21 Μαρτίου, 2023

ASUS ExpertBook B3 Detachable, ένας υβριδικός φορητός υπολογιστής που μπορεί να διαρκέσει 21 ώρες

Gadgetren – Πριν από την εκδήλωση κυκλοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2022, η ASUS Indonesia προσκάλεσε την ομάδα Gadgetren να δει από κοντά το ExpertBook B3 Detachable B3000.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Rifan Fernando ως Μηχανικός Εφαρμογών Πεδίου, επικεφαλής της ASUS Indonesia, εξήγησε τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά υλικού που έφερε το ASUS ExpertBook B3 Detachable, το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ινδονησία.

Ως πολυλειτουργική συσκευή, το ASUS ExpertBook B3 Detachable διαθέτει ένα πληκτρολόγιο που μπορεί να αφαιρεθεί σε πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα από φορητό υπολογιστή, tablet, κάθετη βάση και οριζόντια βάση, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται σε διάφορες δραστηριότητες του χρήστη, από εργασία, μάθηση έως ψυχαγωγία.

Οριζόντια αποσπώμενη βάση ASUS ExpertBook B3

Το ASUS ExpertBook B3 Detachable και το πληκτρολόγιο μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας 4 μαγνητικές ακίδες pogo, έτσι ώστε όταν μεταβεί σε λειτουργία φορητού υπολογιστή, η συσκευή με το πληκτρολόγιο να στερεώνεται σταθερά.

Ωστόσο, εάν ο χρήστης θέλει να μετατρέψει το ASUS ExpertBook B3 Detachable σε tablet, μπορεί να αφαιρέσει αμέσως το πληκτρολόγιο. Στο πακέτο πωλήσεων, υπάρχει ένα ExpertStand που λειτουργεί για να υποστηρίζει αυτήν τη συσκευή όταν χρησιμοποιείται ως κάθετη βάση και μια άνετη οριζόντια βάση όταν χρησιμοποιείται για παρακολούθηση βίντεο, ζωντανή προβολή και πολλά άλλα.

Το πληκτρολόγιο, το touchpad και το στήριγμα παλάμης του ASUS ExpertBook B3 Detachable προστατεύονται με αντιβακτηριδιακή επεξεργασία που έχει αποδειχθεί ότι επιτυγχάνει το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 22196 για την αναστολή της βακτηριακής ανάπτυξης άνω του 99% σε διάστημα 24 ωρών.

ASUS ExpertBook B3 Detachable All

Το ASUS ExpertBook B3 Detachable έχει λάβει επίσης την πιστοποίηση στρατιωτικής αντίστασης των ΗΠΑ MIL-STD 810H που έχει περάσει το τεστ υγρασίας, θερμοκρασίας, αντοχής σε κραδασμούς, πτώση από ύψος 120 cm όταν είναι ενεργοποιημένο, φυσική δόνηση, λειτουργεί σε υψόμετρο 15,00 πόδια και περισσότερο.

Ο Rifan Fernando είπε ότι το ASUS ExpertBook B3 Detachable τροφοδοτείται από ένα chipset Qualcomm Snapdragon 7c Gen2 Octa-Core 2,55 GHz και μια GPU Adreno 618 που έχει ισχυρή απόδοση που μπορεί να υποστηρίξει τις καθημερινές δραστηριότητες των χρηστών του.

Σύμφωνα με τη Rifan, το chipset που κατασκευάζει η Qualcomm συνδυάζεται με μπαταρία 38 Whrs που μπορεί να διαρκέσει για 21 ώρες σε κανονική χρήση. Στη συσκευασία πωλήσεων, υπάρχει ένας προσαρμογέας φορτιστή με γρήγορη φόρτιση 45 W που μπορεί να φορτίσει την μπαταρία από 0% έως 50% σε μόλις 39 λεπτά.

«Εν τω μεταξύ, εάν το ASUS ExpertBook B3 Detachable χρησιμοποιεί έναν προσαρμογέα φορτιστή από άλλη συσκευή που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33 W, η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης θα ενεργοποιηθεί αυτόματα», πρόσθεσε η Rifan.

ASUS ExpertBook B3 Αποσπώμενη κάθετη βάση

Για να εκτελούνται ομαλά οι δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών, σε αυτήν τη συσκευή έχουν επίσης ενσωματωθεί 8 GB μνήμης RAM LPDDR4X. Ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι αρκετά ανακουφισμένος επειδή χρησιμοποιεί eMMC χωρητικότητας 128 GB.

Το ASUS ExpertBook B3 Detachable είναι εξοπλισμένο με οθόνη 10,5 ιντσών που έχει ανάλυση WUXGA (1920 x 1200 pixel), αναλογία 16:10, οπίσθιο φωτισμό LED, φωτεινότητα 320 nits και 121% sRGB, ώστε να μπορεί να εμφανίζει σωστά το περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να αγγίξετε την οθόνη αυτής της συσκευής για να διευκολύνετε τους χρήστες να πλοηγούνται, να επιλέγουν εφαρμογές ή μενού και πολλά άλλα. Από προεπιλογή, το ASUS ExpertBook B3 Detachable είναι επίσης εξοπλισμένο με μια γραφίδα που έχει 4.096 επίπεδα ακρίβειας, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να γράφουν, να κάνουν doodle ή να σχεδιάζουν σαν σε χαρτί.

Αποσπώμενη γραφίδα ASUS ExpertBook B3

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Windows 11 με S – Mode, επομένως οι εφαρμογές επιτρέπεται να εγκατασταθούν μόνο από το Microsoft Store. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες πρέπει να ξεκλειδώσουν από τη λειτουργία S στην κανονική έκδοση των Windows 11, προκειμένου να φορτώσουν την εφαρμογή χρησιμοποιώντας ένα αρχείο με επέκταση .exe.

Αυτή η συσκευή διαθέτει επίσης υποστήριξη για πίσω κάμερα 13 MP και μπροστινή κάμερα 5 MP. Επιπλέον, το ASUS ExpertBook B3 Detachable είναι επίσης εξοπλισμένο με Bluetooth 5.1, Wi-Fi, ηχεία, θύρα USB 3.2 Gen1 Type-C και θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm.

Αν και οι προδιαγραφές υλικού και τα χαρακτηριστικά του ASUS ExpertBook B3 Detachable έχουν αποκαλυφθεί, μπορείτε να μάθετε την επίσημη τιμή στην Ινδονησία μόνο όταν φτάσει η ώρα κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *