1 Απριλίου, 2023

5 εφαρμογές πληκτρολογίου Emoji για να κάνετε την αποστολή μηνυμάτων πιο διασκεδαστική

Gadgetren – Το πληκτρολόγιο emoji σε συσκευές Android χρησιμοποιείται τώρα συχνά για να φαίνεται πιο ελκυστικό παρέχοντας ταυτόχρονα αστείες αντιδράσεις.

Παρόλο που από προεπιλογή οι συσκευές Android παρέχουν ήδη το GBoard ή το Πληκτρολόγιο Google για να βοηθήσουν τους χρήστες να πληκτρολογούν, η εμφάνιση τείνει να είναι μονότονη με απλό μαύρο χρώμα και τυπικές γραμματοσειρές.

Επομένως, μην εκπλαγείτε αν κάποιος βαριέται χρησιμοποιώντας το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο. Επομένως, η παρουσία ενός πληκτρολογίου emoji μπορεί να κάνει τη χρήση του πιο ενδιαφέρουσα όταν στέλνετε μηνύματα με άλλα άτομα.

Το πληκτρολόγιο emoji που διατίθεται στο Google Play Store έχει επίσης διάφορες παραλλαγές παρουσιάζοντας διάφορα θέματα, χρώματα και γραμματοσειρές που είναι πιο ολοκληρωμένα από το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο.

Εκτός αυτού, τα πληκτρολόγια emoji είναι εύχρηστα και τα περισσότερα από αυτά μπορούν να ληφθούν δωρεάν από το Google Play Store. Όσοι από εσάς θέλετε να δοκιμάσετε το πληκτρολόγιο emoji μπορείτε να δείτε μερικές από τις παρακάτω προτάσεις οι οποίες συνοψίζονται με βάση τον μεγάλο αριθμό αστεριών κριτικής.

1. Πληκτρολόγιο & γραμματοσειρά Facemoji Emoji

  Facemoji-emoji-πληκτρολόγιο.

Προσαρμοσμένη εφαρμογή πληκτρολογίου emoji EKATOX APPS (σύνδεση Play Store) προσφέρει πολλές λειτουργίες πληκτρολογίου, όπως παροχή περισσότερων από 5.000 emoji, αστεία αυτοκόλλητα, emoticons, GIF, γραμματοσειρές, ελκυστικά θέματα πληκτρολογίου, ινδονησιακή αυτόματη διόρθωση, δίγλωσσο πληκτρολόγιο, μεταφραστής, πληκτρολόγιο σχεδιασμένο για TikTok, πληκτρολόγιο KPOP και πολλά άλλα.

2. Πληκτρολόγιο Emoji – Αυτοκόλλητο θέματος

  Emoji-Πληκτρολόγιο-Θέμα

Όπως και η προηγούμενη εφαρμογή, κατασκευάζεται το Emoji Keyboard – Theme Sticker Ομάδα σχεδίασης πληκτρολογίου και αυτοκόλλητων emoji (σύνδεσμος Play Store) παρέχει περισσότερα από 8.000 emoticons, GIF, αυτοκόλλητα πληκτρολογίου, υποστηρίζει περισσότερες από 150 γλώσσες και παρέχει περισσότερα από 8.000 θέματα πληκτρολογίου. Το θέμα του πληκτρολογίου σε αυτήν την εφαρμογή μπορεί επίσης να εξατομικευτεί χρησιμοποιώντας φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συλλογή.

3. Πληκτρολόγιο Emoji

Emoji-πληκτρολόγιο

Εφαρμογή Πληκτρολόγιο Emoji (σύνδεση Play Store) είναι από τον ίδιο προγραμματιστή με το Facemoji. Εκτός από την προσφορά πληκτρολογίων με διάφορα θέματα, αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης περισσότερα από 3.600 emoji, emoticons, GIF, σύμβολα και αυτοκόλλητα. Υποστηρίζει επίσης περισσότερες από 100 γλώσσες.

4. Kika Keyboard – Keyboard Emoji

Κίκα-Πληκτρολόγιο

Δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή Kika Al Team, εφαρμογή Kika Keyboard – Emoji πληκτρολογίου (σύνδεση Play Store) παρουσιάζει πολλά χαριτωμένα θέματα μαζί με υποστηρικτικά χαρακτηριστικά όπως emoticons, αυτοκόλλητα και GIF. Εκτός από τα υπάρχοντα θέματα, το πληκτρολόγιο μπορεί επίσης να εξατομικευτεί χρησιμοποιώντας τις δικές σας φωτογραφίες ή να τραβήξετε από την κάμερα.

Μπορείτε ακόμη και να εξατομικεύσετε το χρώμα του πληκτρολογίου, τον τύπο γραμματοσειράς και τον ήχο πλήκτρων όταν πατήσετε. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης περισσότερες από 150 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ινδονησιακών, αγγλικών, πορτογαλικών, ισπανικών, γερμανικών, ουκρανικών, ταϊλανδικών, τουρκικών και άλλων.

5. Πληκτρολόγιο LED: Γραμματοσειρές, Emojis

LED-Γραμματοσειρά-Emoji-Πληκτρολόγιο.

Προσαρμοσμένη εφαρμογή πληκτρολογίου emoji Zayzik : LED Keyboard Studio (σύνδεση Play Store) παρέχει προσαρμοσμένα θέματα με εξατομικευμένο προσαρμοσμένο εφέ πληκτρολογίου LED. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα φόντου, τη γραμματοσειρά, τη γραμματοσειρά στο επιθυμητό εφέ RGB.

Υπάρχουν περισσότερα από 200 θέματα και εφέ RGB για να διαλέξετε. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει περισσότερα από 3.000 emoji, GIF, σύμβολα, πολλές γλώσσες, αυτόματη διόρθωση και προτάσεις λέξεων, ήχους πλήκτρων, έως μεθόδους πληκτρολόγησης AZERTY, QUERTY και QWERTYZ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *