25 Μαρτίου, 2023

AXIS Internet Local Quota – Μπόνους Πρόσβασης με Ειδική Πολιτική

Gadgetren – Παρόμοια με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται στην Ινδονησία γενικά, η AXIS διανέμει επίσης διάφορα είδη πακέτων Διαδικτύου με σύστημα κοινής χρήσης ποσοστώσεων.

Έτσι, η χρήση του πακέτου internet που αγοράζουμε από τον χειριστή με το κυρίαρχο μωβ χρώμα μπορεί να ποικίλλει. Κάθε τύπος ποσόστωσης στην υπηρεσία τους έχει τους δικούς του όρους χρήσης και πολιτικές.

Εκτός από την κύρια ποσόστωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε, εφόσον είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυό τους, ο χειριστής AXIS σε αυτή την περίπτωση έχει και τοπική ποσόστωση. Μπορούμε να βρούμε ένα από αυτά στο 24 HOUR BRONET Quota Package.

Σχετικά με το AXIS Internet Local Quota

Το τοπικό όριο είναι το όριο πρόσβασης στο διαδίκτυο από το AXIS το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ορισμένες πόλεις. Συνήθως αναφέρεται στο μέρος όπου ενεργοποιούμε το πακέτο δεδομένων και τις γύρω τοποθεσίες που περιλαμβάνονται στη λίστα περιοχών χρήσης.

Αλλά σε αντίθεση με το όριο εφαρμογής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ορισμένες υπηρεσίες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το όριο τοπικού διαδικτύου του AXIS για να κάνουμε οτιδήποτε ενώ βρισκόμαστε στην καθορισμένη περιοχή. Έτσι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να παρακολουθήσουμε, να παίξουμε παιχνίδια, να ακούσουμε μουσική, ακόμα και να εργαστούμε.

Αυτός ο τύπος ποσόστωσης από το AXIS είναι επίσης αρκετά διαφορετικός από τη νυχτερινή ποσόστωση. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου οποιαδήποτε στιγμή, είτε είναι πρωί, απόγευμα, βράδυ, μέχρι το βράδυ, ανεξάρτητα από την ώρα.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε όλο το δίκτυο του AXIS όπως η κύρια ποσόστωση. Με τοπικό όριο, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου μέσω συνδέσεων 2G σε 4G που είναι διαθέσιμες στην περιοχή μας σύμφωνα με τις πολιτικές τους.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι αυτή η τοπική ποσόστωση από το AXIS θα χρησιμοποιηθεί έως ότου εξαντληθεί πριν μεταφερθεί η πρόσβαση στο διαδίκτυο στην κύρια ποσόστωση. Ωστόσο, εάν υπάρχει αίτηση ή νυχτερινή ποσόστωση, θα χρησιμοποιηθεί μόνο εκ των υστέρων.

Επίσης, δεν χρειάζεται να κάνουμε ρυθμίσεις για να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Το τοπικό όριο του AXIS θα χρησιμοποιηθεί αυτόματα όταν έχουμε πρόσβαση στο δίκτυο Διαδικτύου σε τοποθεσίες που υποστηρίζουν τη χρήση του.

Ο έλεγχος της υπολειπόμενης τοπικής ποσόστωσης μπορεί να γίνει όπως η συνηθισμένη υπηρεσία AXIS. Μπορούμε να το κάνουμε μέσω UMB *808# καθώς και την εφαρμογή AXISnet που διατίθεται στο Google Play Store ή Apple Apps Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *