23 Μαρτίου, 2023

Φροντίστε να συμμετέχετε στο MWC 2023, αυτό είναι το βάδισμα της OPPO στην ετήσια εκδήλωση τεχνολογίας στη Βαρκελώνη

Gadgetren – Η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο ονομάζεται Mobile World Congress (MWC) 2023 θα διεξαχθεί ξανά από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2023.

Φυσικά, οι παγκόσμιοι κατασκευαστές τεχνολογίας δεν θέλουν επίσης να μείνουν πίσω από τη συμμετοχή τους σε αυτή την εκδήλωση για να προωθήσουν τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες τους. Ένας από αυτούς είναι ένας κατασκευαστής από την Κίνα, η OPPO, η οποία φημολογείται ότι συμμετέχει σε αυτή την τεχνολογική εκδήλωση.

Με το θέμα Inspire to Believe, η OPPO θα παρουσιάσει μια σειρά ανώτερων συσκευών όπως το νεότερο αναδιπλούμενο κινητό της τηλέφωνο OPPO Find N2 Flip, συσκευές Internet of Things (IoT) για ανάπτυξη chip, smart health, AR και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης SUPERVOOC.

Θα εκτεθούν επίσης όλες οι συσκευές που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση INNO DAY 2022, όπως το OPPO Air Glass 2, η τελευταία γενιά έξυπνων γυαλιών AR, το chipset ήχου Bluetooth MariSilicon Y, οι συσκευές παρακολούθησης της υγείας και το OHealth H1.

Το αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο OPPO Find N2 Flip κυκλοφόρησε στην Κίνα και την Ευρώπη. Αυτό το αναδιπλούμενο κινητό κοστίζει περίπου 849 λίρες ή το ισοδύναμο των 15,5 εκατομμυρίων Rp. στην ευρωπαϊκή αγορά. Διαφορετικό από τα κινητά τηλέφωνα που διπλώνουν κάθετα ή ανοίγουν προς τα πάνω, το OPPO find N2 Flip έχει μεγάλη μπροστινή οθόνη.

Η κουζίνα τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Dimensity 9000+ Octa-Core (4nm) 3,2 GHz το οποίο συνοδεύεται από 8 GB LPDDR5 RAM και αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 με χωρητικότητα 256 GB. Αυτό το κινητό τηλέφωνο διαθέτει επίσης μπαταρία χωρητικότητας 4.300 mAh η οποία είναι εξοπλισμένη με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης SUPERVOOC 44 W μέσω USB Type C.

OPPO-MWC-2023

Για να μην ξεχνάμε, αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 50MP, κάμερα ευρείας γωνίας 8MP και μπροστινή κάμερα 32MP. Στην εκδήλωση MWC 2023 αργότερα, περίπτερα ή περίπτερα της OPPO θα βρεθούν στο Hall 3, 3M10, και στα Fira Gran Via.

Ως πρόσθετες πληροφορίες, η ίδια η OPPO έχει συμμετάσχει στην εκδήλωση MWC 10 φορές, η οποία ξεκίνησε το 2013, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά ένα κορυφαίο κινητό τηλέφωνο, το Find 5. Αυτό το κινητό κυκλοφόρησε επίσης στην Ινδονησία την ίδια χρονιά.

Το 2022, η OPPO εισήγαγε την ιδέα ενός κινητού τηλεφώνου σε roll οθόνη μέσω του OPPO X 2021. Στη συνέχεια, τον προηγούμενο χρόνο η OPPO εισήγαγε επίσης την τεχνολογία 5x Dual Camera Zoom, 10X Loseless Zoom, ανάπτυξη δικτύου 5G και την Κάμερα κάτω από την οθόνη (USC) έννοια.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *