23 Μαρτίου, 2023

Fares Rise, η Gojek παρουσιάζει διάφορες προσφορές GoRide/GoCar για χρήστες και φοιτητές προαστιακού τρένου

Gadgetren – Αφού αύξησε επίσημα το τιμολόγιο για τις υπηρεσίες μεταφοράς λόγω των επιπτώσεων της αύξησης των τιμών των καυσίμων, η Gojek φέρεται να προσφέρει πιο οικονομικές εκπτώσεις για τους χρήστες GoRide, GoCar και GoTransit.

Για τους χρήστες του Gojek που χρησιμοποιούν συχνά προαστιακά τρένα αγοράζοντας εισιτήρια μέσω του GoTransit, είναι ενδιαφέρον ότι μπορούν να λάβουν εκπτωτικά κουπόνια όταν συνεχίσουν το ταξίδι τους χρησιμοποιώντας το GoRide.

Όσον αφορά την αγορά 1 εισιτηρίου προαστιακού τρένου, οι χρήστες μπορούν να λάβουν έκπτωση GoRide ύψους 5.000 Rp. Εν τω μεταξύ, για την αγορά 5 εισιτηρίων προαστιακού τρένου, διατίθεται εκπτωτικό κουπόνι 10.000 IDR.

Η Gojek παρουσιάζει επίσης μια προσφορά συνδρομής πακέτου μετ’ επιστροφής για 5.000 IDR με επιστροφή μετρητών με τη μορφή κερμάτων GoPay αξίας 36.000 IDR για 12 ταξίδια χρησιμοποιώντας το GoRide.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η προσφορά πακέτου μετ’ επιστροφής προορίζεται μόνο για χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Τζακάρτα που έχουν χρησιμοποιήσει προηγουμένως την υπηρεσία μεταφοράς Gojek για να φτάσουν σε σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Εκτός από αυτά τα πακέτα, οι χρήστες προαστιακών τρένων μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την προσφορά για να εγγραφούν στο πακέτο κουπονιών Komuting Anti Bosen έως 46.000 IDR με GoPay. Με την αγορά αυτής της προσφοράς, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να λάβουν επιστροφή μετρητών για την αγορά εισιτηρίων MRT Τζακάρτα μέσω της εφαρμογής MRT-J, επιστροφή μετρητών για παραγγελίες GoCar ή GoRide, επιστροφή μετρητών σε διάφορα καταστήματα τροφίμων σε σιδηροδρομικούς σταθμούς όπως Roti’O, Kopi Kenangan, Kopi Υπόσχεση Jiwa, Alfamart και Indomaret.

Εν τω μεταξύ, για παιδιά σχολικής ηλικίας, το Gojek παρέχει επίσης μειωμένες τιμές για μαθητές χρήστες και φοιτητές στην περιοχή Jabodetabek με τιμές που ξεκινούν από 3.000 IDR. Από την άλλη για το σύνολο
Στο τμήμα χρηστών, η Gojek παρέχει επίσης έναν κωδικό κουπονιού GOJEKINAJA που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως.

Αυτή η προσφορά έκπτωσης για χρήστες προαστιακών τρένων, φοιτητές, φοιτητές και το ευρύ κοινό μπορεί να προβληθεί μέσω της εφαρμογής Gojek στο μενού Promo στο κάτω μέρος της οθόνης. Μετά από αυτό, μεταβείτε στο μενού Κουπόνια στη σελίδα Προσφοράς και επιλέξτε το μενού Συνδρομή και Αποστολή. Στις σελίδες του μενού Συνδρομές και Αποστολή, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν όλες τις παραπάνω προσφορές και τις ημερομηνίες λήξης τους.

Discount-GoRide-for-Commuter-User.

Ο Rubi W. Purnomo ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος Εταιρικών Υποθέσεων της Gojek είπε: «Τρεις αποτελεσματικοί τρόποι για να ταξιδέψετε από το Gojek είναι μια εναλλακτική λύση για να παραμείνετε αποδοτικοί στο ταξίδι εν μέσω αυξανόμενων τιμών καυσίμων, καθώς και ο τρόπος του Gojek να βοηθά τους συνεργάτες οδηγούς να λαμβάνουν σταθερό αριθμό παραγγελιών και έχουν θετικό αντίκτυπο στο εισόδημά τους μακροπρόθεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *