25 Μαρτίου, 2023

Φτάνοντας ξανά στην πρώτη θέση, η Samsung κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά τηλεόρασης για 17 χρόνια

IPTech – Ως κατασκευαστής τεχνολογίας με εμπειρία στον τομέα της, η Samsung Electronics φέρεται να βρίσκεται και πάλι στην ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά έξυπνων τηλεοράσεων, καθιστώντας τη νοτιοκορεατική εταιρεία στην πρώτη θέση στον κλάδο της τηλεόρασης για 17 συναπτά έτη.

Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρθηκαν απευθείας από τη Samsung μέσω επίσημη δήλωση. Ένα ερευνητικό αποτέλεσμα από μια έκθεση της Omdia ανέφερε ότι η επιτυχία της Samsung να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά τηλεοράσεων δεν μπορούσε να διαχωριστεί από τα premium προϊόντα που κυκλοφόρησε στην αγορά.

Εκτός από την παρουσίαση προϊόντων smart TV με την πρώτη τεχνολογία πάνελ LED το 2009 και Smart TV το 2011, η Samsung πρόσθεσε επίσης τη σειρά προϊόντων της με εξελιγμένες τηλεοράσεις πάνελ που περιλαμβάνονται στη σειρά premium, όπως μια σειρά προϊόντων που χρησιμοποιούν πάνελ Neo QLED.

Το οποίο το 2022, η Samsung κατάφερε να πουλήσει έως και 9,65 εκατομμύρια τεμάχια πάνελ τηλεοράσεων QLED και Neo QLED, ώστε να μπορέσει να επιτύχει συνολικές πωλήσεις 35 εκατομμυρίων μονάδων από την κυκλοφορία της το 2017.

Επιπλέον, η Samsung κατέκτησε επίσης το τμήμα της αγοράς τηλεοράσεων για μεγάλες οθόνες το 2022 με μερίδιο αγοράς 36,1 τοις εκατό και 42,9 τοις εκατό για προϊόντα τηλεόρασης άνω των 75″ και 80″ αντίστοιχα.

  Samsung-TV-17-Year-1

Ακόμη και για την αγορά premium τηλεοράσεων με τιμές πάνω από 2.500 USD ή περίπου 37,9 εκατομμύρια, η Samsung κατάφερε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς με μερίδιο αγοράς 48,6%. Εν τω μεταξύ, το 2018, η Samsung άρχισε επίσης να λανσάρει πάνελ QLED 8K.

Στη συνέχεια, η Samsung το 2021 παρουσίασε επίσης πάνελ Neo QLED βασισμένα σε Quantum Mini LED και MICRO LED. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Lifestyle TV χρωματίζουν όλο και περισσότερο άλλες παραλλαγές προϊόντων έξυπνης τηλεόρασης Samsung από το 2016 μέσω των The Frame, The Sero, The Terrace, The Premiere και The Freestyle.

Ο Cheolgi Kim ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Visual Display Business, Samsung Electronics αποκάλυψε ότι η ηγετική του πορεία στον κλάδο τα τελευταία 17 χρόνια έγινε δυνατή από την πίστη και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που συνεχίζουν να δίνονται στα προϊόντα του.

«Θα συνεχίσουμε να ανοίγουμε το δρόμο για να δημιουργήσουμε την πιο premium εμπειρία συσκευής που δεν θα επικεντρώνεται μόνο στην κορυφαία ποιότητα εικόνας», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *