25 Μαρτίου, 2023

2 φορές καλύτερη ακύρωση θορύβου, Apple Airpods Pro Gen 2 Πωλείται επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Αφού κυκλοφόρησε παγκοσμίως, επιτέλους το τελευταίο προϊόν ήχου TWS από την Apple, το οποίο είναι η δεύτερη γενιά των AirPods Pro, πωλείται επίσημα στην Ινδονησία μέσω του επίσημου διανομέα Erajaya Group.

Τώρα οι θαυμαστές της Apple που περίμεναν αυτό το προϊόν ήχου TWS μπορούν να το αγοράσουν στο δίκτυο Erajaya Group online ή εκτός σύνδεσης στο eraspace.com. iBox Ινδονησία, Erafone και UrbanRepublic. Με τιμή 4.299.000 IDR, η δεύτερη γενιά των AirPods Pro έρχεται με μια ποικιλία μεγεθών άκρων αυτιού για κάθε αγορά, συγκεκριμένα XS, S, M και L.

Αυτή η συσκευή ήχου TWS προσφέρει μόνο μία παραλλαγή χρώματος, δηλαδή το λευκό. Φυσικά, το βάρος κάθε ακουστικού AirPods Pro δεύτερης γενιάς είναι περίπου 5,3 γραμμάρια. Εν τω μεταξύ, το περίβλημα αυτής της συσκευής ήχου ζυγίζει περίπου 50,8 γραμμάρια.

Όχι σε αντίθεση με την πρώτη γενιά, το σχήμα κάθε ακουστικού AirPods Pro δεύτερης γενιάς φέρει μια λαβή που κρέμεται. Το κάτω άκρο της λαβής εξακολουθεί να είναι σχεδιασμένο όπως η πρώτη γενιά, η οποία είναι τυλιγμένη σε ασημί μεταλλικό υλικό.

Αυτή η θήκη συσκευής ήχου έχει τετράγωνο σχήμα με καμπύλες άκρες. Στο μπροστινό μέρος του περιβλήματος του δοχείου είναι επίσης καρφιτσωμένη μια πράσινη ενδεικτική λυχνία κατάστασης μπαταρίας εάν είναι πλήρως φορτισμένη και εάν είναι μειωμένη θα εμφανίζεται κόκκινη.

Γύρω από το σώμα των ακουστικών AirPods Pro δεύτερης γενιάς είναι ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Υπάρχει επίσης ένα χειριστήριο αφής με δάχτυλο που επιτρέπει στους χρήστες να σύρουν για να ρυθμίσουν την ένταση του ήχου, να πατήσουν για αναπαραγωγή μουσικής ή να απαντήσουν και να τερματίσουν κλήσεις. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο για να αλλάξετε τη λειτουργία ακρόασης.

Ακουστικά Apple-AirPods-Pro-Gen-2

Το εσωτερικό του Airpods Pro δεύτερης γενιάς χρησιμοποιεί ένα τσιπ ακουστικών Apple H2 με ειδικό πρόγραμμα οδήγησης ηχείου του οποίου το μέγεθος δεν αναφέρεται. Αυτό το τσιπ συνδυάζεται επίσης με το Active Noise Cancelling (ANC) που υποστηρίζεται ότι είναι δύο φορές καλύτερο από την προηγούμενη γενιά.

Αυτή η τεχνολογία μείωσης θορύβου συνοδεύεται επίσης από πολλές άλλες τεχνολογίες, όπως η προσαρμοστική διαφάνεια, η οποία μπορεί να προσαρμόσει τον ήχο από έξω με την επιλογή να αφήνει τους γύρω ήχους να εισέρχονται ή όχι. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα προσαρμοστικό EQ που μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τη μουσική ανάλογα με το μέγεθος των αυτιών του χρήστη.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με εξατομικευμένο χωρικό ήχο με δυναμική παρακολούθηση της κίνησης της κεφαλής για να παρέχει μια εμπειρία ακρόασης ήχου surround που μοιάζει σαν να βρίσκεσαι κοντά στο χρήστη. Από την άλλη πλευρά, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του AirPods Pro δεύτερης γενιάς μπορεί να προσφέρει έως και 6 ώρες χρόνο ακρόασης με μία μόνο πλήρη φόρτιση χωρίς να ενεργοποιείται η λειτουργία ακρόασης.

Εν τω μεταξύ, οι τηλεφωνικές κλήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έως και 4,5 ώρες με μία μόνο πλήρη φόρτιση. Για τη φόρτιση του AirPods Pro, χρησιμοποιήστε διάφορες μεθόδους, ξεκινώντας από τον φορτιστή MagSafe, τον φορτιστή Apple Watch, τον φορτιστή με πιστοποίηση Qi και το καλώδιο Lightning.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *