23 Μαρτίου, 2023

Υπάρχουν 2 εκατομμύρια Rupiah Cashback, το αποκλειστικό κατάστημα Acer στο Mall of Indonesia άνοιξε επίσημα

Gadgetren – Η Acer φημολογείται ότι άνοιξε ένα νέο κατάστημα, το Acer Exclusive Store, το οποίο βρίσκεται στο Mall of Indonesia, Βόρεια Τζακάρτα. Σε αυτό το κατάστημα, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μια ποικιλία προϊόντων φορητών υπολογιστών Acer, που κυμαίνονται από premium σειρές φορητών υπολογιστών με λεπτό σώμα μέσω της σειράς Swift έως φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών μέσω της σειράς Predator.

Επί του παρόντος, στο κατάστημα Acer Mall of Indonesia, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν δύο από τους πιο πρόσφατους φορητούς υπολογιστές της Acer που τροφοδοτούνται από έναν επεξεργαστή Intel 12ης γενιάς, συμπεριλαμβανομένου του Swift 3 OLED και του Predator Helios 300 Spatial Labs Edition.

Το Swift 3 OLED είναι ένας premium φορητός υπολογιστής που στοχεύει χρήστες με υψηλή κινητικότητα. Ενώ το Predator Helios 300 Spatial Labs Edition είναι ένας φορητός υπολογιστής παιχνιδιών που υποστηρίζεται από τεχνολογία κάμερας με αισθητήρα παρακολούθησης ματιών, ώστε να μπορεί να μετατρέπει τις εικόνες 2D σε 3D αυτόματα σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από τη δυνατότητα αγοράς διαφόρων προϊόντων φορητών υπολογιστών, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν υπηρεσίες συντήρησης ή επισκευής φορητών υπολογιστών μέσω μιας υπηρεσίας παράδοσης φορητών υπολογιστών που ισχύει για όλες τις σειρές φορητών υπολογιστών Acer.

Σε αυτό το κατάστημα, οι χρήστες προϊόντων φορητών υπολογιστών της Acer μπορούν επίσης να λάβουν υπηρεσίες επισκευής στο κατάστημα χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Acer. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες της Acer να λαμβάνουν υπηρεσίες επισκευής προϊόντων σε καταστήματα πωλήσεων.

Ως μια ελκυστική προσφορά για να ζωντανέψουν τα εγκαίνια του καταστήματος Acer στο Mall of Indonesia, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να έχουν την ευκαιρία να λάβουν ελκυστικές προσφορές όπως επιστροφή μετρητών έως 2 εκατομμύρια ρουπίες για κάθε αγορά ορισμένων προϊόντων, κουπόνια αγορών, δωρεάν αποκλειστικά gadget και άλλα βραβεία.

Acer-Exclusive-Store-MOI

Κάθε αγορά φορητού υπολογιστή στο κατάστημα Acer Mall of Indonesia, οι χρήστες δεν θα ξεχάσουν να λάβουν τις υπηρεσίες φροντίδας προτεραιότητας της Acer. Αυτή η υπηρεσία είναι ένα πρόγραμμα εγγύησης ή υπηρεσία προστασίας premium για χρήστες επιλεγμένων σειρών φορητών υπολογιστών.

Μέσω του Acer Priority Care, οι χρήστες μπορούν να λάβουν προστασία προϊόντος από ζημιές λόγω αμέλειάς τους, ώστε να παραμείνουν ήρεμοι αφού αγοράσουν ένα από τα προϊόντα της Acer στο κατάστημα Acer Mall of Indonesia ή σε άλλα καταστήματα.

Ο Nino Wirawan ως GM Sales της Acer Indonesia είπε ότι συνοδευόμενοι από έμπειρο προσωπικό, οι πελάτες θα μπορούσαν πρώτα να γνωρίσουν την πολυπλοκότητα της τεχνολογίας φορητών υπολογιστών Acer.

«Επιπλέον, παρουσιάζουμε επίσης ένα Service Drop Point στο Acer Exclusive Store MOI, ως μια προσπάθεια να είμαστε πιο κοντά στην παροχή βοήθειας και παροχής λύσεων υπηρεσιών επισκευής σε χρήστες, από εργαζόμενους, φοιτητές, δημιουργούς περιεχομένου έως παίκτες. Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία συνεχίζει να δεσμεύεται να παρέχει το καλύτερο για τους καταναλωτές στην Ινδονησία», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *