21 Μαρτίου, 2023

ASUS Rilis Harpe Ace Gaming Mouse και Hone Ace Mouse Pad Aim Lab Edition

Η Gadgetren – ASUS Republic of Gamers (ROG) παρουσίασε δύο νέα προϊόντα που περιλαμβάνουν το ROG Harpe Ace Gaming Mouse και το Hone Ace Mouse Pad Aim Lab Edition.

Και τα δύο είναι διαθέσιμα στην παγκόσμια αγορά με αρχική τιμή 29,99 USD ή το ισοδύναμο των 448 χιλιάδων Rp. Hone Ace Mouse Pad Aim Lab Edition στο διαδικτυακό κανάλι πωλήσεων της Amazon. Ενώ για Ποντίκι παιχνιδιού ROG Harpe Ace η διαθεσιμότητα είναι ακόμα κενή.

Δεν υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες εάν αυτά τα δύο προϊόντα θα κυκλοφορήσουν και στην Ινδονησία. Ωστόσο, η ASUS Indonesia συνήθως ανακοινώνει την άφιξη νέων προϊόντων επίσημα είτε μέσω social media είτε μέσω γραπτών δηλώσεων.

Μιλώντας για προδιαγραφές, αυτά τα δύο προϊόντα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της ASUS ROG και της Aim Lab. Αυτή η συνεργασία είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται και από τα δύο μέρη για την παροχή αξεσουάρ παιχνιδιών που συνδυάζουν το υλικό ROG και το λογισμικό Aim Lab για να βοηθήσουν στη βελτίωση των δεξιοτήτων FPS των παικτών παιχνιδιών.

Ποντίκι παιχνιδιού ROG Harpe Ace

ASUS-ROG-Harpe-Hone-Ace-Aim-Lab-Edition-2.

Όσο για τα ποντίκια gaming ΠΑΡΑΚΑΛΩ Harp Ace φέρει μικρό βάρος μόνο 54 γραμμαρίων. Εξωτερικά το προστατευτικό είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό νάιλον βιολογικής βάσης. Αυτό το ποντίκι gaming διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο οπτικό αισθητήρα ROG AIMPOINT που παρακολουθεί την κίνηση σε επίπεδο ευαισθησίας από 100 έως 36.000 dpi.

Αυτός ο αισθητήρας μπορεί επίσης να καταγράφει κινήσεις σε ταχύτητες έως και 650″ ανά δευτερόλεπτο με επιτάχυνση έως και 50 G, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να παρακολουθούν και να κάνουν κλικ με ακρίβεια. Επιπλέον, υπάρχει ασύρματη τεχνολογία ROG SpeedNova που επιτρέπει στο ποντίκι να λειτουργεί με χαμηλή καθυστέρηση και μπορεί να μεταφέρει δεδομένα γρήγορα.

Αυτή η τεχνολογία υποστηρίζεται ότι παρέχει έως και 50 τοις εκατό ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με άλλα ασύρματα ποντίκια που χρησιμοποιούν την ίδια μπαταρία. Μην ξεχνάτε ότι το gaming ποντίκι ROG Harpe Ace είναι εξοπλισμένο με λογισμικό Aim Lab που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να δουν μια ανάλυση της απόδοσης, του χαρακτήρα και της δύναμης των παικτών παιχνιδιών για να λάβουν προτάσεις για τις καλύτερες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ποντικιού.

Μέσω αυτού του λογισμικού, οι χρήστες μπορούν επίσης να βαθμονομήσουν και να προσαρμόσουν το DPI, το ποσοστό μέτρησης, την απόσταση ανύψωσης και να επαναφέρουν το υλικό όταν χρησιμοποιούνται.

ROG Hone Ace Mouse Pad Aim Lab Edition

ASUS-ROG-Harpe-Hone-Ace-Aim-Lab-Edition-1.

Εν τω μεταξύ, το gaming mouse pad ROG Hone Ace Aim Lab Edition είναι κατασκευασμένο από υβριδικό υφασμάτινο υλικό που έχει ανάγλυφη επιφάνεια για να παρέχει βέλτιστη τριβή, ώστε το ποντίκι να μπορεί να έχει ακριβή έλεγχο. Η βάση είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό ελαστικό υλικό πάχους 3mm. Υπάρχουν επίσης πολλά μαξιλαράκια για άνετη κίνηση του ποντικιού.

Η επιφάνεια αυτού του μαξιλαριού ποντικιού παιχνιδιών προστατεύεται από νανο επίστρωση στρατιωτικής ποιότητας, η οποία είναι ανθεκτική στο λάδι, το νερό και τη σκόνη, καθιστώντας το πολύ εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση. Εκτός από αυτό, το nano layer έχει επίσης μια άλλη λειτουργία, η οποία επιτρέπει στο mouse pad να ανταποκρίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *