23 Μαρτίου, 2023

Υποστηρίζει ανάλυση 4K, το Wacom Cintiq Pro 27 πωλείται επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Μέσω του επίσημου διανομέα της, PT Datascrip, η Wacom έφερε το νεότερο στυλό της οθόνης, το Wacom Cintiq Pro 27, στην Ινδονησία.

Η οθόνη με στυλό Wacom Cintiq Pro 27 κοστίζει 55.800.000 IDR ενώ η βάση Cintiq Pro κυκλοφορεί στην τιμή των 8.460.000 IDR. Αυτό το προϊόν μπορεί να αγοραστεί στην Ινδονησία είτε ηλεκτρονικά στο Datascripmall. καθώς και στο πλησιέστερο κατάστημα εκτός σύνδεσης Datascripmall.

Το Wacom Cintiq Pro 27 διατίθεται με ψηφιακό καμβά ή οθόνη 27 ιντσών και συνοδεύεται από μια οθόνη στυλό που ονομάζεται Pro Pen 3. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για δημιουργικούς επαγγελματίες που κυμαίνονται από εικονογράφους 2D, σχεδιαστές 3D, εμψυχωτές έως προγραμματιστές παιχνιδιών.

Επιπλέον, η οθόνη Cintiq Pro 27 έχει ανάλυση 4K και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, χρώμα 10 bit, 98% DCI-P3, πρότυπα χρώματος συμβατά με τη βιομηχανία ταινιών, ακρίβεια χρώματος Adobe RGB έως 99% και είναι Pantone και Pantone SkinTone επικυρώθηκε.

Επιπλέον, το Cintiq Pro 27 είναι επίσης εξοπλισμένο με ExpressKey τύπου λαβής 8 πλήκτρων για χρήστες που τους αρέσει να μετακινούν τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες συντομεύσεις πληκτρολογίου. Εν τω μεταξύ, η οθόνη με στυλό Pro Pen 3 προσφέρει ανώτερα χαρακτηριστικά όπως η αναγνώριση κλίσης και συνεχίζει να διαθέτει τεχνολογία Wacom EMR (Ηλεκτρομαγνητικός Συντονισμός).

Η οθόνη με στυλό έχει ευαισθησία πίεσης 8.192, ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να βιώνουν το σχέδιο στην οθόνη όπως στο χαρτί. Η οθόνη με στυλό είναι επίσης εξοπλισμένη με μια λειτουργία πολλαπλής αφής που είναι χρήσιμη όταν χρησιμοποιείτε προγράμματα όπως εφαρμογές 3D που απαιτούν μεγέθυνση, σμίκρυνση ή περιστροφή εικόνων με το ένα χέρι κατά τη χρήση του στυλό.

Εκτός από την υποστήριξη των χρηστών σε εικονικές τοποθεσίες παραγωγής, η οθόνη στυλό διαθέτει επίσης μια λειτουργία επιλεκτικής αφής δέκα σημείων για να διευκολύνει την ακριβή προσαρμογή του ρυθμιστικού στην οθόνη. Η ίδια η μπαταρία υποστηρίζεται από τεχνολογία μπαταριών στυλό που δεν χρειάζεται να επαναφορτιστεί, έτσι ώστε οι χρήστες να εξοικονομούν περισσότερο χρόνο.

Wacom-Cintiq-Pro-27-1

Στο σώμα της οθόνης Cintiq Pro 27, υπάρχουν πλαϊνά κουμπιά που προγραμματίζονται εύκολα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία συντομεύσεων και τροποποιητών σε δημιουργικό λογισμικό. Αυτή η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με μια νέα βάση που πωλείται χωριστά. Αυτή η βάση μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στη θέση εργασίας του χρήστη με περιστροφή οθόνης περίπου 20 μοιρών.

Το Cintiq Pro 27 είναι επίσης συμβατό με εφαρμογές λογισμικού στο δημιουργικό πεδίο που συνδέονται με οθόνες στυλό όπως Adobe, Autodesk, Corel, Pixologic και Foundry. Επιπλέον, είναι επίσης συμβατό με τις εφαρμογές Shapr3D, Bluescape, Toon Boom’s Harmony και StoryboardPro.

Η Raditya Nyoardinata ως Assistant Marketing Manager της PT Datascrip Wacom είπε ότι το Cintiq Pro 27 φέρνει την εναρμόνιση μεταξύ επαγγελματιών δημιουργών και συσκευών προβολής στυλό για την παραγωγή τέλειων έργων τέχνης και ψηφιακών σχεδίων.

«Η τελευταία τεχνολογία που φέρεται παρέχει άνεση, ευκολία για την υποστήριξη της παραγωγικότητας στην παραγωγή δημιουργικών έργων», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *