21 Μαρτίου, 2023

Υπάρχει έκπτωση έως και 1 εκατομμύριο Rp.! Η realme θα πραγματοποιήσει σύντομα την προσφορά για την ημέρα της ευχής για την πραγματοποίηση 11.11

Το Gadgetren – realme Indonesia θα κάνει μια ελκυστική προσφορά για τους θαυμαστές του με τίτλο 11.11 Wish Come True Day. Στο φεστιβάλ αγορών μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν προϊόντα realme από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου 2022 στο διαδικτυακό κανάλι πωλήσεων της realme..

Μέσω του φεστιβάλ αγορών Wish Come True Day 11.11, οι αγοραστές προϊόντων realme θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ελκυστικές προσφορές που κυμαίνονται από εκπτώσεις έως και 55 τοις εκατό για μια ποικιλία κινητών τηλεφώνων realme από τις παλαιότερες έως τις πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Μερικά από τα κινητά τηλέφωνα realme που έχουν μειωμένες τιμές σε αυτό το φεστιβάλ αγορών είναι τα Narzo 50A Prime, Narzo 50i Prime, Narzo 50, GT Neo 3T και GT 2 Pro. Αυτά τα προϊόντα έχουν εκπτώσεις που ξεκινούν από 200 χιλιάδες IDR για το Narzo 50i Prime έως 1 εκατομμύριο IDR για το GT 2 Pro.

Επιπλέον, το προϊόν realme TV Stick λαμβάνει έκπτωση 150 χιλιάδων Rp. και το realme Buds T100 λαμβάνει έκπτωση 100 χιλιάδων Rp. Σε αυτό το φεστιβάλ αγορών, η realme θα παρουσιάσει επίσης ένα avatar realmeow που ονομάζεται Geniemeow, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το μαγικό πλάσμα από το παραμύθι Aladin.

Το ίδιο το Geniemeow θα διασκεδάσει τους fans του realme και θα δείξει διάφορα μαγικά κόλπα στα οποία υπάρχουν εκπλήξεις με τη μορφή εκπτώσεων και μπόνους βραβείων. Πριν πραγματοποιηθεί αυτό το φεστιβάλ αγορών realme, η realme θα κυκλοφορήσει επίσης κινητά τηλέφωνα realme 10 στην Ινδονησία στις 9 Νοεμβρίου 2022 στις 13.00 WIB, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι YouTube.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο θα ενταχθεί σε μια σειρά προϊόντων στη λίστα εκπτώσεων στο φεστιβάλ αγορών Wish Come True Day στις 11.11, όπου όλοι οι θαυμαστές της realme μπορούν να αγοράσουν το κινητό τηλέφωνο με μια ειδική προσφορά.

Ως φεστιβάλ αγορών, το 11.11 Wish Come True Day φέτος παρουσιάστηκε ειδικά ως μια μορφή εκτίμησης για να γιορτάσει το επίτευγμα 100 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως με μια εμπειρία που ξεπέρασε κατά πολύ τις προηγούμενες προσδοκίες.

realme-10-2

Ο Michonne Wang ως Διευθυντής Μάρκετινγκ της realme Indonesia είπε ότι τώρα το κόμμα του είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το φεστιβάλ αγορών στις 11.11 Wish Come True Day ως μια στιγμή για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες των θαυμαστών της realme να αποκτήσουν τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας για τα χρήματα από τη realme.

«Σε αυτό το φεστιβάλ αγορών, η realme συνεργάζεται με διάφορους εταίρους ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ινδονησία, όπως οι Shopee και Lazada ως η βασική αγορά στρατηγικής ανάπτυξης της realme και θα επενδύσει τις καλύτερες προσπάθειές μας για να παρέχουμε τις καλύτερες προσφορές και να συνεχίσουμε τις προσπάθειες της realme στη διανομή τεχνολογίας», είπε. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *