήρωση για να λάβετε γραμμωτούς κώδικες.
  • Δείξτε τον γραμμωτό κώδικα στο ταμείο και, στη συνέχεια, πληρώστε το ονομαστικό ποσό ανανέωσης και τα έξοδα διαχείρισης σε μετρητά ή χωρίς μετρητά.

Συμπλήρωση gopay-in-indomaret

Μέχρι τώρα, το GoPay έχει γίνει το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο ψηφιακό ηλεκτρονικό χρήμα από τους καταναλωτές στην Ινδονησία. Αυτό υποστηρίζεται από την έρευνα μάρκετινγκ της InsightAsia, η οποία διεξήγαγε μια μελέτη σχετικά με την πλήρη εικόνα του ηγετικού τοπίου της αγοράς ηλεκτρονικού χρήματος στην Ινδονησία το 2022.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι το 71% των Ινδονήσιων επιλέγουν το GoPay ως μέθοδο πληρωμής χωρίς μετρητά για τη διεξαγωγή διαφόρων οικονομικών συναλλαγών. Από αυτή την έρευνα, οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του GoPay είναι ότι είναι εύκολο να το αποδεχτεί κανείς οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ο Kiki Apriani, ως Επικεφαλής Marketing Money Management της GoPay, δήλωσε ότι σύμφωνα με την αύξηση του αριθμού των χρηστών και τη στροφή των καταναλωτών να χρησιμοποιούν το GoPay σε διάφορες χρηματοοικονομικές συναλλαγές, το κόμμα του επικεντρώνεται στην επέκταση των υπηρεσιών GoPay, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ανανεώνουν ευκολότερα οπουδήποτε.

«Με διάφορες συνεργασίες με διάφορα μέρη, αυτή τη στιγμή το GoPay είναι το μόνο ηλεκτρονικό χρήμα με την πιο ολοκληρωμένη μέθοδο αναπλήρωσης στην Ινδονησία», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *