1 Απριλίου, 2023

10 χρόνια ηγετικής θέσης στην αγορά της Ινδονησίας, η ASUS παρουσιάζει διάφορες τεχνολογικές καινοτομίες!

Gadgetren – Γιορτάζοντας το επίτευγμά της να είναι η νούμερο 1 μάρκα φορητών υπολογιστών για 10 χρόνια στην Ινδονησία, η ASUS πραγματοποίησε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο A Decade of Leadership στο Μπαλί.

Στην εκδήλωση, ο Jimmy Lin ως Περιφερειακός Διευθυντής της ASUS για τη Νοτιοανατολική Ασία αποκάλυψε ότι το να είναι ο ηγέτης της αγοράς για 10 συναπτά έτη είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα για την ASUS.

«Φυσικά αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την υποστήριξη του Ινδονήσιου λαού που εμπιστεύεται την ASUS ως την πρώτη επιλογή μάρκας φορητών υπολογιστών. Η ηγεσία της ASUS στην αγορά φορητών υπολογιστών της Ινδονησίας τα τελευταία 10 χρόνια δεν μπορεί να διαχωριστεί από την ποιότητα των προϊόντων», πρόσθεσε ο Jimmy Lin.

Εκτός από τις τεχνολογικές καινοτομίες, η ASUS παρουσίασε επίσης ένα δίκτυο κέντρων εξυπηρέτησης που έχει ευρεία εμβέλεια στην Ινδονησία, όπου υπάρχουν 131 σημεία εξυπηρέτησης ASUS που αποτελούνται από 29 κέντρα εξυπηρέτησης ASUS και 102 συνεργάτες ASUS Service.

Επιπλέον, η ASUS διαθέτει επίσης ένα διαδικτυακό και offline δίκτυο λιανικής πώλησης που φτάνει σε διάφορες περιοχές της Ινδονησίας, καθιστώντας τους φορητούς υπολογιστές ASUS εύκολα προσβάσιμους στο κοινό.

Το 2008, όταν η ASUS εισήλθε στην αγορά φορητών υπολογιστών της Ινδονησίας, κέρδισε μόλις 1,5% μερίδιο αγοράς. Στη συνέχεια, το 2013, η ASUS κατάφερε να ηγηθεί της αγοράς φορητών υπολογιστών της Ινδονησίας με μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 35,1%.

Χάρη στη συνεχή καινοτομία και την καλή εξυπηρέτηση, η ASUS κατάφερε να κερδίσει μερίδιο αγοράς 41,7% το 2022. Αυτό δείχνει ότι η επιμονή της ASUS μπόρεσε να παράγει βέλτιστα αποτελέσματα από την αρχή της είσοδός της στην αγορά φορητών υπολογιστών στην Ινδονησία.

Πριν από τη διεξαγωγή του εορταστικού δείπνου, το πλήρωμα των μέσων ενημέρωσης προσκλήθηκε για πρώτη φορά να δει τις καινοτομίες προϊόντων της ASUS τα τελευταία 10 χρόνια. Το ASUS Display Innovation είναι μια από τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες της ASUS που υποστηρίζεται από τρία βασικά θεμέλια, συγκεκριμένα την ASUS OLED Display, την ASUS Touch with ScreenXpert και την ASUS Revolutionary Screen Design.

Η ίδια η οθόνη ASUS OLED Display είναι μια ενδιαφέρουσα τεχνολογία οθόνης επειδή είναι σε θέση να εμφανίζει περιεχόμενο με φωτεινά, ευκρινή ποιότητα, ακριβή χρώματα, ασφαλή για την υγεία των ματιών και υποστηρίζει τη σύγχρονη οπτική τεχνολογία.

Το ASUS Touch with ScreenXpert είναι μια ενδιαφέρουσα τεχνολογική καινοτομία επειδή επιτρέπει στους χρήστες φορητών υπολογιστών ASUS με οθόνες αφής να αλληλεπιδρούν με τον φορητό υπολογιστή τους εύκολα και άνετα.

Η επαναστατική σχεδίαση οθόνης της ASUS διαθέτει αποκλειστικά σχέδια οθόνης που μπορείτε να βρείτε μόνο σε φορητούς υπολογιστές ASUS, όπως η σχεδίαση διπλής οθόνης στο Zenbook Pro 14 Duo OLED. Η ASUS παρουσιάζει πρόσθετες τεχνολογίες οθόνης όπως το ScreenPad και το ScreenPad Plus για να αυξήσει την παραγωγικότητα των χρηστών φορητών υπολογιστών.

ASUS Fold OLED

Στην επεξήγηση, τα μέσα προσκλήθηκαν επίσης να δουν το ASUS Zenbook 17 Fold OLED, το οποίο είναι ένας φουτουριστικός φορητός υπολογιστής με αναδιπλούμενη οθόνη που μπορεί να είναι φορητός υπολογιστής και tablet ταυτόχρονα, ισορροπημένος με ισχυρές επιδόσεις.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ομάδα της ASUS παρουσίασε επίσης τον φορητό υπολογιστή ProArt Studiobook 16 3D που παρουσιάστηκε στο CES (Consumer Electronics Show) 2023. Η ιδιαιτερότητα αυτής της συσκευής είναι ότι είναι εξοπλισμένη με οθόνη Spatial Vision και 3D OLED που μπορεί να προβάλει περιεχόμενο σε η οθόνη σε τρεις διαστάσεις όταν φαίνεται με το μάτι.

Είναι ενδιαφέρον ότι το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη ProArt Studiobook 16 3D μπορεί να δει σε 3 διαστάσεις χωρίς να χρειάζονται ειδικά γυαλιά, επειδή ένα από τα στρώματα της οθόνης σε αυτόν τον φορητό υπολογιστή έχει έναν ειδικό πίνακα που μπορεί να εμφανίζει κινούμενα σχέδια επαυξημένης πραγματικότητας.

ASUS ProArt StudioBook 16 3D

Υπάρχει ακόμη και ένα φακοειδές στρώμα οθόνης φακού που μπορεί να εμφανίζει διαφορετικές εικόνες στο αριστερό και στο δεξί μάτι, έτσι ώστε να μπορεί να παράγει ένα τρισδιάστατο στερεοσκοπικό οπτικό εφέ που το κάνει να φαίνεται καθηλωτικό στα μάτια χρησιμοποιώντας το ProArt Studiobook 16 3D.

Το 2023, η ASUS θα επικεντρωθεί στην παροχή φορητών υπολογιστών υψηλής απόδοσης με καινοτομία αιχμής και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η αυξανόμενη ανάγκη για φορητούς υπολογιστές υψηλής απόδοσης στην κοινωνία της Ινδονησίας, ειδικά για τους δημιουργούς περιεχομένου, ενίσχυσε την ASUS να παρουσιάζει περισσότερους φορητούς υπολογιστές με ισχυρές προδιαγραφές στην κατηγορία της.

Επιπλέον, η ASUS θα αυξήσει επίσης την εστίασή της στην τεχνολογία και την ποιότητα των οθονών φορητών υπολογιστών, ώστε να μπορούν να εμφανίζουν περιεχόμενο που είναι άνετο για τους χρήστες όταν πραγματοποιούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *