21 Μαρτίου, 2023

Χάρη στη λειτουργία Flex στο Galaxy Z Fold4 5G, η εργασία γίνεται πιο μέγιστη

Το Galaxy Z Fold4 5G επιτρέπει τις δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών στην εργασία να είναι πολύ πιο εύκολες, κάτι που φυσικά θα αυξήσει επίσης την παραγωγικότητα

Χάρη στην τεχνολογία αναδιπλούμενης οθόνης του, όχι μόνο θα μπορείτε να απολαύσετε μια ευρύτερη οπτική εμπειρία στο Galaxy Z Fold4 5G, αλλά και να επωφεληθείτε από λειτουργίες που δεν θα βρείτε σε συνηθισμένα smartphone.

Αυτό το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung διαθέτει μια κύρια οθόνη 7,6 ιντσών που υποστηρίζεται από ένα πάνελ 2X Dynamic AMOLED. Επιπλέον, η οθόνη έχει ήδη ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz που θα παρέχει κίνηση κινούμενων εικόνων και πιο ομαλή απόκριση, ώστε να μπορείτε να είστε πιο άνετοι στις δραστηριότητες.

Τώρα, για να μεγιστοποιήσει την ευρεία οθόνη του, το Galaxy Z Fold4 5G έχει πολλά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να χρησιμοποιείται σαν υπολογιστής για να ξεπεράσει τους περιορισμούς πολλαπλών εργασιών των συνηθισμένων smartphone.

Η εμπειρία χρήστη που παρουσιάζεται θα είναι επίσης πολύ οικεία σε όσους από εσάς έχετε χρησιμοποιήσει συχνά υπολογιστές. Ένα από αυτά είναι μέσω της λειτουργίας πολλαπλών παραθύρων, η οποία μπορεί να ανοίξει πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να ενοχλείτε την εναλλαγή εφαρμογών.

Samsung Galaxy Fold4 5G Multiwindow

Φυσικά, η εφαρμογή θα ανοίξει βέλτιστα χάρη στην ευρεία οθόνη του Galaxy Z Fold4 5G, ώστε η οθόνη να μπορεί ακόμα να προβάλλεται άνετα. Επιπλέον, αυτή η τελευταία γενιά αναδιπλούμενων smartphone διαθέτει επίσης μια γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος της οθόνης όπως αυτή σε έναν υπολογιστή.

Μέσω της γραμμής εργασιών, μπορείτε να καρφιτσώσετε σημαντικές εφαρμογές εργασίας, όπως το PowerPoint και άλλες που έχουν τακτοποιηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας για να διευκολύνετε την πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε πρώτα το Συρτάρι εφαρμογών. Σε συνδυασμό με το App Pair, μπορείτε να ανοίξετε έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα με ένα μόνο πάτημα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά σίγουρα θα κάνουν τις καθημερινές σας δραστηριότητες πιο πρακτικές, συμπεριλαμβανομένου του multitasking. Μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε πλήρως από την ευρεία οθόνη του Galaxy Z Fold4 5G.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Galaxy Z Fold4 5G ως αναδιπλούμενο smartphone έχει μια λειτουργία που ονομάζεται Flex Mode που επιτρέπει στην οθόνη να χωριστεί στα δύο με τις αντίστοιχες λειτουργίες τους. Με αυτόν τον τρόπο έχετε όλο και περισσότερες επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ταιριάζουν στις ανάγκες της δραστηριότητάς σας.

Samsung Galaxy Fold4 5G Multitask

Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Flex, το κάτω μισό της οθόνης Galaxy Z Fold4 5G μπορεί να λειτουργήσει σαν επιφάνεια αφής ενώ το άλλο μισό εμφανίζει άλλο περιεχόμενο. Έτσι, μπορείτε να έχετε περισσότερο έλεγχο στον έλεγχο της εφαρμογής καθώς και στο άνοιγμα συγκεκριμένου περιεχομένου.

Με την υποστήριξη touchpad, μπορείτε να εκτελέσετε πολλές εντολές για να ελέγχετε το περιεχόμενο με μεγαλύτερη ακρίβεια, όπως παύση, επαναφορά και αναπαραγωγή ενώ απολαμβάνετε περιεχόμενο βίντεο ή μεγέθυνση και σμίκρυνση όταν ανοίγετε περιεχόμενο εικόνας. Το Galaxy Z Fold4 5G θα μοιάζει ακόμα περισσότερο με φορητό υπολογιστή.

Ακόμα κι έτσι, το Galaxy Z Fold4 5G έχει τα δικά του πλεονεκτήματα που αποτελούν προστιθέμενη αξία σε σύγκριση με τους συμβατικούς φορητούς υπολογιστές. Όπως και ο προκάτοχός του, αυτό το αναδιπλούμενο smartphone υποστηρίζει το αξεσουάρ S Pen που είναι τέλειο για εργασία και έκφραση δημιουργικότητας.

Samsung Galaxy Fold4 5G Επεξεργασία εγγράφου

Χάρη στο ειδικό στυλό S που παρουσιάζεται για τη σειρά αναδιπλούμενων smartphone της Samsung, μπορείτε να έχετε την αίσθηση της γραφής ή του σκίτσου πιο φυσικά, όπως χρησιμοποιώντας ένα πραγματικό στυλό.

Φυσικά, αυτό σημαίνει επίσης ότι το S Pen σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε έγγραφα με μεγαλύτερη ακρίβεια, είτε πρόκειται για σχολιασμούς είτε για ψηφιακές υπογραφές, καθιστώντας το πιο άνετο από το άγγιγμα ενός δακτύλου. Έτσι, μπορείτε να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά χάρη στο συνδυασμό του S Pen και της ευρείας οθόνης του Galaxy Z Fold4 5G.

Υπάρχουν πολλά άλλα χαρακτηριστικά που μπορείτε να βρείτε στο Galaxy Z Fold4 5G. Επί του παρόντος, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε το Galaxy Z Fold4 5G στην Ινδονησία για 24.999.000 Rp. (12GB/256GB), 26.999.000 Rp. (12GB/512GB) και 30.999.000 Rp. Βουργουνδία.

Samsung Galaxy Z Fold4 Varian

Η Samsung έχει επίσης διάφορες ειδικές προσφορές για κάθε αγορά του Galaxy Z Fold4 5G συνολικής αξίας άνω των 4.400.000 Rp. με τη μορφή επιστροφής μετρητών έως 1.000.000 Rp. για αγορά με αγορά και συναλλαγή, πακέτα δεδομένων έως 840 GB που ισχύουν για 12 μήνες, επιστροφή μετρητών από τραπεζικούς συνεργάτες έως 750.000 IDR Rp., Πλήρης προστασία 1 έτους από τη Samsung Care+ αξίας 2.739.000 IDR και δόσεις 0% για έως και 24 μήνες.

Το Samsung Galaxy διοργάνωσε επίσης ένα Pop-up Store για το 2022 στο SCBD Lobby Ashta District 8, Jakarta, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε για να ζήσετε από πρώτο χέρι τις νέες εμπειρίες όλων των συσκευών στο οικοσύστημα Samsung Galaxy μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *