27 Μαρτίου, 2023

Υπάρχουν φώτα RGB! Το Razer Wolverine V2 Pro Gamepad Wireless κυκλοφόρησε επίσημα για PS5 και PC

Gadgetren – Μετά την παρουσίαση του gamepad Kishi V2 για iPhone και Android, ο κατασκευαστής τεχνολογίας παιχνιδιών Razer έφερε πίσω ένα άλλο νέο gamepad σχεδιασμένο για PS5 και PC που ονομάζεται Wolverine V2 Pro.

Το Wolverine V2 Pro είναι ένα gamepad για παιχνίδια που περιλαμβάνονται στην οικογένεια της σειράς Wolverine, η οποία προηγουμένως είχε Wolverine V2 και Wolverine V2 Chroma.

Ο προκάτοχός του εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μια καλωδιακή σύνδεση για να μπορεί να συνδεθεί με συσκευές παιχνιδιών όπως το Xbox Series X|S, το Xbox One και τον υπολογιστή. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, δυστυχώς το gamepad Wolverine V2 Pro δεν έχει εισέλθει ακόμη στην Ινδονησία και μπορεί να αγοραστεί μόνο με προπαραγγελία στην παγκόσμια αγορά στον ιστότοπο Razer.com σε τιμή 249,99 USD ή ισοδύναμη με 3,9 εκατομμύρια Rp.

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα, Wolverine V2 Pro φέρνει ασύρματη τεχνολογία ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν αυτό το νέο gamepad σε PS5 ή υπολογιστή με σύνδεση Bluetooth. Ακριβώς όπως τα δύο αδέρφια του, το Wolverine V2 Pro διαθέτει σχεδίαση φωτός RGB σε κάθε μία από τις δεξιές και τις αριστερές λαβές.

Razer-Wolverine-V2-Pro-4

Τα φώτα RGB μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της εφαρμογής Razer Controller σε συσκευές iOS και Android. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το χρώμα των φώτων RGB όταν παίζουν συγκεκριμένα παιχνίδια με διαφορετικά χρώματα, σύμφωνα με τα μεμονωμένα γούστα τους. Υπάρχουν 16,8 εκατομμύρια χρώματα και διάφορα εφέ για να διαλέξετε.

Αν η προηγούμενη σειρά Wolverine ήταν μόνο μαύρη, αυτή τη φορά μέσω του Wolverine V2 Pro το gamepad έχει δύο χρώματα όπου το άκρο της λαβής είναι μαύρο ενώ τα κουμπιά λειτουργιών είναι λευκά.

Από φυσικής πλευράς, το Wolverine V2 Pro ζυγίζει περίπου 279 γραμμάρια, το οποίο παρέχει φυσικά κουμπιά για την αναπαραγωγή παιχνιδιών με δύο 8 κατευθύνσεις D-Pad Micro Switches, κουμπιά τεσσάρων κατευθύνσεων και τέσσερα κουμπιά στη δεξιά πλευρά (τετράγωνο, τρίγωνο, κουμπί X και κύκλος).

Στο κέντρο του gamepad υπάρχει ένα πλήκτρο συντόμευσης για σύνδεση σε μια συσκευή PS5, ένα κυκλικό κουμπί κάτω από αυτό και ένα κουμπί πρόσβασης μικροφώνου για σίγαση ή ενεργοποίηση. Κάθε κουμπί του gamepad Wolverine V2 Pro έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία που ονομάζεται Mecha-Tactile Action Buttons με απόσταση ενεργοποίησης περίπου 0,65 mm.

  Razer-Wolverine-V2-Pro-3

Η τεχνολογία κουμπιών σε αυτό το νέο gamepad υποστηρίζεται ότι είναι 30% χαμηλότερη από τα περισσότερα gamepad με μεμβράνη. Αυτό στοχεύει να επιτύχει ταχύτερα πλήκτρα και αυξημένη αίσθηση αφής με κάθε πάτημα.

Στη συνέχεια, στην επάνω πλευρά αυτού του gamepad υπάρχει ένα κουμπί ενεργοποίησης για υποστήριξη FPS και αγωνιστικών παιχνιδιών που περιλαμβάνει τα κουμπιά R1/R2, L1/L2 και M1/M2. Εκτός από τις προσαρμόσιμες λυχνίες RGB, το gamepad Wolverine V2 Pro με 6 κουμπιά μπορεί επίσης να μηδενιστεί μέσω της εφαρμογής Razer Controller.

Όχι μόνο μέσω ασύρματης σύνδεσης, αυτό το gamepad υποστηρίζει επίσης ένα ασύρματο Dongle USB Type A 2,4 GHz, ένα καλώδιο USB Type C σε USB Type A με απόσταση 3 μέτρων και είναι εξοπλισμένο με 2 πρόσθετα καλύμματα μπαστούνι που μπορούν να αφαιρεθούν από τον χρήστη.

Ο Richard Hashim, Επικεφαλής του Τμήματος Κινητών και Κονσόλας, δήλωσε ότι το Razer Wolverine V2 Pro φέρνει ένα νέο επίπεδο ταχύτητας και συνέπειας σε ανταγωνιστικά συστήματα παιχνιδιών. “Προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι παίκτες κονσόλας και PC για να είναι οι καλύτεροι στο παιχνίδι τους”, είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *