27 Μαρτίου, 2023

Hands-on HUAWEI FreeBuds Pro 2 – Ακουστικά που μπορούν να παίξουν τραγούδια ποιότητας LDAC

Gadgetren – Όχι μόνο το έξυπνο ρολόι HUAWEI Watch D, η ομάδα Gadgetren είχε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσει το FreeBuds Pro 2. Αυτά τα ακουστικά έχουν εργονομικό σχεδιασμό που αισθάνεται άνετα όταν τοποθετείται στο αυτί και δεν είναι επιρρεπής σε πτώση.

Αυτό το προϊόν διατίθεται με τρεις χρωματικές επιλογές που αποτελούνται από Silver Blue, Silver Frost (μαύρο) και Ceramic White. Μεταξύ των τριών, εγώ ο ίδιος με τράβηξε το χρώμα Silver Frost που φαίνεται γοητευτικό.

Ο Edy Supartono ως Διευθυντής Εκπαίδευσης της Huawei Device Indonesia αποκάλυψε ότι το HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτει τεχνολογία Triple Adaptive Equalizer που μπορεί να προσαρμόσει το κανάλι του αυτιού του χρήστη και την ομαλή μετάβαση μεταξύ περιεχομένου πολυμέσων, ώστε να είναι βέλτιστη όταν χρησιμοποιείται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

HUAWEI-FreeBuds-Pro2-All-

Εκτός από την αποθήκευση του FreeBuds Pro 2, η ενσωματωμένη θήκη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση της μπαταρίας. Για να συνδέσετε αυτό το ακουστικό με ένα κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να ανοίξετε το κάλυμμα της θήκης και να πατήσετε το κουμπί στο πλάι έτσι ώστε η ενδεικτική λυχνία να αναβοσβήνει.

Όταν η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Bluetooth στο κινητό σας τηλέφωνο και να αναζητήσετε μια συσκευή FreeBuds Pro 2 για να συνδεθείτε. Μετά τη σύνδεση στο κινητό μου, αποδεικνύεται ότι αυτά τα ακουστικά μπορούν να υποστηρίξουν τραγούδια υψηλής ποιότητας με τεχνολογία AAC (Advanced Audio Coding).

Ο ίδιος πιστεύω ότι αυτό το FreeBuds Pro 2 μπορεί να παράγει καθαρό και δυνατό ήχο όταν ακούς τραγούδια από τις εφαρμογές Spotify ή YouTube. Επιπλέον, ο ήχος μπάσων από τον ήχο που προκύπτει ακούγεται πολύ καθαρός.

HUAWEI-FreeBuds-Pro2-All-Buds

Ακόμη και αυτό το HUAWEI FreeBuds Pro 2 υποστηρίζει τραγούδια με τεχνολογία LDAC που είναι ικανό να παράγει ήχο υψηλής ποιότητας (Hi-Res Audio). Ωστόσο, δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές ροής τραγουδιών την τεχνολογία LDAC.

Για το λόγο αυτό, σύνδεσα αυτή τη συσκευή με το κινητό του φίλου μου που έχει εγγραφεί στην υπηρεσία Apple Music όπου υπάρχουν διάφορα τραγούδια με ποιότητα LDAC που έχουν υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit έως 990 Kbps.

Εκτός από το ότι μπορώ να παράγω καθαρό και απαλό ήχο, μπορώ επίσης να νιώσω τα διάφορα όργανα που παίζονται στο τραγούδι να παίζονται πολύ καθαρά.

Με Επίπεδο Διάφραγμα και 4 μαγνήτες στο πρόγραμμα οδήγησης, αυτά τα ακουστικά έχουν καλή ποιότητα ήχου και λεπτομέρεια με πρίμα. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η δυνατότητα ANC θα συνδεθεί αυτόματα στο HUAWEI FreeBuds Pro 2 που είναι καρφιτσωμένο στην οπή του αυτιού. Φυσικά αυτό μπορεί να σας κάνει άνετα όταν ακούτε στο τηλέφωνο ή ακούτε τραγούδια.

Με την υποστήριξη 3 μικροφώνων, η λειτουργία ANC (Active Noise Cancellation) στο HUAWEI Buds Pro 2 μπορεί να φιλτράρει καλά τον ήχο, ώστε να μπορώ να ακούω και να μιλάω καθαρά όταν πραγματοποιώ τηλεφωνικές κλήσεις.

Ο Edy Supartono είπε ότι το αριστερό και το δεξί μπουμπούκι του HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορούν να διαρκέσουν για 4 ώρες όταν είναι ενεργή η λειτουργία ANC. Επιπλέον, έχει επίσης συνολική αντοχή έως και 18 ώρες όταν συνδυάζεται με την προεπιλεγμένη θήκη.

HUAWEI-FreeBuds-Pro2-BudswithCase

Όταν η λειτουργία ANC δεν χρησιμοποιείται, το αριστερό και το δεξί μπουμπούκι του HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορούν να διαρκέσουν για 6,5 ώρες. Και, η συνολική αντοχή είναι 30 ώρες όταν συνδυάζεται με τη θήκη του.

Εν τω μεταξύ, αυτή η θήκη ακουστικών διαθέτει μπαταρία 580 mAh η οποία μπορεί να φορτιστεί με δύο τρόπους, δηλαδή μέσω καλωδίου με θύρα USB Type-C ή ασύρματα χρησιμοποιώντας μια συσκευή που υποστηρίζει το Wireless Qi Standard.

Ο Edy Supartono εξήγησε επίσης ότι το HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορεί να συνδεθεί σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, όπως κινητά τηλέφωνα + κινητά τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα + tablet και άλλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *