21 Μαρτίου, 2023

Gimbal DJI RS 3 Mini Πωλείται επίσημα στην Ινδονησία, ελαφρύ αλλά διαρκεί έως και 10 ώρες

Το Gadgetren – DJI έφερε επίσημα το νεότερο gimbal της στην Ινδονησία, το οποίο περιλαμβάνεται στην οικογένεια της σειράς DJI RS, συγκεκριμένα RS 3 Mini. Αυτό το gimbal έχει το μικρότερο βάρος μεταξύ των δύο αδερφών.

Με τιμή 4.695.000 IDR, το RS 3 Mini μπορεί να αγοραστεί στην Ινδονησία μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο είναι ο επίσημος συνεργάτης της DJI Indonesia στα Tokopedia, Shopee, Blibli, JD.ID και Eraspace.

Φυσικά, το RS 3 Mini gimbal ζυγίζει 795 γραμμάρια σε κατακόρυφη λειτουργία, το οποίο είναι 50 τοις εκατό ελαφρύτερο από το RS 3 Pro και 40 τοις εκατό ελαφρύτερο από το RS 3. Ωστόσο, σε οριζόντια λειτουργία, αυτό το νέο gimbal θα ζυγίζει 850 γραμμάρια. Αυτό το gimbal είναι επίσης ικανό να υποστηρίξει την κάμερα με φορτίο έως 2 κιλά.

Η DJI είπε ότι το RS 3 Mini gimbal μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορες κάμερες χωρίς καθρέφτη πλήρους καρέ ή APS-C που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, όπως η Sony A7S3 με φακό 24-70mm F2.8, η Sony A6400 με E 16-50mm Φακός F3.5-5.6, Canon EOS R7 με φακό RF 15-30mm F4.5-6.3, Nikon Z50 με φακό Z 28mm F2.8, σε Fuji X-T30 II με φακό XC 15-45mm F3.5-5.6.

Το RS 3 Mini gimbal μπορεί να ελέγχει τις λήψεις της κάμερας κάθετα και οριζόντια μέσω της τεχνολογίας πλάκας ταχείας απελευθέρωσης δύο επιπέδων. Η υποστήριξη σταθεροποίησης εικόνας χρησιμοποιεί σταθεροποίηση RS 3ης γενιάς με τον ίδιο αλγόριθμο Al που χρησιμοποιείται στο RS 3 Pro, έτσι ώστε να μπορεί να παράγει ομαλές, επαγγελματικές εικόνες.

Επιπλέον, το RS 3 Mini είναι επίσης εξοπλισμένο με θύρα επέκτασης Nato που είναι συμβατή με διάφορα αξεσουάρ υποστήριξης, όπως θήκη, εξωτερικό φως πλήρωσης και οθόνη. Όσον αφορά την εμφάνιση, υπάρχει μια οθόνη 1,4″ στο μπροστινό μέρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το άγγιγμα ενός δακτύλου για να διαμορφώσετε διάφορες ρυθμίσεις κάμερας.

Η κάμερα συνδέεται επίσης εύκολα με αυτό το RS 3 Mini Gimbal με σύνδεση Bluetooth. Μετά από αυτό, ο χρήστης μπορεί να εγγράψει αμέσως ένα βίντεο πατώντας το κουμπί εγγραφής στη λαβή του αντίζυγου με μια κόκκινη στρογγυλή κουκκίδα.

DJI-RS-3-Mini-5

Όταν χρησιμοποιείτε το RS 3 Mini gimbal με κάμερα Sony και τον υποστηρικτικό του φακό, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει απευθείας την οπτική μεγέθυνση μέσω του περιστροφικού κουμπιού που παρέχεται, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να λειτουργείτε μέσω της κάμερας.

Ο επιλογέας μπορεί επίσης να ρυθμίσει την εστίαση, το ISO, το διάφραγμα, το κλείστρο και άλλες παραμέτρους, οι χρήστες μπορούν να γυρίσουν τον τροχό στο πίσω μέρος της λαβής με το δείκτη. Το πάτημα του κουμπιού M επιτρέπει στο gimbal να εναλλάσσεται μεταξύ των λειτουργιών PF (Pan Follow), PTF (Pan and Tilt Follow) και First Person View (FPV).

Επιπλέον, το RS 3 Mini gimbal είναι επίσης εξοπλισμένο με λειτουργίες βίντεο όπως Timelapse, Track και Panorama. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το RS 3 Mini gimbal μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 10 ώρες και μπορεί να φορτιστεί από 0 τοις εκατό έως 100 τοις εκατό σε 2,5 ώρες. Αυτό το gimbal παρέχει επίσης αξεσουάρ που μπορούν να συνδεθούν για πιο βέλτιστη λήψη βίντεο, όπως το μικρόφωνο DJI Mic.

Αυτό το μικρόφωνο μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στα ρούχα του οικοδεσπότη ή του παρουσιαστή κατά την εγγραφή βίντεο που μπορεί να μεταδώσει ήχο σε απόσταση έως και 250 μέτρων και αυτό το μικρόφωνο έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 15 ώρες με τη θήκη φόρτισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *