23 Μαρτίου, 2023

POCO M5 Hands-On – Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο Pokemon Festival

Gadgetren – Στην εκδήλωση με τίτλο POCO x Pokemon, η POCO Indonesia κάλεσε την ομάδα Gadgetren να έχει μια περιπέτεια χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο POCO M5 στο Pokemon Festival που πραγματοποιήθηκε στην Ινδονησία.

Σε αυτήν την περίπτωση, έκανα το POCO M5 απευθείας με διάφορες δραστηριότητες, ξεκινώντας από τη χρήση του κινητού τηλεφώνου για να παίξω παιχνίδια και να τραβήξω φωτογραφίες αντικειμένων κατά τη διάρκεια του Pokemon Festival.

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το POCO M5 είναι ένα κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που υποστηρίζεται από το chipset MediaTek Helio G99 (6nm) Octa-Core 2,2 GHz, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από τις σημερινές συσκευές επειδή έχει ισχυρές επιδόσεις.

LITTLE M5 Φορέστε

Για να υποστηρίξει την ομαλή απόδοση πολλαπλών εργασιών, αυτή η συσκευή διατίθεται σε δύο παραλλαγές που αποτελούνται από 4 GB RAM + 64 GB ROM για 2.199.000 IDR και 4 GB RAM + 128 GB ROM για 2.399.000 IDR.

Εν τω μεταξύ, με βάση τη δοκιμή AnTuTu Benchmark V9 από την POCO, αυτό το κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας μπορεί να παρουσιάσει μια αρκετά υψηλή βαθμολογία που φτάνει τους 330.000 βαθμούς.

Στην πρώτη πρόκληση, η ομάδα Gadgetren κλήθηκε να παίξει στο περίπτερο Pokemon Unite που βρίσκεται στην περιοχή του Pokemon Festival, PIK Avenue Main Atrium. Στο περίπτερο, ήταν διαθέσιμα 10 POCO M5 που χρησιμοποιήθηκαν για να αγωνιστούν 5 εναντίον 5 από κάθε ομάδα.

Το Pokemon Unite που παίζεται στο POCO M5 έχει ρυθμιστεί για τον υψηλότερο ρυθμό καρέ και γραφικά. Ως αποτέλεσμα, αυτό το κινητό τηλέφωνο εξακολουθεί να μπορεί να εκτελεί παιχνίδια ομαλά, ειδικά η απόκριση ελέγχου κατεύθυνσης και η ικανότητα στο δάχτυλο στην οθόνη μπορούν να γίνουν καλά.

POCO M5 Pokemon Unite

Όταν συγκεντρώνονται πολλοί χαρακτήρες σε μια περιοχή, το παιχνίδι Pokemon Unite μπορεί να τρέξει ομαλά στο POCO M5. Ωστόσο, η πρόσβαση στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι σταθερή για να παίζεται ομαλά.

Εκτός από αυτό, το ίδιο το POCO M5 αισθάνεται άνετα να το κρατάτε χρησιμοποιώντας ένα ή δύο χέρια επειδή έχει ένα κυρτό πίσω σώμα στις άκρες. Επιπλέον, η πίσω επιφάνεια χρησιμοποιεί μια υφή δέρματος που δεν γλιστράει και δεν λεκιάζει.

Ακολουθώντας την τρέχουσα τάση, αυτό το POCO M5 διαθέτει πλαίσιο με επίπεδη άκρη. Με πάχος 8,9 mm και βάρος 201 γραμμάρια, αυτή η συσκευή αισθάνεται ελαφριά και όχι πολύ παχιά όταν κρατιέται με το ένα χέρι.

Στην επόμενη πρόκληση, η ομάδα μου και εγώ κληθήκαμε να βγάλουμε φωτογραφίες από διάφορα αντικείμενα που εξακολουθούν να αποτελούν μέρος του Pokemon Festival σε άλλες περιοχές του PIK. Το POCO προσκαλεί τους συμμετέχοντες να τραβήξουν μια φωτογραφία ενός μεγάλου αντικειμένου αγάλματος Pikachu, όπως η λειτουργία Dynamax, που στέκεται ανάμεσα στις κολόνες χρησιμοποιώντας το POCO M5.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το POCO M5 διαθέτει υποστήριξη για κύρια κάμερα 50 MP, macro 2 MP και βάθος 2 MP. Ως αποτέλεσμα, η κύρια κάμερα αυτού του κινητού τηλεφώνου είναι σε θέση να καταγράψει φωτογραφίες του αγάλματος Pikachu καθαρά και καλής ποιότητας.

LITTLE M5 Άγαλμα Pikachu

Pokeball Sky - LITTLE M5

Παγόδα Pantjoran - LITTLE M5

Επιπλέον, η λειτουργία HDR μπορεί να κάνει τα αντικείμενα Pikachu και τον ζεστό ουρανό να είναι ευδιάκριτα και να έχουν τα κατάλληλα χρώματα. Επιπλέον, το POCO M5 μπορεί επίσης να τραβήξει φωτογραφίες με μια ποικιλία από ενδιαφέροντα αντικείμενα, όπως φωτογραφίες Pokeballs στον αέρα κοντά στην παγόδα, Pantjoran PIK.

Από την εμπειρία στο POCO x Pokemon, μπορεί να φανεί ότι αυτό το POCO M5 είναι ένα κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που έχει γρήγορη απόδοση και έχει ικανή υποστήριξη φωτογραφίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *