21 Μαρτίου, 2023

Infinix Smart 6 Plus εναντίον Smart 6 HD – Αρκετά διαφορετικά, παρόλο που οι τιμές δεν είναι μακριά

Gadgetren – Το Infinix Smart 6 Plus, που κυκλοφόρησε με ελαφρώς πιο ακριβή τιμή, έχει στην πραγματικότητα πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το Infinix Smart 6 HD που παρουσιάστηκε νωρίτερα.

Το βασικό κινητό τηλέφωνο προσφέρει τουλάχιστον ένα πιο αποτελεσματικό chipset, μεγαλύτερη υποστήριξη οθόνης και μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που φέρνει που δεν είναι διαθέσιμες στο Infinix Smart 6 HD.

Το ίδιο το Infinix Smart 6 Plus κοστίζει 1.349.000 IDR ενώ το Infinix Smart 6 HD είναι μόνο 1.199.000 IDR. Με αυτή τη μικρή διαφορά, μπορούμε επίσης να βοηθηθούμε αρκετά όταν εξετάζουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο πριν επιλέξουμε.

Διαφορά Infinix Smart 6 Plus εναντίον Infinix Smart 6 HD

Με υψηλότερη τιμή, το Infinix Smart 6 Plus προσφέρει το MediaTek Helio G25 ως τον διάδρομο της κουζίνας. Αυτό το chipset δεν διαθέτει πιο εξελιγμένη αρχιτεκτονική, αλλά στα χαρτιά είναι ελαφρώς ανώτερο από το Unisoc SC9863A στο Infinix Smart 6 HD.

Λειτουργία Infinix Smart 6 Plus

Infinix Smart 6 Plus

Το Helio G25, το οποίο βασίζεται στο ARM Cortex-A53, είναι ικανό να λειτουργεί με συχνότητα έως και 2,0 GHz και έχει κατασκευή 12 nm. Στα χαρτιά, θα λειτουργεί γρηγορότερα, πιο αποτελεσματικά και πιο δροσερή από το Unisoc SC9863A με το ARM Cortex-A55 που είναι ικανό μόνο έως 1,6 GHz και ακόμα 28 nm.

Αυτό σημαίνει ότι το Infinix Smart 6 Plus θα μπορεί να παρέχει πιο αξιόπιστη απόδοση. Επιπλέον, το κινητό έχει επίσης χωρητικότητα μνήμης που φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρο, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερες διαδικασίες και δεδομένα.

Για να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη, το Infinix Smart 6 Plus είναι εξοπλισμένο με 3 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού μέσου. Η χωρητικότητα είναι ελαφρώς καλύτερη από το Infinix Smart 6 HD που έχει μόνο διαμόρφωση μνήμης 2 GB και 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η διαφορά στο chipset μεταξύ των δύο κινητών τηλεφώνων έχει επίσης μεγάλη επιρροή στην ικανότητα της φωτογραφίας. Παρόλο που και οι δύο βασίζονται σε μια μπροστινή κάμερα 5MP και μια κύρια κάμερα 8MP + AI, το Infinix Smart 6 Plus φαίνεται πιο ικανό χάρη στην ικανότητά του να επεξεργάζεται εικόνες.

Infinix Smart 6 HD - banner

Infinix Smart 6 HD

Για παράδειγμα, για τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο, το Infinix Smart 6 Plus υποστηρίζει μορφή 1080p στα 60fps. Τα αποτελέσματα μπορεί σίγουρα να είναι πιο ομαλά από το Infinix Smart 6 HD που είναι μόνο 30 fps για παρόμοια μορφή.

Η υποστήριξη οθόνης Infinix Smart 6 Plus φαίνεται επίσης πιο δελεαστική. Παρόλο που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί IPS, αυτό το κινητό τηλέφωνο διαθέτει πάνελ 6,82 ιντσών HD + (1640 x 720 pixels), ενώ το Infinix Smart 6 HD είναι μόνο 6,6 ιντσών με ανάλυση HD + (1600 x 720 pixel).

Η συσκευή Infinix Smart 6 Plus φέρνει επίσης πιο ολοκληρωμένες λειτουργίες. Αυτό περιλαμβάνει το κινητό τηλέφωνο που είναι εξοπλισμένο με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είναι ακόμη διαθέσιμος στο Infinix Smart 6 HD.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *