25 Μαρτίου, 2023

Υπάρχει μια νέα ενημέρωση για το PlayStation 5, τώρα μπορεί να συνδεθεί στο Discord

Gadgetren – Η Sony κυκλοφόρησε επίσημα μια ενημέρωση συστήματος λογισμικού για την κονσόλα παιχνιδιών PlayStation 5. Υπάρχουν συναρπαστικές νέες δυνατότητες όπως η υποστήριξη Discord, το Friends Who Play και το 1440p VRR.

Η ενσωμάτωση Discord είναι η πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία, επειδή διευκολύνει τους χρήστες να επικοινωνούν και να συμμετέχουν σε κλήσεις Discord. Είναι γνωστό ότι το Discord είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να επικοινωνεί με άλλους χρήστες μέσω κλήσεων φωνής, κειμένου και βίντεο.

Για να μπορέσουν να συνδέσουν το PS5 στο Discord, οι χρήστες χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Discord που είναι ήδη εγκατεστημένη σε φορητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα iOS και Android ή μέσω υπολογιστών με λειτουργικά συστήματα Windows ή MacOS για να μπορούν να μεταδίδουν κλήσεις στο PS 5.

Για να μην υπάρχουν προβλήματα κατά τη σύνδεση του Discord στο PS 5, οι χρήστες πρέπει επίσης να έχουν ενημερώσει την εφαρμογή Discord, διαφορετικά είναι πιθανό να μην είναι δυνατή η ενσωμάτωση. Εάν το Discord συνδεθεί επιτυχώς στο PS5, θα επιτρέψει σε άλλους χρήστες να βλέπουν τον λογαριασμό μας ενώ είναι online ή παίζουν παιχνίδια.

Στη συνέχεια, οι κλήσεις μέσω του συνδεδεμένου Discord θα εμφανίζονται στο ταμπλό του PS 5 μέχρι να το τερματίσει ο χρήστης και, στη συνέχεια, θα εξαφανιστούν. Ωστόσο, προς το παρόν, η ενσωμάτωση Discord που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το PS 5 είναι μόνο για φωνητικές κλήσεις, ενώ κείμενο και βίντεο δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.

Sony-PlayStation-5-VRR-1440p.

Εκτός από την ενσωμάτωση Discord, η ενημέρωση του PS 5 διαθέτει επίσης τη δυνατότητα Friends Who Play που επιτρέπει σε κάθε παίκτη να βλέπει ποιοι φίλοι είναι συνδεδεμένοι και παίζουν παιχνίδια. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στα προφίλ των διαδικτυακών φίλων.

Εξίσου συναρπαστική, αυτή η ενημέρωση PS 5 της Sony παρέχει υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης με ποιότητα ανάλυσης 1440p, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν πιο ομαλό οπτικό περιεχόμενο όταν χρησιμοποιούν οθόνη HDMI 2.1 που είναι συμβατή με VRR σε ανάλυση 1440p όταν παίζουν παιχνίδια που υποστηρίζουν VRR.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά έρχονται Ενημέρωση PS5 όπως ζητήστε να μοιραστείτε την οθόνη με φίλους, ένα νέο εικονίδιο, δηλαδή Συμμετοχή στο παιχνίδι που συνδυάζει τους χρήστες σε ένα παιχνίδι για να μπορούν να στέλνουν μηνύματα, λήψη στιγμιότυπων οθόνης του εξωφύλλου του παιχνιδιού που παίζεται για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βελτίωση της Βιβλιοθήκης στην ταξινόμηση και φιλτράρισμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *