1 Απριλίου, 2023

Υποστηρίζοντας τοπικές ΜΜΕ, η Tokopedia διοργανώνει φθηνές προσφορές γενεθλίων τον Αύγουστο του 2022

Gadgetren – Για να ζωντανέψει τον εορτασμό των 13ων γενεθλίων της, η Tokopedia πραγματοποίησε ένα promo με τίτλο Προσφορά γενεθλίων Tokopedia Όλα φθηνά στην αίτηση μέχρι 24 Αυγούστου 2022.

Τον Αύγουστο του 2022, οι χρήστες της Tokopedia μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα καθημερινής ανάγκης σε προϊόντα από επίσημα καταστήματα μέσω του Serbu Official Store (SOS) στο Tokopedia σε προσιτές τιμές.

Εκτός από τις μειωμένες τιμές στα επίσημα καταστήματα, οι χρήστες της Tokopedia έχουν επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα προϊόντα που θέλουν σε επίσημα καταστήματα με επιστροφή μετρητών έως και 1,3 εκατομμυρίων ρουπίων. Στη συνέχεια, υπάρχουν και άλλες προσφορές στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της Ώρας Αγορών της Ινδονησίας (WIB) με εκπτώσεις που ξεκινούν από 130 Rp.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες ελκυστικές προσφορές όπως New Deals Every Week, εγγυημένα αυθεντικά προϊόντα, επταήμερη εγγύηση, κουπόνια από μάρκες, ειδικές συλλογές τιμών, καθαρισμός αποθήκης με ειδικές εκπτώσεις, έως είδη πρώτης ανάγκης με έκπτωση 99 τοις εκατό.

Σε αυτόν τον επετειακό εορτασμό, η Tokopedia συνεχίζει επίσης να απηχεί την αποστολή της ως εταιρεία τεχνολογίας μέρος του GoTo Group, η οποία επιδιώκει να συνεχίσει να ενθαρρύνει τους τοπικούς φορείς ΜΜΕ στην Ινδονησία να βοηθήσουν την εθνική οικονομική ανάκαμψη.

Αυτό μετέφερε ο Herman Widjaja ως CTO της Tokopedia κατά τη διάρκεια του 13ου εορτασμού με την Tokopedia. «Μέσω της πρωτοβουλίας Hyperlocal που εφαρμόζει την τεχνολογία γεωγραφικών ετικετών, ελπίζουμε ότι θα φέρει τους πωλητές πιο κοντά στους ντόπιους αγοραστές, έτσι ώστε οι ΜΜΕ σε όλη την Ινδονησία να έχουν την ίδια ευκαιρία να αναπτυχθούν. Επομένως, δεν χρειάζεται να μετακομίσετε σε μια μεγάλη πόλη για να φτάσετε στην αγορά», είπε.

Μέσω του Hyperlocal, η ίδια η Tokopedia έχει παρουσιάσει πολλά χαρακτηριστικά για να βοηθήσει τους πωλητές να αποκτήσουν πελάτες γρήγορα και αποτελεσματικά. Ένα από αυτά είναι μέσω της Συλλογής Προτιμώμενων Καταστημάτων (KTP), μιας σελίδας επιμέλειας προϊόντος για τον πλησιέστερο πωλητή από την τοποθεσία του αγοραστή.

13με-Tokopedia-2

Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή Tokopedia Partner για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να αποθηκεύουν εμπορεύματα και να πουλούν ψηφιακά προϊόντα όπως πίστωση, μάρκες ηλεκτρικής ενέργειας, για την πληρωμή φόρων, τελών εκπαίδευσης και BPJS.

Στη συνέχεια, η Tokopedia έχει επίσης παράσχει μια δυνατότητα για τους χρήστες να λαμβάνουν πιο γρήγορα βασικά προϊόντα διατροφής που ονομάζεται Tokopedia NOW! Στην Tokopedia NOW, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά προϊόντα με μέγιστο χρόνο παράδοσης δύο ώρες μετά την πληρωμή.

Επιπλέον, η Tokopedia παρουσίασε επίσης τη λειτουργία Served by Tokopedia, μια υπηρεσία εκπλήρωσης παραγγελιών όπου οι πωλητές μπορούν να καταθέτουν προϊόντα στην έξυπνη αποθήκη της Tokopedia σε περιοχές με υψηλή ζήτηση.

Τέλος, η Tokopedia συνεργάστηκε και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με παραδοσιακές αγορές για να τις βοηθήσει να πωλούν ψηφιακά και να επεκτείνουν τις πωλήσεις των προϊόντων τους σε διάφορες περιοχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *