23 Μαρτίου, 2023

PLUS by GoTo, Παρουσιάστηκε επίσημα η υπηρεσία πακέτου συνδρομής απεριόριστων ταχυδρομικών τελών

Gadgetren – ηλεκτρονικό εμπόριο Tokopedia κυκλοφόρησε το πρώτο της πακέτο συνδρομής που ονομάζεται PLUS από την GoTo σε χρήστες που ζουν σε Java. Αυτό το πακέτο συνδρομής παρέχει εύκολη παράδοση στους χρήστες της Tokopedia όταν ψωνίζουν στην εφαρμογή.

Πληρώνοντας ένα πακέτο με ονομαστική τιμή που ξεκινά από 150.000 IDR ανά 6 μήνες, οι χρήστες της Tokopedia μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστη υπηρεσία αποστολής. Όχι μόνο αυτό, υπάρχει επίσης μια υπηρεσία με τη μορφή παράδοσης αυθημερόν με ταχύτερο χρόνο διεκπεραίωσης της παραγγελίας που προηγουμένως δεν ίσχυε για δωρεάν αποστολή αυτήν τη στιγμή. Αυτή η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Σε αυτό το πακέτο PLUS by GoTo, οι χρήστες θα λάβουν επίσης άλλα πλεονεκτήματα από συνεργάτες της ομάδας GoTo, όπως το Halodoc και το Vidio. Επιπλέον, η Tokopedia προσφέρει επίσης μια σειρά από προωθητικές ενέργειες με τη μορφή εκπτώσεων για την αγορά φαρμάκων και συμβουλών γιατρών μέσω του Halodoc και εκπτώσεις έως και 99 τοις εκατό για streaming του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA Κατάρ 2022 μέσω της πλατφόρμας Vidio.

Για χρήστες που χρησιμοποιούν συχνά την υπηρεσία Tokopedia NOW, είναι ενδιαφέρον εάν εγγραφείτε στο PLUS by GoTo, θα λάβετε ένα κουπόνι για να διευκολύνετε τη διαδικασία πληρωμής στην εφαρμογή Tokopedia.

Η Gabriella Kawilarang ως Επικεφαλής Προϊόντος της Tokopedia αποκάλυψε ότι το PLUS by GoTo είναι εδώ ως μια λύση που μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες να ψωνίζουν στο Tokopedia χωρίς να χρειάζεται να σκεφτούν τα έξοδα αποστολής.

«Το PLUS by GoTo θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερους Ινδονήσιους σε διάφορες περιοχές και θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει και άλλα μέλη του οικοσυστήματος του GoTo Group. Η παρουσία του PLUS by GoTo αναμένεται να καταρρίψει τα εμπόδια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές ενώ θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να συμβάλουν στην εθνική οικονομική ανάκαμψη μέσω ψηφιακών καναλιών», είπε.

Την ίδια ευκαιρία, ο Anthony Wijaya ως Διευθυντής/Επικεφαλής Marketplace του GoTo Group εξήγησε ότι ως ο μόνος παίκτης ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζεται από μια κορυφαία πλατφόρμα κατά παραγγελία, το κόμμα του μπορεί να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες και να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών. «Πιστεύουμε ότι όλα αυτά θα είναι σε θέση να ενθαρρύνουν την αφοσίωση των πελατών μακροπρόθεσμα», εξήγησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *