1 Απριλίου, 2023

20 πιο πρόσφατες έξυπνες οικιακές συσκευές από την Immersive Tech (IT) εισέρχονται επίσημα στην αγορά της Ινδονησίας

Gadgetren – Η εταιρεία τεχνολογίας Immersive Tech (IT) μέσω του Erajaya Group ως επίσημου διανομέα της αναφέρεται ότι έχει φέρει 20 προϊόντα έξυπνων συσκευών για το σπίτι στην Ινδονησία.

Όλα αυτά τα προϊόντα είναι εξοπλισμένα με σύνδεση WiFi, ώστε να μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιηθούν μέσω της εφαρμογής IT Smart που έχει εγκατασταθεί σε smartphone ή smartphone που βασίζεται σε tablet Android καθώς και iOS.

Υπάρχουν τρεις έξυπνες συσκευές IT Smart Home που τράβηξαν την προσοχή των 20 προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των IT Smart WiFi Doorlock X3, IT Smart Wireless Doorbell WD01 και IT Smart Floodlight Camera. IT Smart WiFi Doorlock X3 είναι μια έξυπνη συσκευή για το χερούλι της κύριας πόρτας του σπιτιού που υποστηρίζει προηγμένη τεχνολογία.

Αυτή η έξυπνη λαβή πόρτας υποστηρίζει οκτώ τρόπους ξεκλειδώματος του σπιτιού με τη μορφή δακτυλικών αποτυπωμάτων, κωδικών πρόσβασης ή κωδικών πρόσβασης, NFC, smartwatches, χρησιμοποιώντας τα δύο χειροκίνητα κλειδιά που παρέχονται και πολλά άλλα.

Αυτή η έξυπνη χειροκίνητη κλειδαριά λαβής πόρτας μπορεί να εισαχθεί στην υποδοχή στην κάτω πλευρά της συσκευής που συνδέεται με την πόρτα. Αυτό το IT Smart WiFi Doorlock X3 χρησιμοποιεί μια μπαταρία A3 ενσωματωμένη πίσω από το σώμα του.

Αυτή η συσκευή κλειδώματος πόρτας είναι επίσης εξοπλισμένη με συναγερμό για το σύστημα ασφαλείας που παρουσιάζει επίσης ειδοποιήσεις στην εφαρμογή εάν κάποιος προσπαθήσει να το διαρρήξει. Η τιμή του ίδιου του IT Smart WiFi Doorlock X3 κοστίζει 1.699.000 IDR.

Εν τω μεταξύ Έξυπνο ασύρματο κουδούνι IT είναι ένα έξυπνο κουδούνι για να μπουν επισκέπτες ή επισκέπτες στο σπίτι για να συναντήσουν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Εκτός από την παροχή ενός κουδουνιού για την παραγωγή ήχου, μοναδικά αυτό το έξυπνο κουδούνι υποστηρίζεται επίσης από μια κάμερα για να φιλοξενήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις σε επισκέπτες ή επισκέπτες που έρχονται.

IT-Smart-Doorbell-Video-Call

Η λειτουργία βιντεοκλήσης σε αυτό το έξυπνο κουδούνι δίνει επίσης στους χρήστες μια αίσθηση ασφάλειας όταν έρχεται ένας άγνωστος επισκέπτης, επειδή γνωρίζουν ήδη μέσω της κάμερας από το κινητό τους. Σε αντίθεση με το IT Smart WiFi Doorlock X3, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μπαταρία A3, το IT Smart Wireless Doorbell υποστηρίζεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία που υποστηρίζεται ότι διαρκεί έως και 8 μήνες.

Αυτή η έξυπνη κάμερα με κουδούνι πόρτας έχει ανάλυση 2MP με βίντεο ανάλυσης 1080p και είναι επίσης εξοπλισμένη με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που είναι σε θέση να ανιχνεύει ανθρώπους γύρω της. Η τιμή αυτού του έξυπνου κουδουνιού κοστίζει 1.499.000 Rp.

Τελικός Έξυπνη κάμερα IT Floodlight είναι ένας έξυπνος λαμπτήρας που έχει δύο λειτουργίες ταυτόχρονα, δηλαδή ως φως καθώς και ως κάμερα παρακολούθησης. Η κάμερα σε αυτή τη λάμπα έχει ανάλυση 3MP και μπορεί να παράγει ανάλυση βίντεο Full HD.

  IT-Smart-Floodlight-Wireless-close

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το φως δεν ανάβει συνεχώς, αλλά θα ανάψει αυτόματα όταν ανιχνεύσει κάποιον που περνάει. Χάρη στον αισθητήρα ανθρώπινης ανίχνευσης, η λάμπα IT Smart Floodlight Camera λειτουργεί σαν φύλακας σπιτιού, η οποία μπορεί επίσης να λειτουργήσει και να παρακολουθείται μέσω φορητών συσκευών μέσω της εφαρμογής IT Smart.

Επιπλέον, αυτή η λάμπα ασφαλείας έχει λάβει πιστοποίηση IP65 που υποδηλώνει ότι είναι ανθεκτική στα πιτσιλίσματα και τη σκόνη. Το φως ασφαλείας IT Smart Floodlight Camera διατίθεται σε δύο παραλλαγές που περιλαμβάνουν το μοντέλο FW01 με τιμή 1.599.000 Rp. και το FC11 που κυκλοφορεί για 1.499.000 Rp.

Εκτός από τα τρία έξυπνα προϊόντα για το IT Smart Home, η IT παρουσιάζει και άλλα έξυπνα προϊόντα για το σπίτι, συγκεκριμένα την IT Smart Robot Vacuum Cleaner, IT Smart Outdoor Camera, IT Smart WiFi Door Window Sensor, IT Smart Gas Detector και IT Smart RGB Universal IR Remote M01.

Επιπλέον, υπάρχουν IT Smart WiFi Universal IR Remote, IT Smart WiFi Curtain, IT Smart Power Socket Extension, IT Smart Power Socket Dual Plug, IT Smart Power Socket Single Plug και IT Smart Purifier Air Purifier. Όλες αυτές οι σειρές προϊόντων IT Smart Home μπορούν επίσης να λειτουργήσουν χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές του Google Assistant και Siri.

Τιμές 20 έξυπνων οικιακών προϊόντων για έξυπνα σπίτια πληροφορικής στην Ινδονησία

Varian Τιμή
IT Smart WiFi Doorlock X3 1.699.000 Rp
IT Smart Wireless Doorbell WD01 1.499.000 Rp
Έξυπνη κάμερα IT Floodlight Rp1.599.000 (FW01)
1.499.000 Rp (FC11)
Έξυπνη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ IT 2.799.000 Rp
IT Έξυπνη κάμερα εξωτερικού χώρου 1.499.000 Rp
Έξυπνος αισθητήρας παραθύρου πόρτας IT WiFi 179.000 Rp
Έξυπνος ανιχνευτής αερίων πληροφορικής 499.000 Rp
IT Smart RGB Universal IR τηλεχειριστήριο 169.000 Rp
IT Smart WiFi Universal IR τηλεχειριστήριο 129.000 Rp
Κουρτίνα IT Smart WiFi 1.499.000 Rp
Επέκταση έξυπνης πρίζας IT 399.000 Rp
IT Smart Socket Power Dual Plug 299.000 Rp
Έξυπνη πρίζα IT Μονό βύσμα 179.000 Rp
Έξυπνος καθαριστής αέρα IT 1.599.000 Rp (S280)
3.299.000 Rp (400 P)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *