23 Μαρτίου, 2023

Υπάρχει ένα βραβείο αυτοκινήτου, η Philips παρουσιάζει μια Promo της σειράς Smart Light LED Home

Η Gadgetren – Η Philips Lighting Indonesia παρέχει επί του παρόντος ελκυστικές προσφορές για τη σειρά προϊόντων έξυπνου φωτισμού LED που μπορούν να συνδεθούν και να ελεγχθούν μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό τους τηλέφωνο.

Αυτή η προσφορά συνεργάζεται επίσης με την Tokopedia και την Telkomsel για να περιποιηθούν τους χρήστες ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν ένα από τα προϊόντα από τα έξυπνα φώτα LED της Philips. Επιπλέον, υπάρχει επίσης έκπτωση έως και 70 τοις εκατό, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μέσω ηλεκτρονικών αγορών στον επίσημο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου της Philips Indonesia στη διεύθυνση Tokopedia.

Διάφορα έξυπνα φώτα για να συμπληρώσουν τον χώρο του σπιτιού σας είναι διαθέσιμα στο Κατάστημα Φωτισμού της Philips, όπως λαμπτήρες LED, Smart LED, Smart Hue έως LED Downlights.

Εκτός από τη δυνατότητα να επωφεληθούν από εκπτώσεις έως και 70%, οι αγοραστές έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν ένα κουπόνι επιστροφής μετρητών 5% στο Philips Lighting Store Tokopedia έως και 50.000 IDR με τον κωδικό προσφοράς που παρέχεται εκεί.

Όχι μόνο αυτό, το Philips Lighting Store στην Tokopedia παρέχει επίσης ένα πακέτο για την αγορά των έξυπνων φώτων LED τους σε συνδυασμό με το MyOrbit Telkomsel. Όπου κάθε αγορά μιας σειράς προϊόντων έξυπνου φωτισμού LED από τη Philips παρέχει επίσης ένα μόντεμ Internet Telkomsel Orbit μαζί με ένα μπόνους ποσόστωσης πακέτου δεδομένων 150 GB.

Οι αγοραστές μπορούν να λάβουν αυτό το πακέτο έξυπνου φωτισμού LED της Philips, το καθένα με δύο φώτα όπως Smart WiFi 8W TW, Smart LED 13W, Smart LED Multipack 2CT RGB, Multipack WiFi 8W RGB 2CT plus LED Strip 2M, Downlight 9W, έως Smart LED Mini Bulb 5W και Smart LED 8W RGB.

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα, όλη αυτή η σειρά έξυπνων φώτων LED της Philips μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να τα αγγίζει ο χρήστης, αλλά μόνο με τη χρήση κινητού τηλεφώνου από την εφαρμογή Wiz, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Google Play Store και στο Apple App Store.

Είναι ενδιαφέρον ότι κάθε έξυπνη λάμπα LED της Philips που είναι εγκατεστημένη στο σπίτι μπορεί να παραγγελθεί χρησιμοποιώντας υπηρεσίες φωνητικών εντολών όπως Alexa, Google Home μέσω Google Nest, IFTTT, έως SmartThings από τη Samsung.

Philips-Smart-LED-by-Wiz-1

Ο Burhan Noor Sahid ως επικεφαλής εμπορικού καναλιού για την Consumer Signify Indonesia αποκάλυψε ότι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Wiz οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα φώτα από τη Philips από τη Wiz από οπουδήποτε.

«Όπως στο σπίτι, θέλουμε να νιώθουμε άνετα, μπορούμε να προσαρμόσουμε τη λειτουργία φωτισμού από στατική σε δυναμική με ζεστά χρώματα, στο σαλόνι, την κουζίνα, το κρεβάτι, όταν έχουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις, ξεκούραση ή λατρεία», είπε.

Η εφαρμογή Wiz μπορεί επίσης να είναι προσβάσιμη από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα σε μία οικογένεια. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ορίσουν χρονοδιαγράμματα και αυτοματοποίηση του ημερήσιου φωτισμού και να τα αλλάξουν ξανά αν βαριούνται.

  Philips-Smart-LED-by-Wiz-6.

Στην εφαρμογή Wiz, η χρήση των έξυπνων φώτων LED της Philips μπορεί επίσης να παρακολουθείται ως προς την κατανάλωση ενέργειας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να γνωρίζουν τη μηνιαία δαπάνη ηλεκτρικής ενέργειας. Η εφαρμογή Wiz μπορεί επίσης να ελεγχθεί με ένα πρόσθετο τηλεχειριστήριο που αγοράζεται χωριστά ή συνδυάζοντας ορισμένα προϊόντα έξυπνου φωτισμού LED.

Μαζί με αυτήν την προσφορά έξυπνης λάμπας LED της Philips με σύνδεση Wiz, η Philips παρέχει επίσης μια άλλη προσφορά με τίτλο Party ή μια επέκταση του Philips Smartizen Get Lucky.

Αυτή η προσφορά ισχύει έως τις 31 Νοεμβρίου 2022, η οποία προορίζεται για την Philips Smart LED που συνδέεται από αγοραστές της Wiz με ελάχιστη δαπάνη 200 χιλιάδων IDR, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν στο σπίτι ελκυστικά δώρα που κληρώνονται κάθε μήνα.

Τα βραβεία που δόθηκαν περιλαμβάνουν 1 αυτοκίνητο Hyundai Ioniq 5, 10 ταξίδια στην Ιαπωνία, 2 Vespas, 12 iPhone 14, 1.200 πακέτα smart home και δωρεάν WiFi Internet και 3.000 πακέτα δεδομένων Διαδικτύου για 500 χιλιάδες Rp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *