21 Μαρτίου, 2023

Υπάρχουν εκπτώσεις και δώρα! Πραγματοποιήθηκαν επίσημα οι Ημέρες της Δημοκρατίας των Παιχνιδιών της ASUS

Gadgetren – Καλά νέα για τους λάτρεις των προϊόντων ASUS Republic of Gamers (ROG) γιατί τώρα μπορούν να αποκτήσουν αυτά τα προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή μέσω ελκυστικών προσφορών.

Αυτό το promo με τίτλο Republic of Gamers Days προσφέρει εκπτώσεις έως και εκατομμυρίων ρουπίων έως τις 21 Δεκεμβρίου 2022. Οι εκπτώσεις σε αυτήν την προσφορά ισχύουν για κάθε αγορά επιλεγμένων φορητών υπολογιστών παιχνιδιών ROG και TUF.

Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών ROG και TUF στο promo της Republic of Gamers Days υποστηρίζονται από τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της σειράς AMD Ryzen 9 και της Intel 12ης γενιάς. Ξεκινώντας από τη σειρά ROG Zephyrus που έχει συμπαγές σώμα και ελκυστικό σχεδιασμό, τη σειρά ROG Strix που είναι κατάλληλη για παίκτες esports, τη σειρά ROG Flow που διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μέχρι τη σειρά TUF Gaming σε πιο προσιτή τιμή.

Το promo Republic of Gamers Days μπορούν να παρακολουθήσουν οι θαυμαστές της ASUS ROG στο διαδίκτυο μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της ASUS ROG στο Blibli, Bhinneka και Tokopedia. Εκτός από αυτές τις τρεις τοποθεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, η προσφορά του Republic of Gamers Days είναι επίσης διαθέσιμη στη διεύθυνση Ηλεκτρονικό κατάστημα ASUS.

Και όχι μόνο αυτό, οι αγοραστές φορητών υπολογιστών παιχνιδιών ROG ή TUF που συνδέονται με το promo Republic of Gamers Days θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια κλήρωση με δωροκάρτες Steam αξίας 50 $ ΗΠΑ για 100 άτομα και ROG Delta Gaming Headset για πέντε τυχερούς.

Ο νικητής της λοταρίας Republic of Gamers Days θα ανακοινωθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2022 στον λογαριασμό Instagram της ROG Indonesia @asusrog.id. Για να μπορέσει να λάβει μέρος σε αυτό το πρόγραμμα, κάθε αγοραστής πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία αξίωσης.

Οι αγοραστές πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό ή να συνδεθούν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο rogcommunity.id Στη συνέχεια, επισκεφτείτε τη σελίδα εγγραφής προϊόντος και δηλώστε τα προϊόντα ASUS TUF Gaming ή ROG Series που έχετε αγοράσει, ώστε να μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτήν την προσφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *