1 Απριλίου, 2023

Hands-on Xiaomi 12T 5G – Φέρτε οθόνη AMOLED 120Hz και ελκυστικά χρώματα

Gadgetren – Πριν φτάσει η κυκλοφορία του Xiaomi 12T 5G, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω αυτό το νεότερο κινητό τηλέφωνο. Σε κοινή θέα, αυτό το κινητό τηλέφωνο έχει ευρεία οθόνη 6,67 ιντσών και γεμίζει το μπροστινό μέρος.

Μπορώ επίσης να δω το περιεχόμενο και τα μενού καθαρά και φωτεινά επειδή το Xiaomi 12T 5G χρησιμοποιεί ήδη μια οθόνη CrystalRes με τεχνολογία AMOLED, ανάλυση 2712 x 1220 pixel και 68 δισεκατομμύρια χρώματα.

Επιπλέον, ο ρυθμός ανανέωσης 120 Hz που υπάρχει στο Xiaomi 12T 5G μπορεί να παρουσιάσει μια ομαλή μετάβαση στο μενού ή κίνηση πλοήγησης, ώστε να κάνει τα μάτια μου άνετα όταν το κοιτάζω.

Οθόνη Xiaomi-12T-5G

Η παρουσία μιας τρύπας στο επάνω μέρος της οθόνης Xiaomi 12T 5G χρησιμοποιείται για την περαιτέρω ελαχιστοποίηση του μεγέθους της στεφάνης και χρησιμοποιείται επίσης για την τοποθέτηση της μπροστινής κάμερας που έχει ανάλυση 20 MP.

Γυρίζοντας προς τα πίσω, αυτό το κινητό διαθέτει ματ φινίρισμα που το κάνει να φαίνεται premium. Παρεμπιπτόντως, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Xiaomi 12T 5G με την παραλλαγή Μπλε, η οποία είναι ικανή να εμφανίζει μπλε διαβαθμίσεις όταν εκτίθεται στο ανακλώμενο φως.

Η πίσω άκρη αυτού του κινητού τηλεφώνου είναι κυρτή, ώστε να με κάνει να βολεύομαι όταν το κρατάω με το ένα χέρι. Επιπλέον, η επιφάνεια του πίσω μέρους του Xiaomi 12T 5G δεν είναι ολισθηρή και δεν κολλάει εύκολα στις μουτζούρες των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Xiaomi-12T-5G-Κάμερα

Ακόμα στο πίσω μέρος, υπάρχει ένα κουτί που περιέχει τρεις κάμερες και ένα Dual-LED Flash. Η κύρια κάμερα 108 MP έχει τον μεγαλύτερο κύκλο που υποδηλώνει ότι είναι ικανή να παράγει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Αυτή η κύρια κάμερα είναι επίσης εξοπλισμένη με αισθητήρα Samsung ISOCELL HM6 και τεχνολογία Nanopixel Plus. Εν τω μεταξύ, οι κάμερες 8 MP ultrawide και 2 MP macro έχουν μικρότερο κύκλο.

Προς το κάτω μέρος αυτού του κινητού τηλεφώνου υπάρχει μια υποδοχή κάρτας SIM, μια θύρα USB Type-C και μια οπή ηχείου. Ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει άλλη μια τρύπα ηχείου και IR Blaster. Δεξιά στα δεξιά υπάρχουν τα κουμπιά Power και Volume τοποθετημένα κάθετα.

Xiaomi-12T-5G-Side

Στον τομέα του υλικού, η Xiaomi αποκάλυψε ότι το Xiaomi 12T 5G είναι εξοπλισμένο με το chipset MediaTek 8100-Ultra (5nm) Octa-Core 2,85 GHz που έχει ισχυρή απόδοση.

Η πηγή ενέργειας ζωής από το Xiaomi 12T 5G εμπιστεύεται μια μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh. Υπάρχει επίσης υποστήριξη Smart 120W HyperCharge που φορτίζει πολύ γρήγορα.

Αυτή ήταν η σύντομη εμπειρία μου κάνοντας το Xiaomi 12T 5G hands-on από κοντά. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές υλικού αυτού του προϊόντος, μπορείτε να περιμένετε την εκδήλωση κυκλοφορίας που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου 2022 στην Ινδονησία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *