23 Μαρτίου, 2023

Υπάρχουν δύο νέοι χαρακτήρες και συναρπαστικά παιχνίδια, ενημέρωση Genshin Impact Έκδοση 3.5 Σύντομα

Το Gadgetren – HoYoverse επιστρέφει με την τελευταία ενημέρωση 3.5 για το παιχνίδι Genshin Impact με θέμα Windblume’s Breath, το οποίο θα είναι διαθέσιμο την 1η Μαρτίου 2023.

Μέσω αυτής της ενημέρωσης, η HoYoverse παρουσιάζει επίσης ένα τρέιλερ για την ενημερωμένη έκδοση 3.5 που μπορείτε να δείτε μέσω του καναλιού YouTube επίσημος. Για να ενημερωθούν σχετικά με τις ενημερώσεις της έκδοσης 3.5, οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν για ενημερώσεις μέσω μιας συσκευής Android στο Google Play Store ή iOS στο Apple App Store.

Σε αυτήν την ενημέρωση έκδοσης 3.5, ο προγραμματιστής θα προσκαλέσει τους παίκτες να γιορτάσουν το Windblume Festival και να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια στο Abyss Order. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να αποκτήσουν δύο νέους χαρακτήρες που μπορούν να βασιστούν για να συνοδεύσουν τις περιπέτειές τους, δηλαδή τον Dehya και τον Mika.

Το Windblume Festival επιστρέφει στην πόλη του Mondstadt με περισσότερες προκλήσεις και βραβεία. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να παίξουν πολλά μίνι παιχνίδια, όπως παιχνίδια μουσικής, παιχνίδια κυνηγιού στο λαβύρινθο, έως λήψη φωτογραφιών που ανοίγουν σε περιορισμένο χρόνο.

Genshin-Impact-Dehya

Επιπλέον, το Mondstadt City θα προσφέρει μια μυστηριώδη περιπέτεια προφητείας που χαρακτηρίζεται από την παρουσία των Collei με τους Tighnari και Cyno. Εν τω μεταξύ, οι δύο νέοι χαρακτήρες Dehya και Mika θα προσφέρουν ένα διαφορετικό στυλ μάχης από τους άλλους χαρακτήρες.

Ο χαρακτήρας Dehya, ένας Ερεμίτης μισθοφόρος, έχει τη δύναμη να χρησιμοποιεί τον Claymore και το στοιχείο Pyro όταν μάχεται. Ο ίδιος ο Dehya έχει στοιχειώδεις δυνάμεις που μπορούν να δημιουργήσουν ένα πεδίο πυρκαγιάς όπου όχι μόνο μοιράζει το Pyro DMG σε εχθρούς εντός της περιοχής δράσης του, αλλά μπορεί επίσης να μεταφέρει μέρος του DMG που λαμβάνουν τα μέλη στον εαυτό του.

Για τη δύναμη του Claymore, ο χαρακτήρας του Dehya θα εμφανίζεται όταν χρησιμοποιεί το Elemental Burst με γροθιές και κλωτσιές προς τους εχθρούς.

Από την άλλη πλευρά, ο χαρακτήρας του Mika που είναι χαρτογράφος στους Knights of Favonius μπορεί όχι μόνο να ανταγωνιστεί χρησιμοποιώντας τη δύναμη των Polearm και Vision Cryo αλλά μπορεί επίσης να εκδίδει μια βαλλίστρα για να επιτεθεί στους εχθρούς και να αυξήσει την ταχύτητα επίθεσης και το Physical DMG άλλων μελών με τις Στοιχειακές της Δεξιότητες. Ακόμη και ο χαρακτήρας της Mika έχει επίσης Elemental Burst που μπορεί να επαναφέρει συνεχώς την HP άλλων μελών.

Genshin-Impact-Windblume-Festival-5.

Εκτός από τις ενημερώσεις όσον αφορά το gameplay, η έκδοση 3.5 θα φέρει επίσης διάφορες πρόσθετες λειτουργίες και βελτιστοποιήσεις όπου οι παίκτες θα λάβουν ένα επιπλέον Intertwined Fate για κάθε ολοκληρωμένο Archon Quest. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα νέο μίνι παιχνίδι που ονομάζεται Genius Invocation TCG, το οποίο θα λάβει επιπλέον νέα παιχνίδια.

Το minigame θα περιλαμβάνει τρεις νέες κάρτες χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων των Eula, Sangonomiya Kokomi και Kujou Sara. Επιπλέον, παρέχει λειτουργία Hot Battle Mode που είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε αυτή τη νέα λειτουργία, το Elemental Dice για τραπουλόχαρτα και εκκίνηση δεξιοτήτων χαρακτήρων θα μειωθεί σύμφωνα με αναφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *