23 Μαρτίου, 2023

Φέρτε συναρπαστικά γεγονότα και νέους χαρακτήρες, ενημερώστε την έκδοση Genshin Impact 3.4 Σύντομα

Gadgetren – Ο προγραμματιστής παιχνιδιών HoYoverse επέστρεψε με την πιο πρόσφατη έκδοση 3.4 για το παιχνίδι Genshin Impact με θέμα The Exquisite Night Chime το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 18 Ιανουαρίου 2023.

Οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν για ενημέρωση 3.4 εκείνη την ημερομηνία μέσω κινητών συσκευών Android και iOS. Σε αυτήν την ενημέρωση, ο προγραμματιστής φέρνει μια σειρά από νέα παιχνίδια μέσω συμβάντων, περιοχών, χαρακτήρων, ανταμοιβών και εξαρτημάτων.

Για τη νέα εκδήλωση στην ενημέρωση 3.4, οι παίκτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα μουσικό φεστιβάλ και παραδοσιακές παραστάσεις που έφερε ο Liyue στον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στο Teyvat. Η εκδήλωση θα ζωντανέψει επίσης από το Lantern Rite ή το φεστιβάλ των φώτων των φαναριών που κοσμούν τον ουρανό.

Επιπλέον, οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε ένα χάρτινο κουκλοθέατρο με ντόπιους τεχνίτες. Υπάρχουν επίσης συναρπαστικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του Lantern Rite όπου οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν δεξιότητες για να γίνουν πυροτεχνήματα που μπορούν να πετάξουν στον αέρα.

Η ενημέρωση του παιχνιδιού 3.4 παρουσιάζει επίσης μια νέα περιοχή που ονομάζεται Hadramaveth Desert. Εδώ οι παίκτες θα εξερευνήσουν την έρημο στη μέση μιας αμμοθύελλας για να ολοκληρώσουν αποστολές. Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν διάφορα μυστήρια και κινδύνους στην έρημο, συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου ανεμοστρόβιλου που φυσά ασταμάτητα στη μέση της ερήμου.

Η αποστολή που πρέπει να ολοκληρώσει ο παίκτης φέρει τον τίτλο Golden Dream που δίνει το καθήκον να βρει το Μαγικό Μπουκάλι. Οι παίκτες θα συνεχίσουν επίσης την αποστολή τους για να βρουν την Αιώνια Όαση που, σύμφωνα με το μύθο, έχει χαθεί εδώ και καιρό στη θέση του Βασιλιά Ντεσρέτ. Εκτός αυτού, οι παίκτες θα λάβουν μια πρόκληση με τη μορφή μιας μονομαχίας Fighting Soul που διοργανώνεται από την Επιτροπή Yashiro.

Genshin-Impcat-3.4-Lantern-Rite-1

Σε αυτή την πρόκληση, οι παίκτες θα αγωνιστούν χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές τεχνικές σπαθιού Inazuma και ταυτόχρονα θα παρακολουθήσουν έναν αγώνα μεταξύ ενός ειδικού καλεσμένου και της Kamisato Ayaka που θα φορέσει τη νέα της στολή. Εν τω μεταξύ, ένας νέος χαρακτήρας θα ετοιμαστεί στην ενημέρωση 3.4 παρουσιάζοντας τον Alhaitham που τελικά παίρνει πέντε αστέρια.

Ο χαρακτήρας του Alhaitham έχει ένα όπλο σπαθιού για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει τη μάχη. Ένας άλλος νέος χαρακτήρας είναι ο Yaoyao που είναι παιδί από τον τεσσάρων αστέρων Liyue. Η Yaoyao έχει ένα βασικό όπλο με τη μορφή ενός Polearm και η Yuegui ένα κατοικίδιο που μπορεί να τη βοηθήσει να νικήσει τους εχθρούς της.

Yaoyao-Genshin-Impact-3.4-

Η λειτουργία παιχνιδιού καρτών που ήταν προηγουμένως διαθέσιμη στο udpate 3.3, επιστρέφει τώρα στην ενημέρωση 3.4 χρησιμοποιώντας έναν κανόνα περιορισμένου χρόνου όταν ο παίκτης ρίχνει τα ζάρια και δίνει οκτώ omni ζάρια. Υπάρχουν επίσης δύο κάρτες χαρακτήρων που θα προστεθούν σε αυτό το παιχνίδι καρτών, δηλαδή οι Klee και Beidou.

Για να μην ξεχνάμε, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν δωρεάν βραβεία που δίνονται μετά την ολοκλήρωση ορισμένων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων συνολικά 13 Intertwined Fates, νέα ρούχα Lisa και χαρακτήρες Liyue 4 αστέρων. Οι παίκτες μπορούν επίσης να αγοράσουν τα νέα ρούχα του Kamisato Ayaka που θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα με περιορισμένη χρονική έκπτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *