27 Μαρτίου, 2023

Υπάρχει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι καρτών! Genshin Impact Update Έκδοση 3.3 Σύντομα

Gadgetren – Αφού έφερε με επιτυχία την ενημέρωση έκδοσης 3.2 για το παιχνίδι Genshin Impact, ο προγραμματιστής παιχνιδιών HoYoverse επέστρεψε για να παρέχει την πιο πρόσφατη ενημέρωση έκδοσης 3.3 για το παιχνίδι.

Αυτή η τελευταία ενημέρωση Genshin Impact φέρει ένα θέμα με τίτλο Όλες οι Αισθήσεις Καθαρίζουν Όλη την Ύπαρξη Κενό το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2022. Οι παίκτες Genshin Impact μπορούν να ελέγξουν για ενημέρωση 3.3 εκείνη την ημερομηνία και για συσκευές Android και iOS.

Σε αυτήν την ενημέρωση, η κύρια ιστορία στο Sumeru έχει τελειώσει και οι παίκτες θα παρουσιαστούν με μια νέα σεζόν εκδηλώσεων και δύο νέους χαρακτήρες, τους Wanderer και Faruzan. Ο Wanderer ήταν παλαιότερα γνωστός ως Balladeer στην ιστορία του Quest Archon και τώρα στην έκδοση 3.3 ο Balladeer είναι γνωστός ως Wanderer που θα αποκαλύψει περισσότερες ιστορίες στο Irminsul.

Το Wanderer είναι ένας χαρακτήρας πέντε αστέρων που μπορεί να παιχτεί χρησιμοποιώντας το όπλο Catalyst. Το Wanderer έχει τη δύναμη να πετάξει και να επιτεθεί στον αέρα. Η δύναμή του μπορεί να αυξηθεί όταν χτυπήσει τα άλλα τέσσερα στοιχεία, δηλαδή Hydro, Pyro, Cryo και Electro.

Ενώ ο τεσσάρων αστέρων χαρακτήρας Fauzan είναι μια αγέραστη ιδιοφυΐα από την ακαδημία του στον τομέα της μηχανικής. Όταν πολεμά, χρησιμοποιεί ένα τόξο ως όπλο του και θα υποστηρίξει τα μέλη του κόμματος μοιράζοντας εφέ Anemo DMG Bonus ενώ χαμηλώνει το Anemo RES του εχθρού.

Οι δύο χαρακτήρες θα συνοδεύονται επίσης από τον Arataki Itto που θα επιστρέψει στο πρώτο μέρος της έκδοσης 3.3 του Request Event. Εκτός από αυτό, οι Raiden Shogun και Kamisato Ayato θα επιστρέψουν επίσης στο δεύτερο μέρος του Request Event.

Όχι μόνο αυτό, στην ενημέρωση έκδοσης 3.3, οι παίκτες του Genshin Impact θα μπορούν επίσης να απολαύσουν το παιχνίδι καρτών Genius Invocation TCG. Αυτό το παιχνίδι καρτών συνδυάζει τον ενθουσιασμό του στοιχειώδους συστήματος μάχης του Genshin Impact με στρατηγικό σχεδιασμό που επιτρέπει στους παίκτες και τους NPC να μονομαχούν χρησιμοποιώντας τις κάρτες στα χέρια τους.

Archon-Quest-Interlude-Κεφάλαιο

Σε αυτό το παιχνίδι τράπουλας, οι παίκτες πρέπει να νικήσουν τις κάρτες χαρακτήρων του εχθρού χρησιμοποιώντας την κανονική επίθεση, τη στοιχειακή ικανότητα ή τη στοιχειακή έκρηξη της δικής τους κάρτας χαρακτήρων. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να χτίσουμε μια στρατηγική για να πετύχουμε τη νίκη.

Οι παίκτες πρέπει να αλλάζουν προσεκτικά κάρτες χαρακτήρων για να ενεργοποιήσουν τα Elemental Reactions και να χρησιμοποιούν κάρτες δράσης για να ενεργοποιούν buffs και άλλα εφέ. Όσο περισσότερες κάρτες NPC νικήσουν, τόσο περισσότερες κάρτες και οι παίκτες Dynamic Skins μπορούν να αγοράσουν από το Card Shop.

Genius-Invokation-4-Genshin-Impact-3.3

Εκτός αυτού, διάφορα συναρπαστικά γεγονότα και προκλήσεις θα είναι επίσης διαθέσιμα στην έκδοση 3.3. Όπως ένα ειδικό περιορισμένο event με τη μορφή του Akitsu Kimodameshi που θα προκαλέσει τους παίκτες και τον Arataki Itto να ολοκληρώσουν διάφορα ειδικά μίνι παιχνίδια καταστρέφοντας τούβλα.

Ένα άλλο ειδικό περιορισμένο γεγονός είναι το Traversing the Wilds που παρέχει ένα μονοπάτι για τη συλλογή Wilderness Balloons για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το κλασικό παιχνίδι κρυφτού Traces of the Wind και η πρόκληση City of Fog θα επιστρέψουν επίσης σε αυτήν την ενημέρωση 3.3.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *