27 Μαρτίου, 2023

Υποστήριξη ψηφιακών τηλεοπτικών εκπομπών και Google TV, η Sharp κυκλοφορεί τη νέα σειρά τηλεοράσεων LED AQUOS IIOTO στην Ινδονησία

Gadgetren – Για πρώτη φορά παρουσία το 2015, η Sharp κυκλοφόρησε ξανά το νέο της προϊόν AQUOS TV που ονομάζεται σειρά AQUOS IIOTO. Αυτό το νέο προϊόν τηλεόρασης AQUOS διατίθεται σε δύο μοντέλα, συγκεκριμένα 2T-C42EG1i-SB και 2T-C42DD1l-SB.

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να προτείνουν την τηλεοπτική σειρά AQUOS IIOTO μπορούν να την αγοράσουν μέσω e-commerce, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Sharp Indonesia στα Shopee, Tokopedia και Blibli. Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο στα κανάλια πωλήσεων Sharp Mobile Official Store και Cocorolife.id.

Η τιμή είναι 3.799.000 IDR για το μοντέλο 2T-C42DD1l-SB και 4.499.000 IDR για το μοντέλο 2T-C42EG1i-SB. Εκτός από τα διαδικτυακά κανάλια πωλήσεων, οι τηλεοράσεις της σειράς AQUOS IIOTO μπορούν επίσης να αγοραστούν στα φυσικά καταστήματα Sharp Indonesia και στους επίσημους συνεργάτες τους.

Η τηλεόραση της σειράς AQUOS IIOTO μπορεί να τοποθετηθεί σε τραπέζι ή να τοποθετηθεί σε τοίχο με ειδική επιτοίχια βάση. Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει μια ενσωματωμένη μπάρα ήχου που ενσωματώνεται στο σώμα της τηλεόρασης. Η μπάρα ήχου είναι εξοπλισμένη με 2 ηχεία γούφερ και 2 ηχεία τουίτερ που μπορούν να παράγουν καθαρό και βαθύ ήχο.

Η νέα οθόνη τηλεόρασης AQUOS έχει ανάλυση Full HD με πάνελ LED και υποστηρίζει την τεχνολογία X2 master engine και το ευρύ χρώμα ώστε να μπορεί να εμφανίζει φωτεινά χρώματα. Στο μπροστινό μέρος του σώματος της τηλεόρασης είναι εξοπλισμένο με θύρα USB για να μπορείτε να αναπαράγετε τραγούδια και βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε μονάδα flash USB.

Επιπλέον, η τηλεόραση της σειράς AQUOS IIOTO υποστηρίζει ψηφιακές τηλεοπτικές εκπομπές και μπορεί επίσης να λάβει ποικίλο περιεχόμενο που παρουσιάζεται από το Google TV. Με τη βοήθεια μιας ειδικής κεραίας συχνότητας, η τηλεόραση είναι σε θέση να συλλαμβάνει εκπομπές ψηφιακού σήματος με τη μορφή bits δεδομένων πληροφοριών.

Ο Ardy ως Βοηθός Γενικός Διευθυντής της AUVI, PT Sharp Electronics Indonesia αποκάλυψε ότι οι εξελίξεις στην τεχνολογία της τηλεόρασης και τα γούστα των ανθρώπων είναι ο λόγος για το κόμμα του να συνεχίσει να καινοτομεί προκειμένου να παρουσιάσει ένα τηλεοπτικό προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του λαού και της αγοράς της Ινδονησίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *