27 Μαρτίου, 2023

Fizzo Novel Coin Σε τι χρησιμεύει; Εδώ είναι η Εξήγηση

Gadgetren – Η ανάγνωση μυθιστορημάτων δεν μπορείτε πλέον να την απολαμβάνετε μόνο μέσω φυσικών βιβλίων, αλλά μπορείτε επίσης να την απολαύσετε στο διαδίκτυο μέσω συσκευών Android και iOS.

Μπορούμε να επιλέξουμε μια ποικιλία νέων εφαρμογών παρόχων που προσφέρουν πολλούς τίτλους διαφόρων ειδών. Ένα από αυτά είναι η εφαρμογή Fizzo που σας επιτρέπει να είστε συγγραφέας αλλά και αναγνώστης.

Εκτός από τη χρήση της εφαρμογής, οι υπηρεσίες του Fizzo είναι προσβάσιμες και μέσω ιστότοπου με τη διεύθυνση https://fizzo.org/. Μπορείτε να εγγραφείτε αμέσως ως συγγραφέας για να δημιουργήσετε ένα μυθιστόρημα ή ως αναγνώστης. Το Fizzo είναι μια πλατφόρμα ανάγνωσης που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς χρήστες από όλο τον κόσμο.

Έτσι επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους να διαβάσουν το μυθιστόρημά σας. Επιπλέον, στην υπηρεσία Fizzo, μπορούμε επίσης να κερδίσουμε χρήματα τα οποία ως αναγνώστες αποκτούν τη μορφή νομισμάτων Fizzo Novel. Παρόλο που πολλοί χρήστες γνωρίζουν ήδη τη χρησιμότητα της εφαρμογής Fizzo, ίσως κάποιοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν για το νόμισμα Fizzo Novel.

Σε τι χρησιμεύουν τα νομίσματα στο Fizzo Novel;

Το Fizzo Novel Coin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που η εφαρμογή Fizzo παρέχει ως επιβράβευση στους χρήστες της. Με αυτά τα νομίσματα, μπορούμε να βγάλουμε χρήματα επειδή μπορούν να μετατραπούν σε ρουπίες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε νομίσματα Fizzo Novel, από τη συγγραφή μυθιστορημάτων, την ανάγνωση μυθιστορημάτων, την καθημερινή σύνδεση, την πρόσκληση φίλων να εγγραφούν στην εφαρμογή Fizzo με έναν ειδικό κωδικό, μέχρι την ολοκλήρωση των αποστολών που δίνονται.

Υπάρχει μια ελάχιστη απαίτηση για νομίσματα Fizzo Novel που μπορούν να αποσυρθούν. Μπορείτε να ανταλλάξετε νομίσματα με την προϋπόθεση ότι έχετε συγκεντρώσει 20.000 νομίσματα. Στη συνέχεια, τα νομίσματα μπορούν να αναζητηθούν απευθείας στην εφαρμογή Fizzo σε έναν λογαριασμό OVO ή DANA.

Μετατρέψτε τα νομίσματα Fizzo Novel σε Ρουπία

  • 1 Moth: Rp0.1
  • 10 Koi : Rp1
  • 100 νομίσματα: Rp10
  • 1000 νομίσματα: 100 Rp
  • 10.000 νομίσματα: 1.000 Rp
  • 100.000 νομίσματα: 10.000 Rp

Το μικρότερο νόμισμα Fizzo Novel που δίνεται είναι 1 κέρμα το οποίο όταν μετατραπεί σε Ρουπία γίνεται 0,1 IDR, έτσι ώστε να μπορούν να ανταλλάσσονται τουλάχιστον 20.000 νομίσματα που ισοδυναμούν με 2.000 IDR.

Κατά την ανάληψη νομισμάτων Fizzo Novel, μπορείτε επίσης να κάνετε ανάληψη άλλων υψηλότερων ονομαστικών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των 40.000 κερμάτων ή των 4.000, 80.000 IDR ή 8.000, 100.000 IDR ή 10.000 IDR κ.λπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *