27 Μαρτίου, 2023

Υπάρχουν εκπτώσεις για την κατηγορία ταξιδιών, η Tokopedia διαθέτει Fantastrip

Gadgetren – Καλωσορίζοντας το τέλος των διακοπών του 2022, η Tokopedia διοργανώνει ένα διαδικτυακό πρόγραμμα ταξιδιωτικών εκθέσεων με τίτλο Tokopedia Fantastrip έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Αυτό το πρόγραμμα παρουσιάζει μια επιλογή από τουριστικά πακέτα σε χαμηλότερες τιμές, τα οποία περιλαμβάνουν αεροπορικά και χερσαία εισιτήρια, διαμονή και μια σειρά από δραστηριότητες. Στο Tokopedia Fantastrip υπάρχει έκπτωση 750.000 IDR για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων και έκπτωση 250.000 IDR για αγορά εισιτηρίων KAI.

Εν τω μεταξύ, οι κρατήσεις ξενοδοχείων προσφέρουν εκπτώσεις 500.000 IDR και διάφορα άλλα εισιτήρια έλξης που λαμβάνουν επίσης διάφορες εκπτωτικές τιμές. Επιπλέον, υπάρχει μια έκπληξη για όσους έχουν κάνει συναλλαγές στο Tokopedia για να αγοράσουν την κατηγορία ταξιδιού, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μπόνους ταξιδιωτικού δώρου.

Για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στην κλήρωση μπόνους, οι χρήστες χρειάζεται μόνο να ολοκληρώσουν τις ταξιδιωτικές τους συναλλαγές στο Tokopedia εισάγοντας τους κωδικούς προσφοράς MANDIRITOPED ή MANDIRITRIP. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες ή βίντεο με σχέδια ταξιδιού στη ροή του Instagram ή στο Reels.

Για να είναι ορατός από την Tokopedia, ο λογαριασμός Instagram πρέπει να ανοίξει ή να οριστεί ως δημόσιος. Οι χρήστες πρέπει επίσης να ακολουθούν τον λογαριασμό Tokopedia στο Instagram και να επισημαίνουν το Tokopedia όταν δημοσιεύουν μαζί με τα hashtags #TokopediaFantastrip και #TripPakaiMandiri.

Η καλύτερη ιστορία θα επιλεγεί από την Tokopedia και θα λάβει ένα ταξίδι στο Μπαλί, την Αμερική ή την Ευρώπη. Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2023 και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Μέχρι στιγμής, οι περιοχές Jabodetabek, Bandung, Surabaya, Bali και Medan έχουν γίνει οι πιο περιζήτητοι προορισμοί εσωτερικού από το κοινό μέσω του Tokopedia Fantastrip. Ως πρόσθετες πληροφορίες, σύμφωνα με τα εσωτερικά στοιχεία της Tokopedia, υπάρχουν δημοφιλείς προορισμοί για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, όπως η Τζακάρτα, το Μεντάν, το Μπαλί και η Σουραμπάγια.

Εν τω μεταξύ, δημοφιλείς προορισμοί για την αγορά εισιτηρίων τρένου μέσω της Tokopedia είναι η ευρύτερη περιοχή της Τζακάρτα, η Γιογκιακάρτα, η Σουραμπάγια, η Σεμαράνγκ και η Μπαντούνγκ. Για την κατηγορία των ταξιδιών, ειδικά τις κρατήσεις ξενοδοχείων για να καλωσορίσουμε το τέλος του έτους, η Tokopedia παρουσίασε επίσης αύξηση των συναλλαγών σχεδόν 3,5 φορές.

Αυτό μεταφέρθηκε από τη Mirna Puspita ως επικεφαλής της Tokopedia’s Travel and Entertainment Business Senior. Η Mirna πρόσθεσε ότι οι περιοχές με τις υψηλότερες κρατήσεις ξενοδοχείων ήταν οι Batam, Medan, Samarinda, Sleman και Balikpapan. «Η μέση αύξηση των συναλλαγών κρατήσεων ξενοδοχείων σε διάφορους τομείς έχει σχεδόν διπλασιαστεί», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *