23 Μαρτίου, 2023

Genshin Impact Update Έκδοση 3.1 Σύντομα με Desert Area και νέους χαρακτήρες

Gadgetren – Το παιχνίδι περιπέτειας Genshin Impact ανακοίνωσε ξανά την ενημερωμένη έκδοση έκδοσης 3.1 που θα είναι παρούσα στις 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Μεταφέροντας το θέμα του King Deshret και των Τριών Μάγων, ενημερώσεις Genshin Impact έκδοση 3.1 αυτή τη φορά συνεχίζοντας την ιστορία στην περιοχή Sumeru με την εισαγωγή μιας τεράστιας νέας περιοχής ερήμου στο έθνος της σοφίας.

Εν συντομία, στην περιοχή της ερήμου υπάρχει ένα μεγάλο Μαυσωλείο του Βασιλιά Deshret και μπουντρούμια γεμάτα παζλ και ρομπότ φύλακες που τροφοδοτούνται από την αρχαία τεχνολογία θεών.

Στην έρημο υπάρχει και το Aaru Village που είναι ησυχαστήριο για εξόριστους φοιτητές, και διάφορα είδη πληροφοριών. Οι παίκτες που εξερευνούν την περιοχή της ερήμου θα συναντήσουν διάφορα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής Quest Archon Sumeru παρουσιάζοντας αρκετούς χαρακτήρες όπως οι δύο Fatui Harbinger, Il Dottore και Scaramouche.

Εκτός από το να μπορούν να ταξιδεύουν στην περιοχή της ερήμου, οι παίκτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τρεις νέους χαρακτήρες Sumeru στην ομάδα ή το πάρτι τους. Ο Nilou θα ενώσει τις δυνάμεις του ως ο πεντάστερος χαρακτήρας Hydro συνδυάζοντας τις χορευτικές του κινήσεις καθώς και τη ξιφομαχία του.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο χαρακτήρας Cyno που είναι έτοιμος να πολεμήσει ως χαρακτήρας Electro πέντε αστέρων με όπλο Polearm. Για να μην ξεχνάμε, η Candace, μικτή απόγονος του βασιλιά Deshret, ήταν παρούσα ως προστάτης των κατοίκων της ερήμου και του χωριού Aaru.

Aaru-Village-2-Genshin-Impact-3.1

Ο χαρακτήρας του Candance θα χρησιμοποιήσει όπλα Polearm και Vision Hydro. Θα είναι ένας χαρακτήρας τεσσάρων αστέρων μαζί με τους Cyno και Venti. Αφού αναγνωρίσουν την περιοχή Sumeru της ερήμου και νέους χαρακτήρες, οι παίκτες θα μπορούν επίσης να βρουν ένα φεστιβάλ οινογευσίας με τον Archon Anemo.

Στο φεστιβάλ κρασιού, οι παίκτες θα επανενωθούν στο Mondstadt και θα βοηθήσουν την Razor να αποκαλύψει το παρελθόν της. Ένα άλλο γεγονός που θα ζωντανέψει την ενημέρωση της έκδοσης 3.1 είναι το Weinlesefest που παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά mini-games.

Candace-Genshin-Impact-3.1

Επιπλέον, θα υπάρξουν επίσης εκδηλώσεις για το Wind Chaser και το Journey to Find the Stars. Οι παίκτες που συνδέονται καθημερινά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν βραβεία έως και 10 Intertwined Fate και άλλα βραβεία που μπορούν να διεκδικηθούν περιλαμβάνουν Primogem με συνολικά 1.600, 4 Fragile Resin, 2 μοναδικούς εξοπλισμούς, Jumpy Dumpty Party Popper και Cloud Retainer’s Damasked Συσκευή.

Είναι ενδιαφέρον ότι στην ενημέρωση της έκδοσης 3.1, οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν μια νέα δυνατότητα για προσομοίωση ρεαλιστικών μονοπατιών στην άμμο και περισσότερη υποστήριξη για το DualSense Controller που προστέθηκε για να παρέχει ανατροφοδότηση κραδασμών όταν ο χαρακτήρας εκκινεί το Elemental Burst.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *